Jump to content

Da FluX

Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Da FluX

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    BE
  1. Ben dit jaar terug van de partij op Graspop, affiche is wel wat minder als verleden jaar
  2. Jah de plantjes staan er mooi bij , en de lowryders reuken toch zo lekker, fris fruitig citrus geurtje. De topjes van de lowryders zijn mooi, de thc aanslag op de bladeren begint ook al te komen, tzal wel een plezant rokertje worden voor int begin van de grote vakantie. Grtz
  3. Als ge u planten terug overpot naar een grotere pot, met dus weer nieuwe verse aarde. Moet ge niet direct voeding bijgeven want in die nieuwe aarde zit dan nog voeding genoeg. Laat u planten eerst die voeding opnemen en daarna pas terug bijgeven. En jah is goed spelen met afgezuurd water zou ik ook voorstellen.
  4. White Widow (Black Label) http://www.azarius.nl/headshop/cannabis_se...white_widow_bl/ 10 voor 50 EUR White Widow (Greenhouse) FEMINISED http://www.azarius.nl/headshop/cannabis_se...ouse_feminised/ 5 voor 45 EUR White Widow (Sjamaan) http://www.azarius.nl/headshop/cannabis_se..._widow_sjamaan/ 12 voor 75 EUR Deze zijn allemaal goede White Widow er zit ook verschil in feminised of niet. en bij de enen zijn het er 12 en de andere 10 zaden.
  5. Welkom Er staat hier genoeg leesmateriaal op het forum, en als je iets niet moest vinden dan kan je het altijd nog vragen.
  6. Ik heb hier al op het wietforum gelezen dat vierkante potten beter zijn omdat de wortels zicht dan beter door de grond verdelen, en dat de wortelkluit bij vierkante potten ook groter was. Vierkante potten zijn ook meer ruimtebesparend dan ronde.
  7. Mooi in elkaar gestoken die kast! En een lekker wormensoepje hebt je daar ook.
  8. Welkom op het forum. Post gerust de resulaten van je oogst, en een paar mooie foto's van je dames. Grtz
  9. Ik hoop dat je een goede kweek tegemoed gaat, dat mag wel na al dat harde werk.
  10. die kweek met 200 plantjes was 12 600w lampen , ik weet niet meer van welk merk. Gaat er van dit kweekje een kweekverslagje komen?
  11. Welkom op het forum Met gewoon letterype typen gaat ook goed ze
×
×
  • Create New...