Jump to content

Dj.

Members
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dj.

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hey yo sorry dat het zo lang duurde maar druk druk met werken je kent het wel.. Maar alles is droog en het is goed gelukt allemaal, geen toprot ofzo Het droge gewicht is ongeveer 320 gr.Ik had al goed geproefd en gewogen met een keukenweegschaal.. Daar ben ik best tevreden mee aangezien het hele goede kwaliteit wiet is. Het geeft een lekkere high omdat ik vroeg geoogst heb. Voorlopig hoef ik dus niet meer naar de coffeeshop en het nieuwe grut staat al onder de lamp.. Er staan nu 10 zaailingen Early skunk onder de lamp die ik van een maat van me heb gekregen. Ze zijn nu ongeveer 5-10 cm. en ik heb de meesten eergister getopt( ik hoop dat dit niet te vroeg was) en ik wil ze al heel snel op 12-12 zetten en ze scroggen om ze laag te houden aangezien deze plant buiten 2-3 meter kan worden. Kan iemand zeggen of deze planten niet alsnog de lucht in zullen schieten? Dj.
 2. Als ik ze buiten zet dan is het niet direct in de buurt, maar heel sneaky natuurlijk.. Wanneer ze in de tuin iets vinden zullen ze zeker ook binnen even een kijkje nemen. Maar het zou best kunnen dus? Het is een overwegend Indica plant staat beschreven dus kan je ze als het goed is in de bloei trekken toch? Ik hoor het graag.
 3. Hallo allemaal ik heb van een maat 10 ontkiemde early skunk plantjes gekregen die nu net 5 cm. zijn. Mijn vraag is of het mogelijk is om deze Binnen onder de hps te kweken? Het is natuurlijk een buitensoort en ik heb rondgekeken maar ik kan nergens iets vinden van iemand die ze binnen heeft gehad. Ik heb ook nog 5 Jack herrer zaadjes liggen en 5 ak-47gs. Ik zat te denken Als ik die early nou groot breng en daarna naar buiten zet en die andere 10 nu ongeveer ga zaaien en die binnen houd zou dat beter zijn? Ik heb namelijk geen zin om weer planten van 1.70 in me tentje te hebben. Ik hoop dat jullie me een beetje op weg kunnen helpen Grtz Dj.
 4. Hier zijn wat foto's van het knippen. Het ligt nu 4 dagen te drogen en het gewicht wordt al duidelijk minder en het slinkt allemaal wat De afzuiger staat continu aan samen met de ventilator. Ik hoop dat het nu met een weekje wel droog is. Het glinstert gewoon en als ik met de microscoop kijk is het helemaal super mooi.. Ik kan niet wachten. Grtz Dj.
 5. Zijn we weer.. Me comp. is weer gemaakt en we kunnen weer vrolijk forummen en gamen natuurlijk!! Om een lang verhaal kort te maken, het is gebeurd! Ze zijn om. Jezus wat een werk man ik dacht dat doe ik wel ff, maar ik ben bijna 5 uur bezig geweest. Omdat ik bang was voor toprot in de droogperiode heb ik dat risico minimaal gehouden door die joekeltoppen helemaal te ontleden in kleine toppen en daar ging veel tijd in zitten. Maar mijn motto is doe het goed of begin er gewoon niet aan, toch. Ik ben echt tevreden over de opbrengst heb het niet gewogen, maar als ik naar het volume kijk ben ik vrolijk . Morgen zal ik ff wat foto's plaatsen van het knippen enzo. Nou geen zin meer in Grtz Dj.
 6. Hey bedankt allemaal, dat je me uit de droom heb gehaald dat ze klaar waren. Beetje zonde als de kwaliteit er onder zou lijden toch.. Ik laat ze om te beginnen nog een weekje staan en volg ik de melkkleurvorming in de trichomen op de voet Dus dat wordt nog een week langer wachten.. maarja wat moet dat moet he. Me computer is verrot dus zolang die in de maak is weinig foto's denk ik.. Mooie foto's trouwens Buble. Mijn hars is inderdaad nog helemaal helder. Greetz Dj.
