Jump to content

kutvogel

Full member
 • Content Count

  770
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About kutvogel

 • Rank
  traag maar zeker
 • Birthday 05/01/1990

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • MSN
  kutvogel@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  AcIdLanD 8~D
 • Interests
  een beetje van alles
 1. Mja, inderdaad, te nat gestaan, te droog gestaan, klopt, grondje, weet ik, maar heb geen vervoer naar een degelijke zak grond, en mn portefeuille is op het moment ongeveer zo dik als een iPhone. Vandaar. Zout en kombu leveren mineralen voor je plantje, en er zijn hier nog wel meer mensen die het gebruiken ja.. Heb je enig idee wat voor tekort het is? De verbrande bladpunten denk ik dat gekomen is door de dagen dat ze te droog stond.. Kan dat?
 2. wat je ook kan doen is het in ethanol of isopropyl gooien, oplossen, filteren, uitdampen. En ether zou ook kunnen maar die dampen zakken naar beneden net zoals butaan, en ether blijft dus goed hangen en stinkt als de pest, en is bovendien ook bijna even ontvlambaar als butaan en een flesje dat niet meer helemaal vol is krijgt explosieve oxidatieproducten erin. Oppassen dus. Wat ook een optie is is oplossen in ether, filteren, dan uitdampen, en vervolgens opnieuw oplossen in ethanol, filteren, invriezen op -18 voor 2-3 dagen, en vervolgens terug snel filteren (materiaal ook in vriezer, goed koud allemaal!) om zo min mogelijk verontreiniging over te houden. Nu weet ik niet of het veel gaat helpen, omdat het allebei deels polaire, deels apolaire oplosmiddelen zijn, maar niet alles lost in dezelfde oplosmiddelen even goed op, en met temperatuurverschil/oplosbaarheid kan je ook al wel iets bereiken.. Verder vind ik het net wel een goed idee om er olie van te maken, omdat je het dan verdampt, en de damp door water laat filteren, waardoor er (volgens mijn logica) minder shit in je longen komt.. En met die shit bedoel ik geen hash Als het om verontreinigde hash gaat zou ik er mee oppassen. Lijkt me (kan me vergissen hoor) dat je via je maag-darmstelsel nog meer binnen krijgt dan via een joint... EDIT: oeps, onbewuste mini-bump.. Ach, misschien heeft ie er nog wat aan..
 3. Hallo, heb hier een amnezia stekje in pot buiten staan, vriend van me had die laat in het seizoen gekregen en een moeizame start gehad, maar na overpotten naar mijn balkon heeft ze zich weer herpakt. In de voorbloei was het hier enorm slecht weer, dus toen heb ik ze enkele dagen en nachten binnen gehad, en soms vergeten te denken aan de donkere uren die wel nog moeten kloppen. Met als gevolg natuurlijk regeneratie. Nu dat ze in bloei staat begin ik gele bladeren te krijgen, van onder af beginnend, verder naar boven toe zie je veel paarsverkleuring. Het is hier nog niet echt koud, dus dat lijkt me niet de oorzaak te zijn van de paarsverkleuring. Ik heb ze nu enkele keren water met keltisch zeezout (1tl/5liter water) en afgekookt met kombu (japanse soort kelp) gegeven. Heb ze dat in het begin van de gele bladeren een paar keer gegeven, en daarna terug overgeschakeld op regenwater om de Ph niet te hoog te laten oplopen. Ik meet verder niks en ze staat op organisch voorbemeste potgrond van de bouwmarkt (vermelding "organisch bemest voor 100 dagen") verder heb ik er ook nog wat natuurlijke grond doorgemengd voor het bodemleven op gang te brengen. (natuurlijk, dwz, grond uit de tuin van die vriend van me, waar ze altijd goed groeien, dit jaar was zijn keuze echter op potten gevallen, wat hem niet zo bevallen is). Hier komen de foto's: In het echt ziet het er nog iets geler uit dan op de foto. Tips? ideetjes? liefst in de bio richting?
 4. kutvogel

