Jump to content

Glenn2010

Members
  • Content Count

    177
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Glenn2010

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

288 profile views
  1. Thx mannen! Ja waarom blow je? De 1 rookt wat meer als een ander Heeft idd iets met me levenstijl van de afgelopen jaren te maken. En jah, het is een probleem ik blow graag omdat ik denk, ik denk he, ik beweer niks haha dat het mij nu nog steeds helpt mij de trek te onderdrukken naar zwaardere middelen. Maar wat hier theoretisch van kan kloppen...... geen idee... Heb het destijds uiteraard voor gelegd aan de hulpverleners in de verslavings zorg en de meningen lopen nogal uiteen. Werd er niet veel wijzer van. Ik ben dus heeeeel erg verslavings gevoelig, eigenlijk nu sinds ik weer blow alles een beetje onder controle. En dat je verslaafd aan wiet kan raken is mij erg duidelijk Maar deze verslaving hindert mij niet in het dagelijkse leven en in me portemenee, deze word dus ook al gauw getollereert door omgeveing en mijzelf. Vind het wiet roken natuurlijk ook gewoon erg lekker, word graag knetter stoned, het high gevoel hoeft van mij niet zo. Coke ligt altijd op de loer, heb je je 1x zwak getoont, blijft het altijd gevaarlijk. Wil niet zeggen dat ik een tikkende tijdbom ben kwa coke gebruik, maar het wiet roken geeft mij daarin een rustig gevoel. Voor degene die in de macht van coke zijn geweest zullen begrijpen als ik nog steeds een beetje bang ben voor dat stemmetje in je hoofd. Geloof me... Die kan heel hard schreeuwen en overtuigend zijn Heb niet veel afwisseling kwa wiet, 1 dag geen 2 soorten, meerdere soorten in de week komt wel voor ,niet gauw meer dan 3 soorten. Welke soorten ik rook -Brute -Shiva -Ankars Special, gekweekt hazeje van de shop -Wit wietje van lokale dealer Het tolerantie verhaal kan ik zeker mee inkomen, misschien idd wat met gebruik minderen. Eigenlijk wist ik dit wel maar wou ik het niet horen BHO? Is dat geen Hasj olie?? Dat is erg heftig heb ik wel is gelezen haha. Nog nooit gezien gerookt of aangeboden gekregen. Wel nieuwsschierig na!
  2. Heb vanaf me 16e tot me 23e alle dagen wiet gerookt, daarna tot me 28e , vorig jaar niks gerookt. Had wat probleempjes met coke en valium, opgenomen geweest de hele rattaplan... Van de coke en valium afgekomen , mede wat ik denk door het roken van Hasj & Wiet. Vorig jaar rond maart weer begonnen met Hasj, de trek naar andere middelen bleek ik hiermee te onderdrukken. Echter ging ik al gauw van hasj naar wiet... Nu ben ik eigenlijk na 18mnd op een punt gekomen dat ik niet meer tevreden ben met de roes van wiet. Ik verneem dat ik de joints giga vol gooi (0,7-0,8Gr) en ze toch ook steeds sneller achter elkaar opsteek. Velen zullen zeggen, je hebt een andere verslaving gecreeerd, misschien wel.... maar wel eentje waarmee je iets ouder word Mijn vraag dus.... Hoe ga ik de roes wat sterker krijgen? Ben geen fan van ice hasj en waterpijp ook nie zo... Het relaxte roken van een joint wil ik niet missen. Heb alle soorten wiet geprobeert, ook alle Haze, de Lemon Haze deed me wel wat maar toch niet wat ik zoek. Misschien ben ik wel te verwend Iemand tips? Wietsoort?
  3. Ja dat denk ik wel Carp. Haal ze alleen dan bij een particuliere zadenboer, beetje op goed vertrouwen zeg maar. Heb je ervaring met ze dan?
  4. Heren. Ben 2012 een beetje aan het voor bereiden. Kreeg een leuk aanbod van iemand kwa aantal gefemminiseerd autoflower zaad. Ik kan echter weinig tot geen info vinden over deze soort. Kwa opbrengs.. geschikt voor buiten.. rottigheid... Etc..? Iemand die wat meer over dit soortje kan vertellen? Alvast bedankt!
  5. Thx voor alle tips mannen. Met Spike (hond) gaat het allemaal weer 100% goed!! Gisteren was die de hele dag nog een beetje van het pad af, vreemd gedrag, angstig en veel overgeven. Nog effe bij de dierenarts langs geweest ivm vocht. Hij dronk dus niet, en had eigenlijk veel water nodig om te ontgiften. Infuus gekregen met een liter water onder ze huid. Vandaag was die gelukkig weer de oude, hij grijpt de buurman zijn hond weer dus dat zit wel weer goed hehe Gelukkig maar, is niet prettig om een hond zo te zien, je kan het hem ook niet uitleggen. Pas in de toekomst heel wat beter op met me rookwaar. Was trouwens een dikke gram
  6. Iemand ervaring met huisdieren die aan ons lekkers zitten te knabbelen? Mijn Jack Russel heeft een stuk Icolator Hash te grazen gehad. Ben bij de dierenarts geweest, die heeft er geen ervaring mee, die zegt uitzitten. Leegpompen is gebeurd ,maar de werking was allang toe geslagen. Hij is goed van de kaart, nu 12 uur verder en ligt nog steeds munt. Was nieuwschierig als mensen hier ervaring mee hadden.
  7. Ik heb de 1000 watter van Gavita inmiddels binnen en ik had deze schakelkast van Davin al eerder besteld voor 2x600 watt. http://www.kweekshop.eu/a-16418769/schakel...ten/davin-dv-12 Is het nu zo dat die kast max 1200 is of dat elke uitgang max 600 is. Ik weet dus niet als ik die gavita op deze schakelkast kan zetten.
  8. Word zelf ook para van weed, heb het van me 14e tot me 22e alle dagen gerookt. De paranoia kwam de laatste jaren op zetten. Ben toen 5 jaar gestopt, van 1 trekje werd ik al para haha. Begin dit jaar in aanraking met hasj gekomen, never nooit niet para, altijd lekker relax. Haal het altijd bij de shop, Bubblegum is mijn favoriet! Maar die is er deze week helaas uit gegaan. Ben een kwaliteits roker en stap over na de Queen & King Hassan, zeker aan te raden, alleen duur.
  9. @ bernie, doe je nou zo onozel of....?
  10. Je gaat met een tent van 9m kweken en je knoeit niet met stroom
  11. Mijn resultaat voor 2011, 46 gram hasj Ga het volgend jaar ook groter aanpakken, mooie spot vinden en April beginnen en bomen kweken. Voor het mais, veeeeeeel autos hehe
  12. haaaaaaaalllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooo Lezen!!!!!!!!!!!!!!! tis ook wel erg gesteld hier met sommigen....
  13. Hoezo apart? eerste kweek voor mij, heb mij iets vergist. @ de bovenbuurman, waarom nog foto,s, wat begrijp je niet als ik al 2x heb gezegd dat het helaas veel minder is. Waar wil jij een foto van?? Ben hier nog niet zo lang op dit forum ,maar wat een zeikerds heb je er hier tussen zitten he, Laatste bericht van mij in dit topic, toedels !!
×
×
  • Create New...