Jump to content

rcT

Members
  • Content Count

    167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rcT

  1. Omg. Amsterdam zou ik niet weten, de Catweazle in Culemborg verkoopt spacecake, Culemborg ligt ong. 20 minuten onder Utrecht. En anders zou ik je aanraden zelf een cake te bakken. Kan je zelf doseren. Succes.
  2. Catweazle, Culemborg. Hoge kwaliteit (bio)wiet (en hasj), top personeel en leuke muziek, films et cetera. Hazen is de specialiteit, vooral zo'n lekker Nevilletje of eigen merk 'Catweazle Haze'.
  3. Niet bekend of meneer een slokje ophad of dergelijke?
  4. Er zijn 2 verzamel topics over Salvia in dit forum: Salvia topic 1 Salvia topic 2 Vooral de 2e is erg uitgebreid!
  5. Het effect kan heviger worden, maar als je een beetje op jezelf let is er niks aan de hand. Gewoon een dieetje houden voordat je ze inneemt, begin het liefst 2 a 3 dagen voordat je ze gaat innemen met het eten van fruit, groentes, drink veel water en neem zo weinig suikers, koolhydraten en dergelijke.
  6. Of droog ze, weliswaar verboden, maar dan kan je ze wel langer bewaren.
  7. rcT

    Slechte Wiet

    Het was geen wiet . [EDIT] Of rook je niet over je longen? [/EDIT
  8. Iets beter kijken dan volgende keer, typte coffeeshop amsterdam als zoekwoorden en hier: Link 1 Link 2 En link 3 Ik zou zeggen, veel leesplezier!
  9. Ik zou ieder een halve portie paddo's doen dan, doe geen Salvia voor de eerste keer, heb mensen rare dingen zien doen onder Salvia, en die mensen hadden geen ervaring, een paddo-trip is zo ongelooflijk magisch, begin daar mee.
  10. rcT

    Cannabutter

    Anders kijk je ff verder in het recepten-gedeelte, genoeg recepten waarvoor je die boter kan gebruiken, maar inderdaad, hoor je oraal in te nemen, wietboter dus. Hoe, wees creatief!
  11. Complottheorie! Ze worden betaald om te springen en dan de paddo's de schuld geven. Of heb ik nu zelf een portie teveel op? Maar honestly, wat een onzin wordt er allemaal genoteerd. Kappen er mee.
  12. Wel ooit iemand gehad die probeerde me wat te verkopen, maar was duidelijk rotzooi, liet dat ook duidelijk merken door 'nee bedankt' te zeggen en de shop waar ik net in wou duiken inlopen . Neem alleen van shops of mensen waarvan ik het ken of vertrouw. Mocht het niet zo zijn, altijd ff melden, komt meestal goed. (Mijn woonplaats heeft ook een paar van die 'scooter-dealers', opbellen (nummer via-via regelen) en 10 รก 15 minuten later zijn ze waar je wilt.)
  13. Rook mijn hasj puur met een sigaretje . Shag = gif
  14. Catweazle, Culemborg Catweazle, Tiel (althans ga ik wel van uit) De eerste verkoopt het sowieso, de 2e verwacht ik ook.
  15. rcT

    Waterpijptabak

    Persoonlijk vind ik munt de lekkerste, perfect licht, heerlijk rokertje en nasmaakje. Na het avondeten, klein beetje White Widow erbij, of niet, perfect. Appel is ook erg lekker, ben geen fan van kersentabak.
  16. Hoe verdeel jij je fruittabak over het tabakskommetje? Pak je het direct uit het pakje in het kommetje? Of pak je de sliertjes om ze uit elkaar te trekken, want je moet het de fruittabak niet aanstampen, dan blokkeer je het alleen maar. Losjes erin gooien, uit elkaar getrokken. Dan aluminium erover, kleine gaatjes over het hele oppervlakte prikken, kooltje aansteken, ff aanlaten (vieze stoffen als hij ontbrandt) en dan bovenop het aluminium leggen. Zorg dat de buis waar de rook doorheen gaat ongeveer 1,5 tot 2,5 cm onder water ligt, kan dieper als je wilt. Veel plezier, hopelijk lukt het!
  17. Zit nu aan Moonflower jointje die ik gisteravond had gedraaid en maar voor 25% opgerookt had. Nog te doen, en meteen lekker actief high. Zo toch maar weer Haze halen, maar ja. Ieder z'n smaak.
  18. Dat je graag wilt proberen weer te blowen is natuurlijk begrijpelijk, maar zou het misschien handiger zijn om in jou situatie dat maar proberen te vergeten? Er zijn gewoon mensen die helaas slechter tegen bepaalde middelen kunnen. Mocht je het echt graag willen doen kan je eventueel experimenteren. Eet wiet (lees: cake, brownies et cetera) of probeer wat hasj (zachte). Mijn tip desondanks, vergeet blowen, als het je elke terug gooit, niet doen.
  19. Nederland begint eng te worden. Het begint nu inderdaad te vervagen, wat Nederland ooit was...
  20. Succes succes. En veel grow/modplezier toegewenst!
  21. Ik zou gewoon de hasj pakken en er een rolletje van draaien. Een staafje wat je in je joint stopt. Lekker hoor.
  22. Haha, nee hoor, ik rook bijna elke dag wel een voorgedraaide (lekkere haze), dit is altijd als ik net binnen komen lopen, maar duf, nee hoor. Trouwens, zij verdienen er alleen mee , dan boeit het ze echt niet.
  23. Vraag wat ze je kunnen aanbieden? Meeste shops hebben gewoon wiet en/of hasj voorgedraaide jointjes, terwijl sommige wat lekkers verkopen (Ice-O-Lator of Haze jointjes). Ik zou zeggen vraag wat ze hebben, kan nooit kwaad. En geloof me, hoe je het vraagt boeit ze echt niet. Jij komt om te blowen, klaar, maak je maar niet druk daarom .
×
×
  • Create New...