Jump to content

rcT

Members
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rcT

 • Rank
  Bombin' The L
 • Birthday 12/11/1988

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  'In hogere sferen'
 • Interests
  Een lekkere joint rollen en roken, uitgaan, beetje nerden, drankjes nuttigen (al dan wel of niet met alcohol), beetje werken, beetje ontspannen, fietsen en natuurlijk downloaden...<br /><br />Skaten niet te vergeten en opruimen.
 1. Omg. Amsterdam zou ik niet weten, de Catweazle in Culemborg verkoopt spacecake, Culemborg ligt ong. 20 minuten onder Utrecht. En anders zou ik je aanraden zelf een cake te bakken. Kan je zelf doseren. Succes.
 2. Catweazle, Culemborg. Hoge kwaliteit (bio)wiet (en hasj), top personeel en leuke muziek, films et cetera. Hazen is de specialiteit, vooral zo'n lekker Nevilletje of eigen merk 'Catweazle Haze'.
 3. Niet bekend of meneer een slokje ophad of dergelijke?
 4. Er zijn 2 verzamel topics over Salvia in dit forum: Salvia topic 1 Salvia topic 2 Vooral de 2e is erg uitgebreid!
 5. Het effect kan heviger worden, maar als je een beetje op jezelf let is er niks aan de hand. Gewoon een dieetje houden voordat je ze inneemt, begin het liefst 2 a 3 dagen voordat je ze gaat innemen met het eten van fruit, groentes, drink veel water en neem zo weinig suikers, koolhydraten en dergelijke.
 6. Of droog ze, weliswaar verboden, maar dan kan je ze wel langer bewaren.
 7. rcT

  Slechte Wiet

  Het was geen wiet . [EDIT] Of rook je niet over je longen? [/EDIT
 8. Iets beter kijken dan volgende keer, typte coffeeshop amsterdam als zoekwoorden en hier: Link 1 Link 2 En link 3 Ik zou zeggen, veel leesplezier!
 9. Ik zou ieder een halve portie paddo's doen dan, doe geen Salvia voor de eerste keer, heb mensen rare dingen zien doen onder Salvia, en die mensen hadden geen ervaring, een paddo-trip is zo ongelooflijk magisch, begin daar mee.
 10. rcT

  Cannabutter

  Anders kijk je ff verder in het recepten-gedeelte, genoeg recepten waarvoor je die boter kan gebruiken, maar inderdaad, hoor je oraal in te nemen, wietboter dus. Hoe, wees creatief!
 11. Complottheorie! Ze worden betaald om te springen en dan de paddo's de schuld geven. Of heb ik nu zelf een portie teveel op? Maar honestly, wat een onzin wordt er allemaal genoteerd. Kappen er mee.
 12. Wel ooit iemand gehad die probeerde me wat te verkopen, maar was duidelijk rotzooi, liet dat ook duidelijk merken door 'nee bedankt' te zeggen en de shop waar ik net in wou duiken inlopen . Neem alleen van shops of mensen waarvan ik het ken of vertrouw. Mocht het niet zo zijn, altijd ff melden, komt meestal goed. (Mijn woonplaats heeft ook een paar van die 'scooter-dealers', opbellen (nummer via-via regelen) en 10 รก 15 minuten later zijn ze waar je wilt.)
 13. Rook mijn hasj puur met een sigaretje . Shag = gif
×
×
 • Create New...