Jump to content

Burning seed

Full member
  • Content Count

    1,397
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Burning seed

  • Rank
    Marijuana Architect

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Green City!!!
  • Interests
    uhh...

Recent Profile Visitors

996 profile views
  1. Goedendag, Na heel wat jaartjes heb ik toch weer een klein tentje geïnstalleerd om een nieuwe kweekronde te draaien. Het lijkt me leuk om ook weer een klein verslagje hiervan bij te houden zoals ik dit vroeger intensief deed Dit keer heb ik iets geprobeerd wat al heel lang in mijn hoofd speelde, namelijk een LED lamp (300W) Op internet heb ik erg tegenstrijdige berichten hierover gelezen, met name over de "Chinese LEDlamp" (bijv. via alieexpres) Na wat wikken en wegen heb ik besloten om het gewoon een keer te proberen en heb dus 2 Chinese LED-lampen op de kop getikt voor ca. € 150,- totaal. Omdat ik nu maar een klein tentje heb is er maar ruimte voor 1 lamp, de andere zit nog in de doos. Daarnaast heb ik een klein ventilatortje hangen en een koolstoffilter v.v. een buisventilator. Omdat het een klein tentje met beperkte hoogte betreft ga ik de scrogg-methode toepassen. De plantjes zijn uit vrouwelijk zaad opgekweekt en ik gebruik de volledige CANA-lijn BIO voor voeding. De groeifase ging verrassend goed en de plantjes staan nu ca. 4 weken in de bloei. Ook nu ziet het er nog allemaal erg voorspoedig uit en loopt alles boven verwachting. In mijn vorige kweken had ik altijd wel een paar probleempjes, maar nu lijkt alles perfect te gaan. Geen ziektes, geen ongedierte, mooie kleuren, etc..... Ik zal hieronder wat foto's plaatsen,want daar doen we het voor, en zal het dan periodiek updaten tot aan de oogst. Groetjes, Burning Seed ... Zie onderaan het voedingsschema wat ik heb opgesteld o.b.v. het advies van Canna en mijn eerdere ervaringen met deze voedingslijn:
  2. Ik weet niet hoelang je al daar woont, maar ik zou even naar de eindafrekeningen van afgelopen jaren kijken (kan ook online) Je zei dat je vorig jaar veel moest bijbetalen, dus misschien is de meterstand toendertijd verkeerd doorgegeven, waardoor je vorig jaar veel moest bijbetalen en dit jaar dus "fictief" niets tot weinig verbruikt hebt. Als je dit kan aantonen a.d.h.v. meerdere jaarnota's (dat vorig jaar er dus extreem uit piekt) dan kan je het gooien op een verkeerd doorgegeven meterstand en dan doet je meter het dus nog. Zo niet, zie vorige tips Burning Seed
  3. Ziet er goed uit Je zal er achter komen dat je met minder planten hetzelfde, danwel betere resultaten kunt halen. Vooral met de scrog-methode. Maar ik denk dat elke kweker begint met teveel plantjes en een te lange voorgroei, ik tenminste wel Ik zou ze wel snel in de bloei zetten, voor de rest lekker laten zoals het is. Daar leer je het meest van. Nu kan je tenminste nog een paar plantjes verliezen Dus je fouten zullen minder effect hebben. Bij zaadjes gebruik ik eigenlijk helemaal geen groeiperiode meer (laatst weer fout gedaan ) maar bij overplanten direct op 12/12. En stekjes in de bloei zetten zodra ze aanslaan. Als je met minder planten gaat kweken en met de scrog-methode, dan wordt voorgroei interessanter Veel succes en houd ons op de hoogte! Burning Seed.
  4. Ja Durban, dat herken ik wel Zit ook regelmatig kwijlend voor het open tentje Die paars/blauwe ziet er mooi uit, maar de rest zwelt ook lekker aan hoor!
  5. Hier nog wat fotootjes Het is eigenlijk wel een beetje te vol in het tentje, maar het gaat nog redelijk goed, gelukkig heb ik toch een cooltube gebruikt Volgende keer minder plantjes zetten, maar ik vindt het altijd zo moeilijk om goede vrouwtjes weg te gooien En met zaad zaai ik toch liever wat meer.
