Jump to content

Matti

Members
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Matti

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Toen ik overlaatst aan het surfen was kwam ik plots een site tege waar ze amnesia white zaad verkopen. Ik heb reeds ervaring met amnesia en zou nu heel graag dit soortje in mijn tuin groeien dit jaar. Ik vroeg me af of iemand hier mischien al ervaring mee heeft en weet of ik een kans maak buiten met deze soort. Het zaad is vrij duur net te duur om het gewoon eens uit te teste vind ik. Ik heb echter alleen ervaring met gewone amnesia en weet dat deze uiterst moeilijk te kweken is, maar het resultaat mag er wel echt zijn!!! Je word er magisch stoned van, ik denk niet dat je ooit op die manier stoned kan graken door bv 5 keer zoveel andere minder potente wiet te roken. Ik verwacht dus vanzelfsprekend zeer veel van deze nieuwe hybride! site: AMNESIA WHITE
 2. Dit werkt perfect! Ik heb hier al meerdere geslaagde kweekjes mee gezien! Let alleen op dat je wel beide de groei en de bloei kleur koopt, een kleur volstaat niet voor beiden! Het beste resultaat krijg je door ze samen te gebruiken. Koop hem wel op ebay (zoek naar grow licht): 20 euro voor een 150 watter, en rond de 35 voor een 250 watter ! Ik overweeg trouwes ook mijzelf zo'n setje lampen aan te schaffen!
 3. Ik ben benieuwt wat je gaat oogsten, op een engelse site die ik eens ben tegengekomen op een topic (vraag me niet meer wat of waar) spraken ze van 52 max in een pc kast, als je het tegoei aanpakt! Maarja we geloven niet meer in sprookjes he . Mijn voorgroeihok voor mijn guerilla-kweek is trouwes ook een pc-kast! Alleen ben ik wel niet vanplan ze daar langer dan een week of 2 te houden. Veel succes!
 4. Wouter, Dat ziet er goed uit! Ik las dat je een PH meter zochten en ik zelf woon ook in Belgie in ga ook naar de aveve en in mijn aveve kun je zo'n PH meter kopen slechts voor een dikke 10 euro (wel analoog)! Veel succes nog, maar het ziet er wel goed uit . Greetzzz
 5. Veel suc7 met je lowryders Wouter, ik volg je topic zeker! UPDATE: Sorry voor het lange wachtten maar ik had het zeer druk (o.a. met mijn guerilla-kweek voorbereidingen). Met mijn planten gaat het toch niet zo héél goed... Ze beginnen geel uit te slaan, ze krijgen gele bladeren! De kleinste heeft hier het meeste last van en de grootste bijna niet. Ik heb ze een paar dagen geleden verpot naar een grotere pot waar nu meer dan twintig liter cocos-grond inzit. Door de grond heb ik ook wat beendermeel korrels gedraaid en ook in de plantgaten heb ik een deel beendermeel korrels gedaan, hier had ik op het forum al eens van gelezen. Ik heb ook ergens gehoord dat dit de grond zuurder kan maken, misschien dat de gele bladeren hier door komen? Het water dat ze drinken is ofwel gwn kraantjeswater ofwel flessenwater met PH 7.6 wat ik toch redelijk neutraal vind! Of zijn ze misschien overvoedt door al dat beendermest? Verder vind ik ze toch wel redelijk klein voor hun leeftijd, 28 dagen ofzo. De kleinst is maar 3.5 cm maar die is wel gehandicapt , de kleinste (en de geelste) gwne is 5cm en zit al aan ze'n 4de internode , maarja et zijn nog altijd lowryders he. Alle reacties en tips zijn van harte welkom, ik weet echt niet wat ik aan hun bladprobleem kan doen! GReetzzz
 6. Matti

  Killer Tomatoes

  Mijn kat probeert mijn (wiet)planten ook altijd aan te vallen van zodra men kast opengaat , ik denk dat ze aangetrokken wordt door de rare geur ofzo! Nog veel succes met je tomaten!
 7. Haal je zaad uit uit de watjes en steek het in de jiffy's (raad ik tneminste aan), deze zijn gemaakt om te ontkiemen! Verder nog veel succes met je kweek !
 8. Wietplant wordt wietboom -------------------------------------------------------------------------------- Tijdens een routinecontrole vanuit de lucht, stuitten politieagenten uit de Amerikaanse staat Indiana op een enorme cannabisplantage. De plantage bestond uit drie- tot vijfduizend planten, waarvan velen zo hoog waren als bomen. Toen de politie een kijkje ging nemen bij het 'cannabisbos' waren er verschillende mensen bezig de planten te onderhouden. Een 49-jarige man uit Chicago kon worden aangehouden, zijn compagnons wisten echter te ontkomen. "We hebben al bewijzen dat de verdachten gewapend waren. Op de plantage is mogelijk zo'n tien miljoen dollar aan marihuana aanwezig," aldus een van de politieagenten. Volgens de agent hadden de planten een hoogte van circa tweeëneenhalve meter. "Het lijken wel kerstbomen." Een maand later zouden ze geoogst worden
 9. ????CLEAN???? hahahahahahahaha!!!!
 10. Ik lees hier veel over de co2 uitscheiding van regenwormen. In een recent onderzoek echter is aangewezen dat regenwormen ook een aanzienlijk hoeveelheid n2o (lachgas) produceren wat we 11keer zo schadelijk voor het milieu is dan co2, zelfs zo schadelijk dat er al onderzoeken gestart zijn of het niet beter zou zijn om offensieve maatregels te nemen tegen de regenworm populatie! Wat dat n2o met onze plantjes doet is mij echter onbekent, maar aangezien de goede resultaten met wormen zou ik mij toch niet al teveel zorgen maken .
 11. Oké, da zuigt echt wel hard! Stel u effe voor da ge die kerel zyt, heel u leve kapot door een tientje! Het is die rechter da ze zoude moete straffe , niet die vlaming!
 12. UPDATE: Mijn plantjes zijn weer veel gegroeid de laatste tijd! Ik ben er nu ook zonet voor 90% zeker van dat er al tenminste één van de grote planten vrouwelijk is ! Daarmee zou ze toch vrij ver voor zitten op schema ("hoest-ledlamp-hoest"). Het is vrij goed te zien op close-ups van de oksel (zie foto), en zeker na de super-handige foto van sedus zijn mijn twijfels bijna weg. Wel heeft deze plant denk ik wat schade opgelopen toen mijn kat onverwachts in mijn hok ging kijken . De vorige groeischeut was er half afgevalle (was toen nog miniscuul) doordoor dat er vanboven bij het vrouwtje maar een paar bladen zit. Maar ze heeft hier geen last van en is vanonder al volop nieuwe scheuten aan het maken! Ook is ze zo hard aan het verdikken dat de stam helemaal vanonder te dun was en gwn opengebarsten is(zie foto), de plant heeft hier wel geen last van en is al helemaal genezen. Hoerdoor is ze nu zo sterk dat ze geen ondersteuning meer nodig heeft, ik heb die dan ook weg gedaan bij deze plant. Verder ben ik vanplan morgen ze te verpotten in een wat grotere pot. Ook ben ik van plan beendermest te gaan gebruiken (zie foto) voor de wortels en ook een soort van groei-boost voor allerhande planten(zie ook foto). Ik vroeg me wel nog af of dit laatste geen kwaad kan en of ik het wel mag gebruiken bij cannabis? Dit is de opengescheurde stengel(onder), het is vrij duidelijk te zien: bis:
×
×
 • Create New...