Jump to content

bamboe

Members
  • Content Count

    118
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bamboe

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hehe, fijn kweekje weeral! Ik gok op 220 liter grond in die pot!
  2. leuk kweekje man! Ik gok op 1201 ! Succes met het tellen ;-)
  3. Bedankt voor de verheldering, heren! Dat lijkt me echt een topsoortje. Waar vind je voor een fatsoenlijke prijs deze zaden?
  4. Dat beginnen echt aardige toppen te worden! Valt de groei van die AK een beetje te vergelijken met die van een Lowryder (2)? Groeten
  5. Leuk kweekje, en een zeer interessant soortje zo te zien. Autoflower toestanden spreken mij wel aan! Doe zo voort, ik blijf je volgen! Groeten Bamboe
  6. Hey, leuke plantjes hier! Stekken met Lowryders gaat normaalgezien niet lukken omdat ze niet echt een groeiperiode hebben. Met andere woorden. Je stekje gaat niet in de groei gaan.
  7. Erg leuk topic. Ben zelf ook erg geïnteresseerd in de dieselryder. Momenteel heb ik een lowryder 2 vrouwtje staan en die doet het eigenlijk erg goed. Doe zo voort man, zijn echt leuke planten!
  8. Hallo iedereen Ik heb een hele tijd terug een lr bevrucht en er komt echt heel wat zaad in de toppen. Maar... enkele dagen terug toprot ontdekt in de hoofdtop. Onmiddelijk het stuk verwijdert. Ook de voorbije dagen kleine stukjes rot verwijderd. Echt jammer, in een klein stukje zaten een goeie zestig zaden, maar ze waren nog niet mooi donker. Sinds vandaag beginnen ook veel kleinere bladeren slap te hangen en lichtgroen te verkleuren. Kan dit kwaad? Twee vragen: 1 - Wat te doen tegen het rot en de slappe bladeren? Want ik denk dat m'n plant nog eventjes moet staan. De zaden puilen nog niet echt uit de zaadzakjes. 2 - Als je niet-volledig-rijpe zaden een tijdje laat drogen, is er dan kans dat ze kiemkrachtig zijn? Alvast bedankt!
  9. ze staan buiten in een pot, het koppeltje staat gezellig naast elkaar. Foto's heb ik niet en zal er ook niet van komen omdat m'n fototoestel op vakantie is gestolen...
  10. ik heb alles bij mekaar een tiental lowryders gezaaid het afgelopen half jaar, sommigen kwamen na twee dagen op sommigen na drie dagen sommigen na vijf dagen sommigen na 8 dagen en eentje nooit geen paniek dus gewoon lichtjes vochtig houden, en afwachten!
  11. hehe, oud topic het was zeker geen herma, nergens zaden te bespeuren, ook nergens ballen of banaantjes opbrengst was 2 gram droog, wat eigenlijk nog meeviel naargelang de spaarlamp enkel de laatste weken in actie is gekomen. Momenteel ben ik buiten bezig met een lowryder zadenkweekje, net bestoven, ben eens benieuwd wat daarvan terecht komt :-) groeten!
  12. Hopelijk went ze snel aan haar nieuwe plaatsje Ziet er leuk uit!
  13. Hey! Prachtige plantjes! Waar heb je die zaadjes gekocht als ik vragen mag? Succes nog! Groeten
  14. bamboe

    Rebelshack

    ik had het inderdaad over stuifmeel, maar had het wat overdrachtelijk geformuleerd
×
×
  • Create New...