Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Krasi

Krasi goes guerilla

Recommended Posts

mooi man . krijgen we nog wat foto`s als alles droog en uitgezocht is ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

als je alles laat zien een heel jaar lang , mag je het ook in stijl ( en dus met veel foto`s ) afsluiten

 

zeker die paarse NDB ben ik erg benieuwd naar ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha Elmo, hier heb je alvast iets om je honger te stillen :lol:

 

Het is in totaal 4 netjes, 1 met 100% onbestoven zaadloze wiet, en 3 netjes met of een beetje zaad of vol met zaad, dat gaan we later nog onder handen nemen, en wanneer het zaad eruit is blijft er genoeg rookbaars over :D

 

Netje 1, zaadloss rookwaar, die donkere toppen hebben paarse inslag, geen rot oid :)

 

gallery_30844_13649_4579768.jpg

 

Netje 2, 3 en 4

 

gallery_30844_13649_1019325.jpg

 

Elmo, hier het paarse snoepgoed :verrygood

 

gallery_30844_13649_1252678.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

mooi hoor . . mijn honger is niet te stillen haha :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooi Elmo want zie hier,

 

Ongesorteerde zaden, de zadenoogst van dit guerilla seizoen, dat zijn er minimaal 50000 :huh:

 

gallery_30844_13649_2284100.jpg

 

De al gesorteerde, we zijn net begonnen, en no hurry no worry

 

gallery_30844_13649_99913.jpg

 

De overgebleven wiet hebben we....jawel...in een emmer gegooid met water en ijs, we maken er ice gumby hasj van, ook de fluffy boswiet zit erbij.

Hopelijk hebben we over een dag of 2 lekkere hasj, die nog een week of 3 laten curen en yummie :D

 

gallery_30844_13649_221248.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Monti, net begonnen met de 2e bezinking, gaat de goede kant op... :D

 

gallery_30844_13649_495561.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoe vaak recycle jij de wiet? Dat is een mooie laag. :huh:

 

Ik ga binnenkort ook maar de hasjies maken. De temperatuur is weer omlaag aan het gaan, daar kan je handig gebruik van maken. Ik zet altijd me water even buiten in de vrieskou, dan kan het lekker afkoelen en heb je een perfect koud watertje :D IJs erbij en draaien maar :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

das idd slim ja....

 

kzag op internet iemand die had zijn pollinator in een grote diepvrieskist gezet...dat werkt uitstekend zei die.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe, dat is wel een goed idee. Maar zoveel hasj maak ik niet :D Alhoewel ik wel zo'n grote vriezer kan gebruiken (nu nog de ruimte) Aan de andere kant, die hele grote vriezer die staat in de winter altijd buiten, kost niet eens stroom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mooie zaden oogst

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Monti, thanks, ik heb het gedaan zoald in de stickies van Twindaddy en Koi, 3x laten bezinken en nu in een ovenschaaltje de oven in op 100C, het water uit de kraan is al ijskoud, 3 zakken ijs erbij gegooid...... en toen was het koud :D

 

Carpie, dat had ik idd ook gelezen, dat invriezen, voor een volgende keer, dit is de eerste keer dat ik hasj maak, vet cool, dus dat wordt nu standaard, ik ben nu al benieuwd naar de smaak, en binnenkort een Amnees/s5 hasj :huh:

 

Elmo, ja hè, en het waren maar 7 plantjes die bestoven waren :D

 

Hier de foto`s van de 3e bezinking en het restant in de ovenschaal met teflon bakpapier.

 

gallery_30844_13649_3027627.jpg

 

gallery_30844_13649_2108801.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is de hash al droog en hoe smaakt het ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ziet dr mooi uit allemaal Krasi , well done :P

en die seeds ook mooi. welk soortje was t ook al weer?

 

Topie

 

Grtz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brambooh, thanks :lol:

 

Elmo, de hasj ruikt en smaakt echt naar hasj :P maar ik denk met een weekje extra indrogen en curen dat deze een stuk lekkerder smaakt, wel heftig spul hoor :P

 

RNL, dank u :) het zijn erg veel zaden ja, het zijn Carpe Diems, en alleen de meester zelf weet welke soortjes daar in zijn gekruist :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja die carpe_diems heb ik ook in mijn zadencollectie :P :P ben alleen wel nieuwschierig welke soort het is =D zijn ze wel geschikt voor outdoor ?

 

groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

aah oke.

 

 

 

 

grtzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...