  6. Ze zijn nog steeds goed bezig en beginnen mooie topjes te vormen Zitten sowieso 2 "blauwe" fenotype JackBerry bij Hier de foto's En ze zijn alweer meer gegroeid, binnenkort meer foto's Greetz, Burning Seed!
  7. Nou nou, de dames groeien ontzettend hard vindt ik Er beginnen zich al mooie topjes te vormen en er was weer genoeg buigwerk te doen. Ik was er helaas een dag te laat bij en nu zat er 1 topje tegen de lamp aan. En die is dus ook een beetje verbrand. Hier de foto's dan maar dan kunnen jullie het allemaal zien Hier het verbrande topje naar voren gebogen: Nou laat de topjes maar lekker aanzwellen nu! Groeten, Burning Seed...!!!
  8. De dames zijn weer een stukje gegroeid en ik heb er al een paar gescrogged, hier wat foto's: tot zo ver..... Burning Seed
  9. Ik denk dat de Belgische overheid zich dat ook afvraagt, dus verwacht niet al teveel reacties Maar hoezo ben je daar naar op zoek dan eigenlijk als ik vragen mag
  10. Mwua je rekensom klopt uiteindelijk aardig, ook al doe je wat gekke dingen, maar 4 x 7 x 52 is 1456 gram, bijna 1,5 kilo dus. Je zou best gelijk kunnen hebben wat betreft je 1 keer "groot" kweken in het jaar ipv 4 kleinschalige kweekjes. Maar toch begrijp ik niet dat je dat doet? Zeker als je zo ontzettend "afhankelijk" bent van je voorraad. Besef je je dat je al ontzettend van geluk mag spreken dat je hier in nederland je wietje aangeleverd krijgt door de politie? En dat je "kleinschalig" mag kweken? Ik begrijp ook dat je niets verkeerd ziet in wat je doet, en dat zou ook niet zo moeten zijn, maar het is helaas wel zo. Dus zeker in zo'n afhankelijke positie als jou zou ik daar wat behoudender mee omgaan. Dit vindt ik ook een beetje een rare opmerking van je: "ls je al denkt in de zin van he dat is elke 9 weken x zoveel xzoveel is zoveel geld is zoveel :vraag ik me af in welke kromme denkpatronen je vastgeroest zit" Hallo! We leven in een monitair systeem waar alles draait om geld, dus het is alleen maar logisch dat mensen uiteindelijk in "profits" denken. Dit is niets meer dan het logische gevolg van ons kapitalistische systeem, waar we al van kleins af aan in worden groot gebracht. Tenslotte kost het kweken ook weer geld toch? Zeker voor mensen in de bijstand zou ik het begrijpen als ze een deel van hun oogst verkopen zodat ze hun kweekkosten daarmee terugkrijgen. Feit blijft dus dat je crimineel bezig bent geweest, dit wil echter niet zeggen of wat je doet goed of fout is. Niet zo lang geleden was het ook crimineel om homo te zijn of om joden te verbergen, toch schaar ik dat niet onder fout. Iets is alleen maar crimineel omdat het door de mensen als crimineel bestempeld is. Jij bevindt je nu in zo'n situatie waarbij je eigenlijk niets verkeerd doet, maar wel crimineel bezig bent. Dus als ik jou was zou ik je vrijheden hier in nederland koesteren en zeker niet uit gaan testen tot hoever je kan gaan! In ieder geval veel succes met je verdere kweekjes! Ik hoop dat je vanaf nu met rust wordt gelaten en lekker door kan kweken, Groeten, Peter
  11. Zo we zijn weer een weekje verder en er zijn een aantal mannetjes gesignaleerd en vervolgens omgehakt van de 10 opgekomen Jackberry zijn er 2 mannelijk, 1 twijfelgeval en 7 dames. Mooie score dus van de 7 opgekomen smm/shack3 zijn er 4 mannelijk, 1 twijfelgeval en 2 dames. Ik ben over het algemeen tevreden. Ook zijn er nog 2 kleine smm/shack3 in leven, maar ik betwijfel het of ze de andere kunnen bijbenen hier de foto's: Volgende keer wat duidelijkere foto's van wat er nog over is cheers, BS...!
×
×
  • Create New...