 7. Ik weet het niet maar ik verneem vrij weinig van de ervaren kwekers Best jammer ik heb veel vragen gesteld maar weinig respons.. Maarja life goes on, toch?
 8. Hey sax, nee nog niet aan het roken..van me eigen wietje dan he. Maarja krijg ik geen reacties dan vind het ook best. Het gaat wel lekker maar er blijven maar nieuwe uitlopers uit de toppen groeien en deze hebben hele grote bladeren en weinig bloesem.. Ze hebben nu al een week geen voeding meer gehad alleen topbooster. Ze gaan waarschijnlijk van het weekend om Hier zie je hoe hoe ze weer uitlopen.. De macro's.. Dit is bij een paar bladeren van 1 plant.. Wat zou dit kunnen zijn?? The end is near!! Vinden jullie ook dat ik ze al bijna kan oogsten? Greetz Dj.
 9. Hey latindos Thanks voor je reactie, het duurt nu niet lang meer hoop ik Eindelijk!! Maar volgens mij is het beter als je in een Reply antwoordt geeft ipv. een Quote, dat kunnen de Admins wel beamen denk ik Greetz Dj.
 10. Een dagje later maar hier weer een updatje. We zitten nu op dag 56 van de bloei en vandaag ben ik begonnen met spoelen. Ik geef ze alleen nog afgezuurd water met Top-Booster en daar moeten ze het maar mee doen. Misschien had ik al eerder moeten stoppen met voeding, omdat er veel verbrandde puntjes op de bladeren zitten. Ook blijven ze maar nieuwe scheuten maken uit de hoofdbuds.. Is dit normaal?? Hier zijn de foto's Hieronder kan je de nieuwe uitlopers goed zien. Beetje vergelijkingsmareriaal.. En nu maar afwachten wat komen gaat. Ik hoop nog maar een weekje maar als ze langer nodig hebben hoor ik het graag Heeft er verder nog iemand een leuke schatting over het eindresultaat.. Gegroet Dj.
 11. Het waren er 10 en er zijn 5 dametjes overgebleven.. En 345gram zou ik wel netjes vinden. Kan ik eindelijk het geld van die (shop)wiet in me zak houden en voor andere dingen gebruiken.. 2e tentje erbij ofzo...
 12. Ik zal vanavond wel ff foto's plaatsen, want ik weet niet of het normaal is dat er uit de hoofdbuds weer nieuwe soort van vertakkingen groeien met bloemen!! En of het al wat bruiner is.. nee eigenlijk niet. Op de foto's lijkt het allemaal bruiner dan als ik(met licht aan) zelf kijk.. De topppen die al wat bruiner waren zijn dat nog hetzelfde ongeveer en de rest wordt voller en voller. Ik begin nu toch stiekum wel goeie hoop te krijgen over het eindresultaat. Over het eindgewicht durf ik nog niks te zeggen omdat ik het ook voor de eerste keer doe en nog nooit zo'n dikke vette top in me handen heb gehad. Nu volgt natuurlijk de onvermijdelijke vraag: Wat denken jullie aan de hand van de foto's wat ik hier aan over kan houden?? hoeveel Greetz Dj.
 13. Ja klopt heb ik al een beetje gedaan, maar ik heb niet zoveel speling omdat het aardig vol staat. Maar bedankt voor de tip in ieder geval
 14. Zijn we weer met een updatje van de dametjes. Nou ze zijn nog steeds aan het groeien en de toppen van 2 plantjes worden heel luchtig.. ik denk door de warmte en ze verbranden ook helemaal.Was me tent maar wat hoger Hopen dat ze snel klaar zullen zijn, want ik heb al ideeen voor de volgende keer. Ik heb alleen nog goeie stekken nodig, maar wie heeft die?? Foto's Deze hierboven is al veel bruiner dan die beneden.. ik hoop dat dit nog bijtrekt. Hier is goed te zien dat ze helemaal verbrandt aan de bovenkant jammer hoor.. Ik hoop op jullie reacties Dj.
×
×
 • Create New...