Jump to content

vlrs

Members
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About vlrs

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik was de laatste tijd wat te paranoia om updates te posten omdat de oogst wel heel groot begon te worden, heb denk in totaal een kleine kilo geoogst van super super kwaliteit wiet voor buiten. Ik zal binnenkort wel eens wat foto's plaatsen van toppen en de planten voor het oogsten. De speedy chile was de topper van dit jaar, super kwaliteit compacte toppen die heerlijk smaken. Gewoon net zo sterk als een goedkoop binnenwietje van de shop en een heerlijk indica effect, maar omdat ik nu al zo'n 3 maanden aan het curen ben smaakt hij (en alle andere soorten) beter dan de meeste standaard wietjes en je voelt ook nog eens bijna niks op je keel. Hollands hope deed het ook erg goed, fluffy toppen sativa achtige toppen die super rot bestendig zijn (ik heb eind oktober nog wat topjes kunnen oogsten waarvan ik eerder geen tijd/te lui was om ze te oogsten). Het effect is super, erg sociaal, lacherig en in je hoofd. Echt sativa effect dus. De mystical haze heeft zijn werk ook goed gedaan, maar was van de 3 soorten in de volle grond toch de minst rot bestendige. Toch heb ik hier nog zeker 4 ofzo weckpotten vol van kunnen oogsten. Ook een super wietje, heerlijk spacend effect, echt meer een hybrid. Ook een lekkere toch wel beetje aparte smaak die me heel erg goed bevalt. De 2 verduister ladies, de og kush en de bubba kush zijn echt gewoon van super uitstekende kwaliteit zoals ik gewend ben van verduisteren. Niet te onderscheiden van binnenwiet in my opinion, en omdat het gecured is zelfs nog beter. 'Guerilla' planten deden het allemaal ook leuk, heb ik ook nog een leuk aantal weckpotjes aan wiet aan over gehouden. (Niet allemaal even vol, maar toch) Ik heb geloof ik 23 weckpotten moeten kopen om alles (apart op soort) te kunnen curen. Het was een super jaar, volgend jaar gaan er zeker een paar soorten terug komen. Waarvan de Speedy Chile 100% zeker! Binnenkort dus foto's!
 2. Wendy

  Hi, ik zag in een post dat je van afval wat dingen maakt. Ik heb nog afval liggen, interesse? Wendyverhoek@yahoo.com

