Elmo2007 438 Posted October 24, 2012 mooi man . krijgen we nog wat foto`s als alles droog en uitgezocht is ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi 714 Posted October 24, 2012 Komt goed Elmo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elmo2007 438 Posted October 24, 2012 als je alles laat zien een heel jaar lang , mag je het ook in stijl ( en dus met veel foto`s ) afsluiten zeker die paarse NDB ben ik erg benieuwd naar .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi 714 Posted October 24, 2012 Haha Elmo, hier heb je alvast iets om je honger te stillen Het is in totaal 4 netjes, 1 met 100% onbestoven zaadloze wiet, en 3 netjes met of een beetje zaad of vol met zaad, dat gaan we later nog onder handen nemen, en wanneer het zaad eruit is blijft er genoeg rookbaars over Netje 1, zaadloss rookwaar, die donkere toppen hebben paarse inslag, geen rot oid Netje 2, 3 en 4 Elmo, hier het paarse snoepgoed Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elmo2007 438 Posted October 24, 2012 mooi hoor . . mijn honger is niet te stillen haha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi 714 Posted October 30, 2012 Mooi Elmo want zie hier, Ongesorteerde zaden, de zadenoogst van dit guerilla seizoen, dat zijn er minimaal 50000 De al gesorteerde, we zijn net begonnen, en no hurry no worry De overgebleven wiet hebben we....jawel...in een emmer gegooid met water en ijs, we maken er ice gumby hasj van, ook de fluffy boswiet zit erbij. Hopelijk hebben we over een dag of 2 lekkere hasj, die nog een week of 3 laten curen en yummie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monti 63 Posted October 31, 2012 lekker hoor! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi 714 Posted October 31, 2012 Thanks Monti, net begonnen met de 2e bezinking, gaat de goede kant op... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monti 63 Posted October 31, 2012 Hoe vaak recycle jij de wiet? Dat is een mooie laag. Ik ga binnenkort ook maar de hasjies maken. De temperatuur is weer omlaag aan het gaan, daar kan je handig gebruik van maken. Ik zet altijd me water even buiten in de vrieskou, dan kan het lekker afkoelen en heb je een perfect koud watertje IJs erbij en draaien maar Quote Share this post Link to post Share on other sites
carpe_diem 31 Posted October 31, 2012 das idd slim ja.... kzag op internet iemand die had zijn pollinator in een grote diepvrieskist gezet...dat werkt uitstekend zei die.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monti 63 Posted October 31, 2012 hehe, dat is wel een goed idee. Maar zoveel hasj maak ik niet Alhoewel ik wel zo'n grote vriezer kan gebruiken (nu nog de ruimte) Aan de andere kant, die hele grote vriezer die staat in de winter altijd buiten, kost niet eens stroom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elmo2007 438 Posted October 31, 2012 mooie zaden oogst Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi 714 Posted October 31, 2012 Monti, thanks, ik heb het gedaan zoald in de stickies van Twindaddy en Koi, 3x laten bezinken en nu in een ovenschaaltje de oven in op 100C, het water uit de kraan is al ijskoud, 3 zakken ijs erbij gegooid...... en toen was het koud Carpie, dat had ik idd ook gelezen, dat invriezen, voor een volgende keer, dit is de eerste keer dat ik hasj maak, vet cool, dus dat wordt nu standaard, ik ben nu al benieuwd naar de smaak, en binnenkort een Amnees/s5 hasj Elmo, ja hè, en het waren maar 7 plantjes die bestoven waren Hier de foto`s van de 3e bezinking en het restant in de ovenschaal met teflon bakpapier. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi 714 Posted November 1, 2012 Bijna droog.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elmo2007 438 Posted November 5, 2012 Is de hash al droog en hoe smaakt het ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
RNL88 31 Posted November 5, 2012 ziet dr mooi uit allemaal Krasi , well done en die seeds ook mooi. welk soortje was t ook al weer? Topie Grtz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krasi 714 Posted November 5, 2012 Brambooh, thanks Elmo, de hasj ruikt en smaakt echt naar hasj maar ik denk met een weekje extra indrogen en curen dat deze een stuk lekkerder smaakt, wel heftig spul hoor RNL, dank u het zijn erg veel zaden ja, het zijn Carpe Diems, en alleen de meester zelf weet welke soortjes daar in zijn gekruist Quote Share this post Link to post Share on other sites
shiningsilverhaze 0 Posted November 6, 2012 Ja die carpe_diems heb ik ook in mijn zadencollectie ben alleen wel nieuwschierig welke soort het is =D zijn ze wel geschikt voor outdoor ? groetjes Quote Share this post Link to post Share on other sites
RNL88 31 Posted November 6, 2012 aah oke. grtzz Quote Share this post Link to post Share on other sites