Jump to content

get in the ganjabus

Full member
 • Content Count

  1,218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About get in the ganjabus

 • Rank
  growin stealth

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hallo, tijdens het voetballen/hardlopen heb ik soms last van braakneigingen. Nu wil ik mijn bloed laten onderzoeken of er geen problemen zijn met mijn hart. Kijken ze bij een bloedtest voor sporters ook naar thc gehalte?
 2. ik ken het gevoel je hebt niks te roken, maar er ligt wel een hoop net geoogste wiet te drogen.
 3. Wat een BULLCRAP lees ik hierboven weer... heeft helemaal geen niks te maken met te warm, te koud, of te veel water. deze plant is gewoon aan het reveggen.
 4. zo te zien staan ze in aarde uit de tuin. Beter kan je gewoon voor een 10tje een zak potgrond kopen.
 5. Kan me niet herinneren dat er een weegbrug was aan de groene hemel. Maar als ze effectief wiet verkopen, dan zou je toch denken dat het daar nu al vol met fransen en belgen zou zitten?
 6. Naar mijn weten is en was de groene hemel altijd al een growshop. Maar gisteren googelde ik ze even en blijkbaar hebben ze nu een website waarop staat dat ze ook een coffeeshop zijn. http://www.growshopdegroenehemel.nl/ Is iemand al ervaring met de nieuwe coffeeshop? btw voor de belgen, ligt 500m van de grens en er staat dat ze open zijn voor iedereen. Het zou me verbazen mocht dit mooie verhaaltje waar zijn. Aangezien ze eerst de checkpoint sluiten, dan 2g regel opleggen voor miami, dan weedpas. en nu blijkt er in een keer een nieuwe te zijn in zeeland.
 7. bij mij staan mn autlowertjes stil... 10c° en het word er niet veel beter op, zeker nog 10 dagen regen
 8. Als je er een in gent zet lijkt het me dat je big business kan doen. Alleen zit je dan ook met de gentse rippertjes, je weet zelluf wie ik bedoel.
 9. get in the ganjabus

  Wiet

  Heb niks tegen buitenwiet, maar heb je dan al eens goede binnenwiet gerookt? tegen een goede indoor kali mist, daar kan niks tegen op, zelfs al is je buitenwiet gekweekt onder spaanse zon.
 10. get in the ganjabus

  Wiet

  hoe kun je buitenwiet nu beter vinden als binnenwiet? binnen wiet = compact, ruikt beter, minder scherp omdat er minder blad aanzit, en je wordt er high van. buiten wiet = fluffier, ruikt minder hard, is meestal niet volledig afgebloeide wiet, scherpe smaak door het blad, en ik word er lam van.
 11. Als ze niet aan het reveggen zijn, en als je ze zeker de afgelopen 2 weken 12/12 regime hebt kunnen aanhouden (ondanks de kapotte schakelklok), dan zou ik ze nog even laten staan. Maar na de foto's nog eens goed te bekijken denk ik toch ook dat ze aan het reveggen zijn, en dat dit geen 2de bloei is.
 12. in verse aarde zetten is geen optie. Deze potgrootte is het maximum dat nog in de tent past. Misschien is het beter om gewoon niks te doen en de plant laten afbloeien. En accepteren dat deze me minder gaat opbrengen.
 13. Het zou wel kunnen dat die bubblegum gewoon paars aan het worden is zonder reden. aangezien op de site van female seeds ook een paarse top staat. Ondertussen heb ik de grond gewoon gespoeld met water met een ph van 6. Maar de verkleuring lijkt door te gaan. En dit weekend heb ik de tijd om een flesje fosfor te halen. mn andere planten staan op dezelfde grond, en hebben niks van paarse verkleuring. Zijn ook veel grotere planten en hebben ietsje meer voeding gehad. dus ik blijf het een rare situatie vinden.
×
×
 • Create New...