 3. Hey, ik maak nu al een tijdje mijn eigen hasj olie wanneer ik wat knipafval kan krijgen voor een mooi prijsje, of mijn eigen heb natuurlijk! Het is altijd super goed spul, heb een tijd geleden ook een titanium domeless nail en een mooie dabber gekocht. I love it! Nou ben ik een tijdje geleden voor een heeeel zacht prijsje aan een blokje hasj gekomen van ik denk nu nog zo'n 45 gram. De kwaliteit is niet zo super (vandaar de prijs) en daarom kwam ik op het idee om er bho van te maken. Ik weet alleen niet of dit goed mogelijk is, mij lijkt het wel en dat het eigenlijk alleen maar beter is als plantmateriaal te gebruiken omdat je eigenlijk een extract maakt van een extract. Ook 1 van de redenen hiervoor is omdat als ik een stukje of een plakje van de hasj probeer te halen het eigenlijk gelijk in poeder veranderd en dit maakt het erg lastig om een mooi stukje goed te vervoeren. Dus zou dit (goed) mogelijk zijn en wat denken jullie ervan? Heb geen zin om een blok hasj te verpesten.
 4. Ziet er mooi uit man, ga je ook verduisteren, of bloeien ze al? Vaak staat er wel 7-8 weken bloei op het pakje maar dat is in werkelijkheid vaak 8-9 weken (vooral buiten). Succes!
 5. Ziet er verdomd goed uit man, denk je wel om de luchtvochtigheid (toprot) in die kas (vooral als dat zwart wit folie er overheen ziet). Verder vooral zo doorgaan!
 6. Ik weet niet wat het slimste is, maar ik denk dat die tak in mijn geval niet echt meer te herstellen is. Ik ga hem er (voorzichtig) afhalen en insmeren met van de plantwonden spul.
 7. Leuk dat je meekijkt GreenLee! Alles gaat lekker, er zijn een paar mannetjes, 2 hebben ik binnen voor het raam gezet om het stuifmeel op te vangen en van alle planten 1 of een paar topjes te bestuiven (mooie kruisingen maken zonder echt kwaliteit/oogst verlies). Op de plek van 1 van die mannetjes heb ik een vrouwelijk 'guerilla' plantje gezet en nog een vrouwelijke ergens bij. Er is nog 1 mannetje op een andere guerilla spot maar die laat ik nog even staan, ik zie wel wat ik daar mee doe. Voor de rest heb ik volgensmij allemaal vrouwtjes! (Kaswietje nog wel onzeker). Maar ik snap eigenlijk geen ene ... meer van wat ik typ, ik heb ontbeten met spacecake dus ik upload gewoon de foto's! Verduister dames: Bubba Kush (super mooie grote bladeren): OG Kush: Volle grond: Speedy Chile (1 gebroken tak door de wind ): Eigen kruising: Ik had het idee om (breed)hokjesgaas om de palen te doen en de takken daar aan vast te maken als een soort zijwaarste scrog en om het zo ook te beschermen tegen de wind want hij groeit super hard! Hollands Hope: Guerilla: Vrouwelijk guerilla plantje: Mannelijk guerilla plantje: Ik weet in ieder geval dat links onder een vrouwelijke Royal Dane x Freezeland is: Links het ondebekende kaswietje en rechts de white widow autoflower: Vrouwelijke Royal Dane x Freezeland: Aparte sativa achtige White Widow: zulke vreemde topopbouw, vraag me af of dit wel een echte wietplant is, maar zat wel in dichte verpakking van spliffseeds Ojaa en de diesel autoflowers van hy-seeds zijn boven! Peace!
 8. Ziet er mooi uit man! Strek heb je eigenlijk altijd wel last van met amneesjes of sativas.
 9. @Grondlegger bedankt man! De bedoeling voor het kaswietje en eigenlijk bijna alle guerilla plantjes is dat ik ze met opzet naar beneden forceer, zodat ze scheef gaan groeien en niet al te hoog worden. Zo worden het niet hele mooie of sterke planten, maar ze gaan niet opvallen en dat ik toch prioriteit. @ktja bedankt, het is inderdaad een hele mooie plant alleen ik zie nog erg weinig top erin @ganjafarmer97 thx pikki --------- Hier weer een update, alles gaat heel mooi! Ik heb bijna alle plantjes nu getopt zodat ze niet te hoog worden, verder heb ik wat guerilla plantjes op hun plek gezet en gaan we lekker verder. Ik laat de foto's voor zich spreken. Tuin: Hier zie je mooi hoe de Hollands Hope getopt is: Overig (Overal waar guerilla bij staat zijn Freezeland x Royal Dane of (Freezeland x Royal Dane) x Royal Haze autoflower of Royal Haze autoflower: Het is mooi weer en ik vind het wel tijd voor een welverdiende bonghit. Peace!
 10. Hier weer een update, jammer genoeg is het weer de laatste paar dagen niet zo mooi als daarvoor. Maar de plantjes groeien toch lekker door! Ik heb de Speedy Chile en de Hollands Hope in de volle grond gezet, ook heb ik de Hollands Hope getopt. Mijn doel is om de planten niet te hoog te laten worden en mooi wietbos te maken. De Speedy Chile ga ik ook nog toppen alleen die mag van mij nog wel eventjes groeien. Verder heb ik de OG Kush en de Bubba Kush in hun definitieve 40 liter potten/manden gezet, de Bubba Kush was hiervan wel even in shock maar ze is alweer goed bijgekomen. De 'guerilla' planten gaan ook lekker, ik heb er ook 2 slakken vallen bij gemaakt. Gewoon een plastic bekertje ingraven en er wat bier in doen, de slakken vallen zo in het bier en verdrinken. Zoals hier te zien heb ik er al 1tje: De andere denen/autoflowers gaan over een weekje ofzo denk ik naar hun spot toe en deze week ga ik de Diesel autoflowers van Hy Seeds ontkiemen. Hier de foto's, waar het eigenlijk allemaal om gaat. Het verduister 2-tal, deze 2 ga ik ook toppen als ze wat groter worden: (Bladeren zijn beetje raar door de shock van het overpotten maar ze trekt goed bij) De dames in de volle grond: Ik had nog een vraagje over deze plant, vorig jaar heb ik dus een mannelijke Freezeland x Royal Dane gekruisd met een vrouwelijke (fem) Royal Haze autoflower, de plant/soort die hieruit komt noem ik nu vanaf nu even 'mijn kruising'. Dus ik heb mijn kruising al in begin april gezet en ze geeft al sinds een maand aan dat ze van het vrouwelijke geslacht is. Dit is erg kenmerkend voor een autoflower maar denen doen dit vaak pas rond deze tijd (of zelfs later), voor een autoflower is ze wel groot en ze heeft nog geen andere bloeikenmerken. Maar omdat het hier wel eens hard wil waaien wil ik niet dat de planten teveel wind vangen (laag houden), daarom top ik mijn andere volle grond soorten ook. Maar er vanuitgaande dat deze plant niet te hoog zou worden heb ik dat bij deze niet gedaan. Maar ik heb gehoord dat wanneer je een normale soort met een autoflower kruist dat de eerste generatie dan waarschijnlijk geen autoflower is, maar vanaf de 2e generatie pas kans is dat je zaad autoflower is. Natuurlijk heeft hij wel iets van de autoflower genen in zich, ik weet alleen niet of dit klopt. Kan iemand me hier iets meer over vertellen? En is het nog slim om deze plant te toppen? De rest: Ik voer op deze planten een soort low stress training uit, ik wil niet dat ze al te hoog worden en probeer ze zo een beetje laag te houden. Andere White Widdow autoflower in pot, erg sativa achtig: Reacties, opmerkingen of tips zijn altijd welkom! Dat motiveert ook weer om nieuwe posts te maken. Peace
×
×
 • Create New...