Jump to content

HOOLIGAN

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About HOOLIGAN

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Ik heb dit verschijnsel ook al 2 maal mogen aanschouwen bij een vriend en dit waren allebei herma's. Hou ze dus goed in de gaten voor balletjes. greetz
  2. Hallo, leuk dat je wil beginnen met kweken maar je voedingsschema van 8 weken klopt niet. Je zal 2 weken groei nodig hebben (ik zou der 3 van maken), dan nog 2 weken vooraleer de eerste bloeiverschijnselen zich tonen en vanaf dan kan je 8 weken rekenen. Je schema zal dus 12 weken moeten duren ipv 8. Veel succes nog.
  3. Gewoon doorgaan op 12/12. Het zal misschien gewoon paar dagen langer duren voor je bloei beginselen ziet maar normaal mag dit geen probleem zijn.
  4. Hallo, ik heb ook al 2 maal eenzelfde soort bestuiving gehad. Ondanks dat iedereen zegt dat deze zaden hermas zouden voortbrengen heb ik bij alle 2 de soort zaden alleen maar vrouwelijke planten van gekweekt.
  5. Vrouwelijk zaad maken via hermas is perfect doenbaar. Ikzelf had een dertigtal goede zaden per plant op deze manier en heb bij deze gefemeniseerde zaden nog geen een herma tegen gekomen(kan ook geluk zijn). Bij mij kwamen de mannelijke bloempjes in de 3e of 4e week bloei. In alle geval veel succes.
  6. Bij een kennis van mij zijn ze ook naast elkaar blijven staan van in tbegin en hij heeft er 35 goede bruikbare zaden vanaf gehaald en een kleine 3gr weed(en lege zaaddoosjes). De weed was naar tschijnt wel slecht van smaak en heel licht van effect.
  7. @ Doc: Bedankt maar blijkbaar was de schakelklok aan vervanging toe, deze is vernieuwd en de lumatek doet het goed nu
  8. Veel succes met de overname, dit kan alleen maar iedereen ten goede komen. Proficiat met je huwelijk
  9. Ik heb juist alle bedrading vervangen en andere schakelklok gekocht en heb de Phillips son t-pia master kunnen doen branden. Dit was mij al nog gelukt maar hij wilde nooit terug aanschakelen de dag erna. Ik ben dus zeer benieuwd naar morgenochtend. Dank aan u allen
  10. Tja, niet als je bij Alien de kabels erbij koopt voor 5 euro
  11. Bekabeling is van Alien, niet van Lumatek en is bruin en blauw. Ben in vorig leven elektricien geweest, denk dus niet dat het slecht aangesloten is.
  12. Ja hij is goed aangesloten maar zal dit voor de derde keer nog eens alle bekabeling eruit halen en nieuwe steken. als hij nu weigerd zal ik hem terugzenden. Toch bedankt
  13. Ik heb deze Lumatek 3 weken geleden bij Alien gekocht en hij is paars. Ik wilde eerst weten of het niet aan de lamp lag voor ik hem terugstuur naar Alien want ze zeggen er nog niet veel van af te weten omdat het een nieuw produkt was. Dat van een adertje los aan de lampkap zou toch niet kunnen want bij de Phillips lampen heeft hij bij de 1e maal opstarten geen last van. Alvast bedankt voor de snelle reacties.
×
×
  • Create New...