Jump to content

jexxel

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jexxel

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Dankuwel forummers, ik ga de sterkste er tussenuitpakken, stekken en goede aarde aanschaffen!
  2. Bedankt voor de snelle reactie! Ik heb geen idee wat voor aarde er op dit moment in de potjes zit. Zo snel mogelijk te verpotten dus, maar hoe groot moeten de volgende potjes zijn, en wat voor aarde zal ik gebruiken? En wat moet ik doen om ze minder te laten strekken, behalve ze bij het verpotten dus dieper in de aarde zetten? Bij voorbaat dank, Jexxel Edit [02:10 PM] Als bij het verpotten blijkt dat er wat worteltjes door elkaar gegroeid zijn, wat is dan de beste manier om daar mee om te gaan? Of kan ik ze dan net zo goed weggooien. Ik vraag dit nu omdat het me niet slim lijkt dit pas te doen als de wortels al bloot liggen Thx!
  3. Dag beste wietforummers! Een aantal dagen geleden (zaterdag om precies te zijn) deze plantjes cadeau gekregen omdat ik al 7 jaar stug wiet aan t paffen ben en jarig was. De zaadjes waren uit een onbekend wietje getrokken, in de grond gegooid en bovengekomen: dat is de enige info die mij bij dit prachtige cadeautje verschaft is. Dit waren de plantjes de dag dat ik ze kreeg: Ik heb ze nog steeds geen druppel water gegeven, de plantjes zijn nu echter (volgens mij) wel een beetje aan de slappe kant. Hoeveel water is op dit moment geschikt? En hoe snel moet ik deze plantjes gaan overpotten? Op dit moment zet ik de plantjes buiten als het weer het toestaat (alhoewel de wind ze af en toe van de saté-prikkertjes afwaait en de plantjes dan praktisch tegen de grond aan het leunen zijn, en zet ze anders op de vensterbank. Is dit wel slim? Bij voorbaat dank voor jullie hulp! P.S. Heb het wel geprobeerd hoor, de info op te zoeken in de growguide! Deze was echter offline n.a.v. onderhoud.
  4. jexxel

    Unown

    Plantjes toen ik ze kreeg
  5. Een hele plant er in gooien is wel zonde. Zo lang blijft melk niet goed namelijk
  6. Idd, zeef je bladeren + topjes en maak er hasj van. Of je kunt er cannaboter van maken
  7. Lees het nu pas, zal even een PM sturen met m'n MSN
  8. Haha, ziet er goed uit Idd kut weer... vorig jaar werd de vierdaagse nog afgelast i.v.m. hitte En dit jaar... Ik hoop dat jullie er wat moois af halen
  9. jexxel

    Mijn Kamer

    Denk niet dat dat lekker slaapt En met de nog verder oplopende brandstofprijzen... you get the point
  10. *kuch* Was je zo stoned dat je al vergeten bent dat je hem de dag voor mijn post had gekeken? En heb je trouwens de zaden al binnen?
  11. Inmiddels zijn er al twee dagen voorbij zonder dat ik een antwoord heb gekregen, dus bump ik 'm even.
  12. Dextro Energy is een heel slim om bij de hand te hebben
  13. Dit is zeker vet! Ik wou misschien een goedkope versie van de SuperSmoker uit de VS importeren en dan gewoon in de klas roken. Dat zou geen probleem hoeven te zijn toch? In de klas met een SuperSmoker? Of toch wel? Greetz JexxeL P.S. Deze wou ik bestellen. Kan iemand aan de foto's zien of je hier de patronen ook met "iets anders" kunt vullen?
  14. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Samen met dingen die vitamine C bevatten
  15. jexxel

    .

    Ik neem aan dat je met tabak rookt. De combinatie van tabak en wiet veroorzaakt bij sommige mensen deze effecten. Probeer eens puur te roken, bijvoorbeeld in een waterpijp of purepipe Hopelijk gaan de problemen weg. Greetz, JexxeL
×
×
  • Create New...