Jump to content

Underground

Full member
 • Content Count

  719
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Underground

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Pim bracht eindelijk verandering in de politiek en dankij hem zal de politiek in Nederland nooit meer hetzelfde zijn. En omdat 1 enkele idioot meent dat de hele wereld om hem draait moeten wij het nu zonder hem doen Al zou het me na het zien van 0605 (film) ook niet verbazen als het een politiek complot zou zijn omtrent de aanschaf van de Joint Strike Fighter..... Feit blijft dat hij onvervangbaar is! Pim, Rest In Peace wherever you are Grtz Underground.
 2. De 9 weken zijn om dus bij deze de beloofde ervaringen Ik heb ze 5 dagen in het kastje laten staan en vervolgens nog 2 dagen in de bloeiruimte op groei gezet. Ik heb ze er gewoon bovenop gezet en toen licht aangeduwt zodat de bodem van het startblok een paar centimeter onder het bovenste niveau van de Mapito komt. De stekers heb ik tussen de folie en het startblok geprikt en bij een enkeling in het startblok naast het stammetje om het verschil te testen. Maar er is geen verschil tussen beide methodes, dus ik ga voortaan op zeker om het risico te beperken wortels te beschadigen en ik steek ze tussen de folie en het blok. Na 2 extra groei dagen (7 in totaal) heb ik de klok om gezet en viel het me op dat ze wel even opnieuw aan moesten slaan. Maar het is helemaal goed gekomen! De ronde is gewoon probleemloos verlopen met een mooi eindresultaat. En het mooiste is nog wel dat je de startblokken veel gemakkelijker uit je Mapito verwijderd als de losse pluggen. Gewoon even een draaien zodat de wortels breken en je pakt hem er zo vanaf! Dus je knoeit minder tot geen Mapito naast de potten. Eindconclusie: Je bespaart elke ronde +/- 1 week door ze elders voor te kunnen groeien en aan het einde van de ronde is ales veel sneller en makkelijker weer opgeruimd zodat de nieuwe dames hun nieuwe verblijf kunnen gaan betrekken. Ik hoop dat ik er iemand mee op ideeƫn heb gebracht, want het heeft in mijn optiek enkel voordelen Grtz Underground.
 3. Ik denk dat je terug naar 18/6 bedoeld, maar dan loop je een hoop vertraging op omdat ze gaan reveggen. Ik zou deze ronde als een leer ronde beschouwen en voor de volgende ronde de adviezen die je reeds gegeven zijn ten harte nemen. En verder gedurende deze ronde veel lezen en zoeken op het forum..... Ze staan er ondanks hun lengte in ieder geval wel netjes bij! Grtz Underground.
 4. Ja inderdaad, hoe helpen we met z'n allen het forum naar de klote.... Ik ben het er mee eens dat er elke dag -tig vragen gesteld worden die je hetzelfde aantal keren beantwoord terug kunt vinden door te zoeken. Er er worden ook regelmatig dingen gezegd waarvan duidelijk in het regelement staat dat deze niet gezegd mogen worden. Maar of dit nou de oplossing is? Het forum gaat ten onder aan z'n eigen succes! Misschien is het een idee om een zoekfunctie scherm te tonen voordat je definitief een nieuw topic opent? Of dat je eerst de topic titel in moet vullen waarna de zoekfunctie automatisch op zoek gaat naar mogelijke antwoorden alvorens de mogelijkheid te bieden je vraag uit te werken. Grtz Underground.
 5. Hoe minder planten, hoe langer voorgroeien. Ik zou voor 20 11 liter potten gaan. Dat zou netjes moeten passen en dan groeit allesw mooi vol. Maar lees wat kweekverslagen door en je wordt een stuk wijzer Er is bijvoorbeeld ook iemand bezig met 5 planten in een Mamoet tent...... Grtz Underground.
 6. Klinkt logisch, maar als dat al zoveel verschil kan maken dan zou een spreader je dus ook een hoop verlies opleveren Waarom word die dan wel geadviseerd bij bijvoorbeeld Adjust a Wings? Voor de onwetenden: Grtz Underground.
 7. Je Paint skills laten helaas te wensen over en je mag ook wel een beetje aan je zoekfunctie skills werken Maar ik denk dat je gewoon een normale afzuiging nodig hebt. Dus een buisafzuiger (luidruchtig) of een boxafzuiger (gedimt bijna geruisloos) En dat zelfbouw niet echt een goeie optie is, onze hobby kost nou eenmaal geld, maar is daarentegen ook 1 van de weinig hobby's die zichzelf terug betaald Grtz Underground.
 8. Lost blijft inderdaad lekker spannend, maar helaas houdt het voor zover ik begrepen heb na seizoen 6 echt op Het werd commercieƫl teveel uitgebuit volgens kritischie dus gaan ze maar niet verder. Maar echt een aanrader! En voor degene die het verhaal vergeten zijn, er is een extra bonus aflevering te krijgen (onder andere via Usenet) waarin alle seizoenen kort samengevat langs komen. Zo ik ga Lost kijken, heb net de eerste 8 afleveringen van het laatste seizoen gebrand Grtz Underground.
 9. Ik oogst m'n witte soortjes altijd pas 9,5 week na het omzetten van de klok. Beter iets te lang als net te vroeg ;-) En tot op heden nog enkel lof gekregen over de kwaliteit! Grtz Underground.
 10. Vergeet geen kalk mee te mengen om je ph waarde weer stabiel te krijgen. Bij de GS hebben ze mooie emmertjes en eventueel een potje Micro Mix om de boel wat op te waarderen met nieuw leven. Grtz Underground.
 11. Underground is makkelijk te verklaren, ik heb de kweekruimte in de kelder. Dus 'onder de grond', maar dat klinkt op z'n Engels een stuk ruiger Grtz Underground.
 12. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar ik denk dat je het beter kunt laten zoals het is. Voordat ze gaan groeien moeten ze eerst volledig uit de bloei worden getrokken en dat is geen pretje voor je dames! En daarna moet je ze weer in de bloei zetten en dat kost je al met al een zee van tijd. Gewoon deze ronde afmaken en de volgende keer wat langer voorgroeien is mijn advies. Grtz Underground.
 13. Als je niet kunt aarden moet je er niet aan beginnen, zo simpel is het eerlijk gezegd. Ja ik heb inderdaad makkelijk praten, maar veiligheid moet ten alle tijden voorop staan dus neem aub de moeite om een aardedraad te trekken of om het te laten maken. Want als je nu denkt dat komt nog wel dan gebeurt het nooit meer. En het risico is gewoon te groot, zeker met de hoeveelheden stroom en luchtvochtigheid waar wij mee werken..... En als het mis gaat ben je te laat Grtz Underground.
 14. Ja zo'n vermoeden had ik al gezien ze omstreeks de 9de onder het mes gegaan zijn als ik je laatste bericht moet geloven Alleen had ik daar vanmorgen met m'n slaperige kop even overheen gelezen Maar wat zijn je bevindingen en je conclusies, of wacht je even het eindresultaat af? Grtz Underground.
 15. En Kees, hoe gaat het met de dames in de Wilma set-up? Grtz Underground.
×
×
 • Create New...