Jump to content

Aad

Full member
 • Content Count

  3,120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 Prima

About Aad

 • Rank
  Cave canem
 • Birthday 01/01/1916

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cloud 8
 • Interests
  Cannabis

Recent Profile Visitors

3,728 profile views
 1. Ik doe niet zo aan pm-en over dit soort zweverige zaken als u het niet erg vindt en als het niet openbaar kan, hoeft het voor mij ook niet zo. https://en.wikipedia..._of_the_Pleroma Sorry, looks like complete crap to me.
 2. Nog steeds een van de beste songs ooit. Jullie weten wat Jezus zei, toen ze hem van het kruis haalden, toch? "Eerst mijn voeten!, Eerst mijn voeten!" Vind dit ook nog steeds een sterke : https://youtu.be/J4297XZdQsM
 3. Moest m ff opzoeken hoor. Job 13:5 "If only you would be altogether silent! For you, that would be wisdom." Oke, dan. Enige humor is uit en je wilt alleen bevestiging van je al op gemaakte mening over 'het mystieke...'...check! Persoonlijk ben ik overigens meer een Aadtheist.
 4. https://www.kerkvanh...ettimonster.nl/ Carbo diem!
 5. Bump! En wat mij betreft... Doe voorzichtig mensen!
 6. De russen zijn verder... In wat? Kwakzalverij...? Zijn mooie plaatjes hoor, maar aura's? I think not. https://en.wikipedia...ian_photography http://www.skepdic.com/kirlian.html Advies hier direct boven kan ik me daarentegen weer wel bij aansluiten.
 7. Voor de aanhangers, dit is dus 1 quote van deze man : β€œThe object of the Aryan race is to bring the thinking power to full expression, with all that that implies.” (Rudolf Steiner) Ik zal geen stukken tekst gaan plakken, maar voor de mensen die inderdaad een open geest willen houden, die moeten je het ook echt van alle kanten bekijken natuurlijk : http://skepdic.com/anthroposophicmedicine.html
 8. Wat je ook doet, deze man gaat je inderdaad echt niet helpen. http://www.kwakzalve...dolf-1861-1925/ https://nl.wikipedia...che_geneeswijze http://www.quackwatc...nd/steiner.html http://thesteinerquotes.tumblr.com/ En zo te lezen is de cermonieleidster zelf ook niet helemaal van deze aarde...en dan niet in enig goede zin. Ik hoop dat je wat rust kunt vinden zonder het te moeten zoeken bij deze niet helpende neppers.
 9. Maak er geen eigen draai aan, maar zijn gewoon gevallen uit de praktijk.Personen die niet roken of drinken, gezond eten, sporten & dan nog jong komen te sterven.Een oudere vrouw die leeft op een crash dieet (kroketten etc), rookt & dan al 83 jaar is, dus tsja om de wetenschap er maar weer bij te halen, is gewoon botte pech. Wat ik ook niet tegenspreek, maar wederom dat was ook niet wat ik probeerde over te brengen... Ik antwoorde eerst op Konopi en daarna op jouw bericht. En nee 1+1 is niet soms 1, het is altijd 2... Wiskunde doet niet aan zelfbedrog.
 10. Je draait weer eens iets om om er jouw draai aan te willen geven, maar wat ik dus zei was dat GEEN normaal eetpatroon absoluut WEL slecht voor je gezondheid is. Heeft niets met wat ik of jij denkt te maken, zolang je niet kunt toveren zul je toch zoals ons allemaal echt onderhevig zijn aan de natuurwetten. Alles en iedereen is energie is een onzin uitspraak die helemaal niets zegt, energie en materie zijn volgens Einstein misschien uitwisselbaar, maar zeggen dat je kunt leven van lucht, licht of energie ''uit de lucht' oid is complete nonsens. Stukje aan het eind uit de link, die ik eerder plaatste : Number of individu als who have been scientifically verified as living on just air – zero Number of folks who have died because they believed this was possible – tragically not zero. Wanneer je op die manier naar het Breatharnisme kijkt, dan zal het ook zeker levensgevaarlijk zijn om het te gaan doen. Ik raad ook niemand aan om het te doen, ik vertel enkel wat ik zelf van plan ben. Er is op een hoop gebieden wel degelijk maar 1 waarheid, 1+1= altijd 2 en wat mensen daar over denken zal geen enkele invloed op die 'waarheid' hebben Als je ziek bent heeft dat in veruit de meeste gevallen helemaal niets te maken met enige gedachten hierover, je bent ofwel slachtoffer van een micro-organisme zoals een virus, bacterie of schimmel of er gaat iets fout op het fysieke niveau in je lichaam. Op het voorkomen van stress na(wat inderdaad een enigszins negatief effect kan hebben) kun je daar met psychologische 'truukjes' geen ene reet aan doen.
 11. Een normaal eetpatroon is denk ik toch wel beter voor zowel een goede lichamelijke als geestelijke gezondheid en leven van (gebakken) lucht lijkt mij niet echt een realistische haalbaarheid. http://www.skeptical...breatharianism/
×
×
 • Create New...