vlrs 0 Posted March 11, 2013 Yoo, het is misschien een hele random vraag maar altijd als ik een vreetkick heb krijg ik zin in hartige dingen, en meestal hebben we wel van die magnetron hamburgers in huis. Maar 1 nadeel daaraan is, als je ze gewoon op een bord doet word de bodem zo vies soppig en klef. Heeft iemand hier een oplossing voor? Ik heb al verschillende dingen geprobeerd maar dat werkte allemaal niet (goed). Een metalen rooster kan volgensmij niet zomaar in de magnetron... Maarja, als iemand dit probleem herkent en een oplossing daarvoor heeft zou ik het graag horen. - vlrs Quote Share this post Link to post Share on other sites
agent orange 720 Posted March 11, 2013 nou net 1 met een soppige bodem gehad maar smaakt prima maar mischien eerst ff in t tosti ijzer en daarna ff in de ping? ze zijn nu op anders had k t ff geprobeerd voor je :) eetsmakelijk Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted March 11, 2013 minuutje op zen kant leggen dan trekt dat weg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zap 3 Posted March 11, 2013 Zijn die een beetje te kanen tegenwoordig ? 10 jaar terug echt niet gewoon, ik heb tegenwoordig weer regelmatig de BBQ aan, heerlijk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HansWorst 4 Posted March 11, 2013 Ik heb wel een rooster in de magnetron, maar die kreeg ik erbij. Aluminium volgens mij met rubberen doppies op de poten (waarvan er na 10 jaar wel een paar missen). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wubbo Ockels 13 Posted March 11, 2013 Magnetron 30min. en je kunt de meeste van deze bakken. KLIK (zet je geluid aan) Ben al een paar jaar lid, ze hebben ook fb. Kun je je burgers posten. Schande magnetron burgers. Mvg, Wubbo Ockels Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted March 11, 2013 Magnetron wegflikkeren en ze in een pan gaan bakken. De broodjes ook ff nuken in de pan. Weg met die magnetron! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted March 11, 2013 Ben al een paar jaar lid, ik nu ook , daar staan lekker burgers bij jammie jammie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted March 11, 2013 Kees the Mad heb goeie burgers in z´n onderschrift. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlrs 0 Posted March 11, 2013 Ja normale hamburgers zijn een stuk lekkerder maar dat duurt ook 30x zolang om te maken (letterlijk, dit is binnen 1,5 minuut klaar en als ik een hamburger in de pan maak MOET er ook wat sla op, bacon, kaas, lekker sausje, ui enz enz) dus dat is niet heel chill als je een vreetkick hebt. Maarja ik zal dat van in een pan wel eens proberen, maar dan zonder boter lijkt me aan? Ik was een x bij m'n vriendin en toen we een x heel snel moesten eten had ze van die hamburgers in de oven gedaan, dat was wel erg lekker maar dat is wel een beetje duur en dat duurt ook weer een stuk langer. Waar praatten we ookal weer over? lol - vlrs Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted March 11, 2013 dus dat is niet heel chill als je een vreetkick hebt. goed eten is net wel chill als je een vreetkick hebt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted March 11, 2013 Over jouw gore bereidingsmethoden. Viespeuk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlrs 0 Posted March 11, 2013 dus dat is niet heel chill als je een vreetkick hebt. goed eten is net wel chill als je een vreetkick hebt Ik bedoelde van bijna 3 kwartier in de keuken staan voor een hamburger, dan liever 1 die binnen en minuut klaar is en wat minder smaakt. Edit: Damnnnnn die hamburgers op die site zien er wel heeeeeeeeeeel goed uit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted March 11, 2013 Liever 100 jaar leven in plaats van een hamburger die in een minuut klaar is. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest elmanito Posted March 11, 2013 Ff een biefstukkie bij de slager door de gehaktmolen, thuis in de kom kneden met wat beschuit, cajunkruiden, wat biologische ketjap, balletjes maken, tussen bakpapier platslaan & zo in de grillpan.Die kant & klaar burgers zitten vol met rozeslijm (met ammoniak behandeld afvalvlees).Bon appetit.Oja magnetron zuigt al je nuttige voedingsstoffen uit de burger wat er nog inzit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted March 11, 2013 amen Quote Share this post Link to post Share on other sites
gobru 6 Posted March 11, 2013 Over jouw gore bereidingsmethoden. Viespeuk. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
urbangrower 154 Posted March 11, 2013 als dat jou vreetkick is ... wil ik niet weten wat je pakt als je geilebui hebt UG Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted March 11, 2013 Over jouw gore bereidingsmethoden. Viespeuk. :) Ja sorry, je was me net voor... Quote Share this post Link to post Share on other sites
amnees 287 Posted March 11, 2013 (edited) het voordeel zit 'm erin dat je binnen 20 sec je freten hebt, niemand beweert hier dat het lekker is. ken maar weinig mensen die niet met regelmaat naar de McDonalds gaan, ik zeg dat het smerig is, maar ik heb wel zin in een snelle hap. Edited March 11, 2013 by amnees Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted March 11, 2013 Vreet de zooi dan bevroren op Amnees. Scheelt je decennia van je bestaan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
blowsterke 117 Posted March 11, 2013 Magnetron eten is niet te vreten Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted March 11, 2013 Inderdaad. Boeh! Quote Share this post Link to post Share on other sites