Jump to content

Weedywee

Members
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Weedywee

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Nee nog niet van gerookt, gelukkig heb ik de geduld om er nog even vanaf te blijven, morgen maar is een jointje proberen. Het lijkt net een drolletje, en ruikt nog wel een beetje wiet achtig, of dat goed is weet ik ook niet, maar ik zal morgen eens proberen.
  2. Okee, ik heb echt wel 10/15 minuten super hard gemixt, daar kan het niet aan liggen. Daarna heb ik alle knipafval uitgeknepen, en het water 2 keer over geschonken naar een andere emmer, door een grove keukenzeef, en daarna in een panty, de volgende dag heb ik het afgehevelt, en het in een maatbeker gedaan. Wat ik heb afgehevelt heb ik nog een paar uur laten bezinken maar hier zat niet zoveel drap aan de onderkant dan met de eerste natuurlijk. De volgende dag heb ik wat in de maatbeker zit afgehevelt met een goed dun slangetje en daarna in een schaaltje na een paar uur de rest afgezogen (wat je ziet op de 1ste foto). Toen in de oven op 100 gr een paar uur, ik heb het met de deur op een kiertje gedaan, dan mischien iets meer het water verdampen. Ik heb dit over:
  3. Hallo allemaal, Ik heb eergister me 300 gram knipafval lekker gemixst met 4 kilo ijs en ijskoud water,allemaal goed gegaan. Net het laatste beetje water eraf gezogen met een spuit,hield een mooi bord prut over, alleen wat me opviel is dat het nog zo groenig was. Het moet toch mooi blond zijn? Ik heb het net in de oven gedaan op 80 graden en laat het ff zo staan tot in voeistof af kan deppen en tot ik kan kneden.
  4. Nog best een lekker rokertje! Het wordt hier echt boutweer, dus ik ben benieuwd of me constructie een beetje wind en hagelproof is.
  5. Is dat zoveel beter dan dat ik nu heb dan, voor die paar weken? Zo ja, waar kun je dat kopen?
  6. Ik bedoelde meer in het zelfde stadium, is trouwens super silver haze uit stek. Ik heb net een mooi afdakje gemaakt met hout tegen de schutting,en dik afdekfolie eroverheen.
  7. Zelfde probleem hier, moeten nog wel 2/3 weken eigenlijk om iets aan te dikken. Ik heb net tegen de schutting 2 balken in de hoogte geschroeft en een in de breedte, dan kan ik als het regent folie erover heen doen. Mijn pa zegt dat het mischien gaat stikken dan, maar dat zal toch niet? vanaf de onderkant en een beetje van de zeikant krijgt de plant nog wel genoeg lucht denk ik. Dus alleen omhakken als je teveel rot ziet lijkt mij.
  8. Mijn Haze zitten in de 4e bloeiweek, zien er bijna hetzelfde uit.. Gelukkig kan ik 2 van de 4 planten nog onder een afdak zetten als het regent, maar die andere staan in de volle grond, ik hou me hart vast voor toprot ..
  9. Zoo ik schrok me rot , Maar wat een fantastische nieuwe look zeg! Die oude is echt poep vergeleken dit.. Complimenten!
  10. Mijn plantjes lijken er nu toch wel duidelijk last van te hebben.. De bladeren krullen aan de zijkanten een beetje omhoog, Ze krijgen genoeg water, Elke avond bijna een halve liter( verdeelt over 4 planten) De luchtvochtigheid Gaat nog meer omlaag en ik krijg het echt niet omhoog, Hij staat nu rond 30,35 % Ik heb al een luchtbevochtiger geprobeert, Dat ding was harstikke duur, Zo stoomding.. De temp gaat alleen maar omhoog zoals ik al zij.. NAtte handoeken helpen ook niet veel en zijn na 2 uur al bijna droog, nevelen doe ik elke avond.. Zaailingen hoeven mischien niet zo hoge lv, maar dit lijkt me toch wel te laag.. Nog tips?
  11. Jah een langere donkere periode, Zo ga ik het wel doen dan Dankjewel voor het antwoorden,
  12. Hey, Ik heb een klein vraagje.. Mijn 4 planten staan nu in week 3 te groeien in mijn hokkie onder 400 watt. Ze zitten in de groei op 18/6 Maar over een week of 2 wil ik ze in de bloei gaan zetten.. De lamp gaat nu 12 uur savonds uit en 6 uur smorgens weer aan. Als ik ze in de bloei wil gaan zetten wil ik liever dat de lamp iets vroeger uit gaat .. Kan ik dan de lamp bijvoorbeeld in de bloei dan 10 uur savonds uit doen en 10 uur sochtends weer aan? Of kan ik het beter doen dat de lamp vanaf 12 uur savonds gewoon 12 uur smiddags weer aan gaat..( op de timer dan ) Bedankt alvast..
  13. Links onder is Twisted shack De rest anesthesia's
  14. Dit zijn wel mooie zaailingen toch ? Dit waren mijn plantjes toen ze 2 weken oud waren, Ze staan nu 3 en halve week en zijn al een stuk groter Ik heb er alleen helaas geen topic over.
  15. Dus het is helemaal niet zo erg als het zo blijft ?
×
×
  • Create New...