Jump to content

Weedster84

Full member
  • Content Count

    314
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Weedster84

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

697 profile views
  1. Hoop niet dat je ze toen al geschakeld hebt, ze mochten nog wel een weekje langer 18/6. Waarom geen 32x18L potten met 3x600W?
  2. Als je light mix aarde wilt opwaarderen met plagron Supermix moet je dan nog Maerl toevoegen? En kan het icm met À en B voeding en afzuren?
  3. Kheb pas geleje wok dun deur motte los gooie vur die pliesie ze ware bekaant meuj jil t resjiment en die van dun justisie woare dur wok bij, meej bevel en alles. Woare getipt zeeje ze. Maar gelukkig had ik op dit moment niks staan :-), dus snel weer beginnen denk ik haha
  4. Dat zal wel ja, kan geen andere redenen bedenken waarom ze anders weg zijn. Is wel genaaid man... Hoe is het gebeurd?
  5. Had dat bij een zaadleverancier gelezen stond 100% indica. Kan hem alleen niet meer terugvinden Ik heb de PP gekozen om er mee te leren kweken omdat de vorige kweek nogal tegenviel en PP beter tegen hogere temperaturen zou kunnen. Dus niet denken dat ik zo'n fan van PP ben haha
  6. Ik heb nu Super PP van growerschoice liggen ontkiemen. Mijn vraag is nu wat is het verschil met de normale PP? Bij growerschoice staat dat dit een 60% sativa met 40% indica is terwijl de normale PP een 100% indica is. Weet iemand de eigenschappen van deze en hoe deze het beste te kweken is. Ik weet dat je met de normale PP het aangeraden wordt om te scroggen. Dit is bij mij ook noodzakelijk omdat ik er maar 5 neerzet onder 600W.
  7. Haha ik ga liever bij de gs grond halen, als ik bij de bouwmarkt een bekende tegenkom met 100L potgrond in mn karretje dan weten ze al wel hoe laat t is denk ik :-) Maar ik geloof ook wel dat je goed op die grond kunt kweken en het is wel 2x zo goedkoop.
  8. nice shizzle hidronesia, do you want to tell in which country you grow or do you prefer not to tell?
  9. Zondagavond zaden besteld, dinsdag in de middag geleverd dus ze zijn nog steeds snel! Helaas geen Freebee meer iig niet bij 5 zaden. Hoop maar dat ze alle 5 kiemen want anders heb ik er te weinig voor 600W....
×
×
  • Create New...