  De vergetelheid

  Hare schone mevrouw Amnezia
 5. De grinders die ze n jaar of 4 terug in ieder geval nog verkochten in 'T oermalijn in Tilburg.. Jammer genoeg eens een keer weggegeven aan een vriend, moet er eens achter vragen want tegewoordig gebruikt hij een andere.... Het is een plastic grinder, ik denk dat het polyethyleen is, omdat het zowel de stevigheid als de zachtheid heeft van polyethyleen. Hij grind heerlijk, maakt niet uit welke wiet, hij krijgt het zo fijn als je wil, en je moet er niet zo lang aan draaien. Heb nooit meer zo'n goede gevonden.. Ze hadden er ook een groot formaat van. Weet niet of ze hem nog hebben liggen, en er stond een webpagina op (welke weet ik niet meer, maar het leek niet met wiet te maken te hebben, en op de website kon je ook niks vinden over wiet of grinders), met daarboven een wietblad dat er niet heel erg mooi uitzag.. Tekening en tekst in reliƫf.
 6. mooi! dat van de ene wiet superhigh en niks te zien en de andere licht effect en je bent net een chinees, dat herken ik wel
 7. oh dus echt je hasholie terug oplossen in 96% ethanol, en dan best nog donker bewaren, en beetje uitdampen elke keer je weer nieuwe wil.. Tjah, beetje omslachtig eigenlijk.. Denk dat gewoon in de vriezer dan toch handiger is, zeker voor mijn kleine hoeveelheden.. Zou wel goed zijn moest je 100 gram willen bewaren
 8. uhm.. Dus, je neemt een potje met alcohol van 50%, brokje olie derin droppen, en dan? wat is de bedoeling? ga je het oplossen? Wil je het vrijwaren van lucht? Of je wilt het vervolgens even schudden en dan achterover slaan?
 9. DUS.. Je hebt lekker olie gemaakt, ziet er mooi uit, hard als glas, smelt lekker weg als je het te lang op je vinger legt, rookt heerlijk, zacht op de keel, tong, longen.. AAAAH heeeeeerlijk.. En dan zijn we 3 weken verder... Je denkt "zou mn tolerantie nu echt zoveel gestegen zijn?? zoveel heb ik nu toch ook weer niet gerookt?" Dan maak je weer een nieuwe batch, en je tolerantie is ineens terug weg.. Conclusie: hoge kwaliteit blijft niet lang. Dus vanaf gisteren ligt mijn voorraadje (niet dat het de naam voorraad echt waardig is) in de vriezer. De vriezer is -20 dus zou wel voldoende moeten zijn.. Weet iemand hier andere/betere manieren om hash(olie) op te slaan zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies? Greetz! Kutvogel!
 10. kutvogel

  Super dab

  Ik maak em ook zelf, maar heb zelf al een paar jaar geen kweek gehad, dus blijft het prijzig Binnenkort heb ik wel knipafval ter beschikking, dus dan valt het ook weer mee En verder gebruik ik ook regelmatig hasholie uit hash geextraheerd, dat is ook een stuk voordeliger. En heeft dan ook die typische lekker hashsmaak
 11. kutvogel

  Super dab

  Goede Hasholie is zoals goeie whiskey, die drink je ook niet met gelijk een halve liter... Het verbaast me wel elke keer weer hoeveel wiet die amerikanen blijkbaar kweken, OF hasholie is daar spotgoedkoop, OF er zaten een aantal zeer welbedeelde mensen tussen.. Ik bedoel.. Die plak van 25 gram, dat kost toch een vermogen.. En dat dan ff doneren voor een mega-dab waar je nog niet 1/4 van hebt als wanneer je het met een oil rig doet...
 12. kutvogel

  Ti rigs

  Oil Rigs
 13. ik zeg ook niet dat je een slecht eindproduct krijgt, ik geloof gerust dat je prima olie kan maken met aceton. Just not my cup of tea..
×
×
 • Create New...