Jump to content

riesje1965

Full member
 • Content Count

  4,906
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by riesje1965

 1. riesje1965

  Foto's

  Weet ik Limbic.......................verzend niks.
 2. riesje1965

  Foto's

  cannabisbowl is niet te bereiken via mail . Ik leg me er maar bij neer. Ergens wel leuk dat zo'n foto toch weer ergens opduikt na 13 jaar.
 3. riesje1965

  Foto's

  Ik ga me er ook niet zooooooo druk om maken. Vond het eigenlijk wel grappig. Vooral die foto bij die Spaanse zaadboeren.....
 4. riesje1965

  Foto's

  Foto's van dit forum worden dus ook door anderen gebruikt. Zo kwam ik mijn Nlx foto tegen op een Spaanse website voor zaden . En op onderstaande link ook.............. https://cannabisowl.com/links/nlx-seeds/
 5. Heb veel verslagen hier gedaan en zelfs een heuse test voor Spliff seeds destijds.
 6. Vroegah zaten er hier best wel veel gasten met kennis en gezelligheid. Veel bittere discussies ook met hier en daar wel wat bannetjes voor al te lastige gassies zo als ik zelf.
 7. Ben ook fiks geschrokken.
 8. " Heb nu Lyrica (pregabaline) waarvan samen met de cannabis olie voldoende werking uit zou moeten gaan: na een maand Lyrica gaan we bepalen of het wat doet." Lyrica kan een heel vervelende bijwerking hebben , lostchild. Ik heb de laatste jaren veel gemantelzorgt bij mijn vrouw . Die moest ook die Lyrica slikken ivm zenuwpijnen. Ze werd er helemaal gek van . Hoofd op hol en angstaanvallen. Na te zijn gestopt met die troep werd het allemaal beter. Heeft nu een TENS via de pijnpoli gekregen.
 9. Qua ervaring haal ik jou niet in , Doede.....hier 15 jaar .
 10. https://www.nu.nl/wetenschap/5765367/wetenschappers-maken-cannabis-zonder-hennepplant.html?fbclid=IwAR0mkN8p6xRO4QPUL3bnqixYPWrMB2Bmd48HlIbvCtYrrCwo8FcGakU-35E
 11. De terpenen in wietolie zullen veelal vervliegen bij het verhitten. Je kunt aanvullen met limoneen en humuleen. Je zou een keer de OG Kush kunnen proberen.
 12. Uitstekend geschikt voor olie. Ik maak het op kokos olie basis.En met die olie maak ik een heerlijk wietheetje hoor .
 13. Ik ben op het ogenblik helemaal in de olie ( wiet ) . Voor eczeem en ander huiddingetjes heb ik een fles hennep body creme verrijkt met een zelf gemaakte wietolie. Heeft mij goed geholpen met mijn ellebogen. Ook op cocosolie basis.
 14. Ik weet niet waar je ze vandaan hebt die GG maar die van mij deden het prima. Geen rariteiten.Ik had de mijne van Hyseeds.
 15. Ik hou me sinds een tijdje ook bezig met zelf olie maken . Voor mezelf vind wietolie op basis van kokosolie het best werken. Duurt wat langer maar dan heb je afhankelijk van de soort een potente olie. Vannacht nog ff van een kouwe kermis thuisgekomen doordat ik een beetje teveel in mijn wietthee heb gedaan Mijn ouwe slaapt er best op .
 16. Hoe lang heb je olie verhit? De kokosolie.....
 17. https://www.cnnbs.nl/ Hier vind e al je antwoorden op je vragen. https://www.youtube.com/user/masterchefb1 en hier al je instructies voor je vragen.
 18. Gorilla Glue topje .....buitenkweekje .
 19. http://www.flabber.nl/artikel/twee-vleeshipsters-proeven-varkensvlees-van-varkens-die-een-cannabisdieet-hebben-gehad-55506
 20. Plant in de volle grond ...zolang hij er nog staat dan. Blijft groen.....geen verval te zien en de toppen willen nog niet echt gaan knallen. Zo lang het mooi weer blijft geen probleem natuurlijk
 21. Deze waren eigenlijk bestemd voor mijn vrouw die baat heeft bij de olie die er van gemaakt zou worden .
×
×
 • Create New...