sensi life 612 Posted October 24, 2012 ik scrogg zelf ook, ik zou zeker wachten tot alles boven netje komt, wanneer ze bijna aan het net zijn, dan toppen, weekje wachten, en dan op 12/12 maar dat is natuurlijk ieder zijn voorkeur, zo doe ik het in ieder geval..... en wat die serre betreft...... begrijp ik toch ook niet zo goed. hoe ga je daar inblaas/afzuig oplossen? ik wacht op de pica's Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted October 24, 2012 Voila dit is een serre binnenshuis moet enkel nog inzuig voorzien .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markie 3 Posted October 24, 2012 serre is net wat anders in het vlaams al wij `ollanders ermee bedoelen (een, meestal glazen, aanbouw aan huis). net als poepen zeg maar Staat jou serre wel geheel donker in de nachtelijke uren? Plantjes gaan wel goed geloof ik? maar ze lijken wel nat?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted October 24, 2012 Al het licht in de ruimte is weg gewerkt ! geen straaltje komt binnen Ja had ze net besproeid met water dat hebben ze graag denk ik zo ik besproei ze wel enkel als het donker is. Dit is een basic serretje hoor, zelfde principe enkel geen glas plantjes gaan idd zeeer goed Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted October 25, 2012 k ben begonnen om 14/09/2012 me de kweek dus kzit nog maar ongeveer 5 weken. Is 12/12 dan wel van toepassing ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted October 29, 2012 heb ze ondertussen op 12/12 gezet het gaat goed ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi 714 Posted October 29, 2012 Mooie planten, met geweldig blad, veel vingers Quote Share this post Link to post Share on other sites
tim_254 0 Posted October 30, 2012 zien er goed uit! zit zelf ook met 5 x cheese en jij zit een week of 2 verder als ik, dus handig als referentie. bye tim Quote Share this post Link to post Share on other sites
the quick one 2 Posted October 30, 2012 je planten staan er wel mooi bij Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted November 8, 2012 Update, alles gaat goed Quote Share this post Link to post Share on other sites
the quick one 2 Posted November 8, 2012 die zijn goed de hoogte in gegaan zien er mooi uit Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted November 18, 2012 Het gaat zeer goed met men dame's ! topjes groeie Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted November 28, 2012 Update ! nog een weekje en half en het is goed zo denk ik ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi 714 Posted November 28, 2012 Mooie plantjes zijn dat geworden, mooie ijs-toppen Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted December 2, 2012 Ben de dagen aan het aftellen .. de topjes worden dikker en dikker ... Mjamie ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Epancratius 0 Posted December 2, 2012 Kun je misschien eens fotos met licht uit maken? Gr Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted December 2, 2012 ok komt in orde , zal ze er vanavond opzetten ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hemprenaissance 104 Posted December 2, 2012 high mate je cheese gaan erg lkkr!! welke cheese heb je die van buddha of green house ? ... heb zelf greenhouse cheese geteeld erg mooie plant groeide goed door en heerlijke wiet. ik ga je volgen. peace hempy Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted December 3, 2012 Hierbij foto's met het licht uit. Ik denk dat het echt bijna tijd is voor te oogsten. Sommige takken knakken al onder het gewicht van de topjes ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Epancratius 0 Posted December 3, 2012 Tijd om te oogsten? Die kunnen nog wel effen hoor Heb je geen zakmicroscoopje? Dan zul je zien dat nog veel druppeltjes (trichomen) doorzichting is.. @ admins: als je kijkt op dit sticky; basis info zie je dat de link 'wanneer nou precies te oogsten' doodlopend is. Heb hier nog wat gevonden: klikkerdeklik Succes! Gr Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted December 3, 2012 Hoe lang zouden ze nog ongeveer moeten ? Ik weet dat ik ze "Mellow" ofzoiets wil oogste, 50% bruin 50% wit en neje heb zo geen microscoopje hehe ik hoop enkel dat men constructie hou met koordjes om ze recht te houde .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Epancratius 0 Posted December 3, 2012 Heb me post aangepast, onderste link Gr Quote Share this post Link to post Share on other sites
durex 0 Posted December 3, 2012 Ja deze had ik al eens gelezen indeed Thnx voor de klikkerdeklik ! spannend afwachten hoor .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Epancratius 0 Posted December 3, 2012 Haha klikkerdeklik ja geduld dan komt alles goed! Gr Quote Share this post Link to post Share on other sites
skunkmonster 538 Posted December 3, 2012 donker blad/verbrande puntjes/hangende bladpunten... als ik jou was zou ik de volgende 2 waterbeurten maar eens alleen water gaan geven om zo de e.c in je medium wat te verlagen ze zijn zeker nog niet op hun volle potentie.. ik spot in iedergeval nog geen 1 bruin haartje op je fotos (vuistregel is 70%) k snap dat je ongeduldig word en je ze zo snel mogenlijk wil oogsten.. k hoor je praten over mellow.. dit is ook erg afhankelijk van de genetica die je kweekt.. t ligt vaak niet aan de thc, maar in de verhouding van thc en de andere werkzame stoffen in de plant: THCV, CBD en CBN. het kijken naar de thc trichromen is zeker een mooie vuistregel, indd de 50/50 amber/helder maar milky betekend nog niet oogsten! liever de plant tot zn volle potentie laten afbloeien en dan maar lichtere jointjes draaien dan te vroeg oogsten en niet stoned worden! het afrijpen is gwn belangrijk. dit gebeurt vaak in de laatste 2 weken anderhalf/2 week mogen ze nogwel als je gaat voor de opbrengst moet je lekker blijven voeden (liefst wat lichter) als je gaat voor smaak zou ik niet meer voeding geven maar alleen spoelen (water) om zo toch nog enigsinds de zouten uit je medium te spoelen en dit kan de smaak tengoede komen als ze knakken moet je de toppen onder het gewicht moet je ze ondersteunen met bamboo of iets t zijn maar tips! doe ermee wat je wil verder ziet het er lekker uit greetz Skunkmonster Quote Share this post Link to post Share on other sites