Jump to content

grafgever

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About grafgever

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hemzelf ok bedankt voor de tips mensen. Toch maar even wat extra wegknippen dan voor ik morgen ochtend weer een week op vakantie ga. Zou toch jammer zijn om het harde werk weggerot aan te treffen bij terugkeer.
  2. Heb hem meteen in z'n geheel op z'n kop opgehangen en ergste stukjes rot eruit gehaald
  3. Ben inmiddels terug van een weekje vakantie, tot mijn schrik zag ik echter ineens het volgende bij één van mijn planten: is dit toprot? Als ik het aanraak komt er een soort ''rook'' vanaf. Ga nu even met een loep de andere planten bekijken en hopelijk oogsten.
  4. grafgever

    Oogstklaar? (Buitenkweek)

    Foto's van wietplanten die buiten in de tuin staan, bijna klaar voor de oogst.
  5. Ok, heel erg bedankt voor jullie antwoorden. Ik laat ze dus lekker staan nog. Had eigenlijk gehoopt de planten klaar te hebben voor Lowlands op 18 augustus. Maar wellicht kan ik de eerste 2 planten oogsten als ik terug ben over 2 weken en zo alsnog een deel op tijd droog hebben voor Lowlands. Heb in totaal 9 planten in de tuin staan, 3 ervan zijn pas een maand jong en zijn geen autoflowers dus die moeten tot eind september / begin oktober staan. De andere 6 zijn autoflowers, 2x speed devil 2x big bud 2x big devil, daarvan vond ik de 2 planten waarvan ik plaatjes heb geplaatst het meest oogst klaar. Maar ik zal ze nu toch nog even laten staan. Ik heb wel een microscoop die ik ooit als kind eens heb gekregen hoop dat deze voldoet voor het inspecteren van de wiet. Opbrengst zou 30-50 gram per plant zijn volgens specificaties, hoop toch wel minstens 20-30gram per plant te oogsten, weet niet of dit te optimistisch is? Volgende kweek koop ik een 2e generatie autoflower die schijnen toch aanzienlijk meer opbrengst te hebben.
  6. Lees regelmatig de forums hier en vind het zeer handig, vooral de vele guides. Heb bijvoorbeeld ook DMT gemaakt met een guide van dit forum. Heb nu ongeveer +/- 10 weken wat autoflower wiet planten buiten staan die volgens de informatie van de zaadjes nu klaar zouden moeten zijn voor de oogst. Van mijn 6 planten vind ik er echter slechts 2 oogstklaar uitzien, maar ben hier toch niet zo zeker van. Nu is het zo dat ik morgen voor 2 weken op vakantie ga en ik dus niet kan oogsten in die 2 weken. Allereerst zal ik hier mijn foto's plaatsen, en dan wat vragen stellen die ik hoop dat jullie beter kunnen beantwoorden. Mijn vragen zijn: 1) Kan het kwaad om deze planten nog 2 weken te laten staan? 2) Als ik ga drogen, wou ik ze boven op de vliering in een hoek hangen op zijn kop, met heel de plant zodat de sappen in de wiet kunnen lopen, had gehoord dat dit de smaak te goede kwam, klopt dit? 3) Gaat heel het huis stinken als ik de kamer zo goed mogelijk afsluit met een matras in de opening van de kruipruimte en het luik dicht? 4) Zijn deze planten oogst klaar? Had namelijk de vuistregel in mijn hoofd van: 80% van de haartjes bruin = oogsten. Bij voorbaat heel erg bedankt voor jullie hulp.
  7. Gelukkig heb ik redelijk geluk gehad met het weer tot nu toe, ondanks dat er regelmatig vrij hevige regenbuien zijn geweest en ik m'n plant in de schuur wou laten schuilen, kwam altijd de zon er weer door even later om de plant te drogen
  8. Ok bedankt voor deze informatie . Nee ik heb helaas geen microscoop. De soort plant is Lowryder #2 x AK 47 autoflower. hij zou binnen 10 weken klaar moeten zijn en volgens die berekening zou hij ergens deze of begin volgende week klaar moeten zijn. Ik hoop dat het weer mee zit deze week zodat ie nog even lekker door kan bloeien
  9. Hallo, bij deze weer een vraagje over mijn plant die ik buiten groei, al sinds enige tijd zit er top vorming aan en nu dus ook een redelijk aantal bruine haartjes, aangezien het mijn 1e kweek is vind ik het toch erg lastig om aan de hand van foto's precies te bepalen of ie nou klaar is of niet. De eerste 2 foto's zijn van de bovenste toppen: Dit is een top onder in de plant: Hier de plant als geheel: Ik vroeg mij ook nog af: Als ik een spacecake wil bakken van mijn plant, moet ik de plant dan nog steeds drogen of is dit dan niet nodig aangezien het toch met boter wordt gemengd en de THC er op die manier uit wordt gezogen? Bij voorbaat dank voor jullie hulp.
  10. Bedankt voor deze info. De plant staat inderdaad in compleet voorbemeste grond en ik heb er nog een aantal x voeding bij gegeven, ik zal van nu af aan dus compleet geen voeding meer geven en ik ga nu even kijken of ik spint zie . Stel dat het spint is zou ik dan het volgende kunnen gebruiken: http://www.refona.nl/shop/index.php?action...p;product_id=33 ? Edit: Ik heb zojuist de plant bestudeerd maar ik kan geen spint ontdekken onder deze bladeren, heb er ook nog water nevel op gespoten maar ook dit leverde geen resultaat op :s.
  11. Hallo, Ik weer weer enkele foto's van mijn plant gemaakt. Hij begint al toppen te vormen maar ook de nieuwste bladeren bovenop vertonen bruine rantjes. Ik vermoed zelf dat het een PH probleem is maar weet dit niet zeker. Stel dat het een PH probleem is geeft dit dan nog problemen voor de rest van de bloei of mag ik verwachten dat m'n plant gewoon netjes door gaat met de toppen groeien en ik hem over 3-4 weekjes kan oogsten? Bij voorbaat dank.
  12. Zijn die luizen ook de oorzaak van de bruine randjes op sommige bladeren of?
  13. Dank je voor dit advies! heb nu knoflook in warm water gedaan, nog even wachten en dan ga ik het spuiten
  14. Ok ik heb vandaag nog eens foto's gemaakt aangezien ook de nieuwe bladeren een klein bruin randje vertonen. Ook zag ik vandaag voor het eerst mieren op mijn wietplant! kan dit kwaad of zijn deze juist goed voor de plant? Hieronder 4 foto's die ik van de plant gemaakt heb. Ik neem aan dat de bladeren met gaten en die erg bruin zijn gewoon nog beschadigt zijn door de larven van de mineervlieg welke ik eruit gehaald heb. Bij voorbaat dank voor jullie hulp!
  15. Erg bedankt voor dit advies . Ik heb er vandaag toch al een klein beetje bayer op gespoten, maar zal dit voor de rest van het groei process can niet meer doen. Ik heb nu ook een blad met enkel gaatjes erbij dus zonder die strepen. Kunnen dit rupsen zijn? Heb er iig geen gezien.
×
×
  • Create New...