Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
HideTheQueen

Einde gedoogbeleid?

Recommended Posts

Het viel mij ook al op in het debat . Is dat

Alles door elkaar wordt gehaald , er komt een vraag over coffeshops

En na 2 sec hebben ze het over blauwe groene pilletjes

De boel verdraaien vind ik dat

Gr bots

Share this post


Link to post
Share on other sites

Xtc therapie. http://www.wetenschapsforum.nl/index.php?showtopic=123946

Blue and yellow,purple pills hebben ook nog een voordeel. :rofl

 

En de enige reden dat alcohol legaal is, is dat er teveel problemen kwamen van een verbod.

Het woord drugs wordt hier helaas alleen maar geassociëerd met het negatieve, terwijl in het Engels een apotheek gewoon een drugstore (drug-winkel)heet.

 

Dan noemen we toch alle coffeeshops voortaan gewoon herbal drugstores. :lol:

 

 

Ik wed dat de meesten in het kabinet niet eens weten dat bier een drankje is met alcohol en psycho-actieve stoffen uit de hop-plant, wat een lid is van de cannabis familie, dus moeten ze bij zero tolerance ook de bierfabrieken maar eens sluiten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ze graven hun eigen graf

 

 

let maar op

 

LEGALIZE !!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Einde of niet mij krijgen ze niet gek :rofl

 

Ga gewoon door tot het bittere eind ook al hoop ik die niet tegen te komen :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ALS iedereen NU voor zich zelf gaat kweken..................

heb je geen shop meer nodig ook

 

probleem opgelost

 

 

of algeheel legaliseren

 

nog beter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gister al: Pechtold wil opheldering van Rutte

 

Dat gaat alleen maar over de samenwerking met de SGP.

Extremistische marge partijen bepalen in feite de koers van het kabinet.

Walgelijk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Papzak: "En daarmee zetten we een belangrijke stap in de richting van het behoud van het gedoogbeleid". "We pakken de criminaliteit en vooral de internationale criminalaiteit daarmee aan".

 

"Ja, en dat zijn ook die lui die elkaar met machinegeweren neerschieten en die mensen vermoorden!"

 

Andere banaan (Çörüz): "Een biertje in een cafe is echt wat anders dan een stikkie in een coffeeshop"

 

"Alcohol dan ook maar verbieden?" "Nee, dan komen ze met gele en blauwe pilletjes, vrouwenhandel etc. : drugs zijn een middel om criminele winsten te genereren."

 

 

Beste mensen, door het verbod werken jullie criminaliteit juist in de hand! Çörüz snapt er volgens mij de ballen van, hij zegt zelf ook nog: "drugs zijn een middel om criminele winsten te genereren". Ben ik met hem eens, zorg en dan ook voor dat dit niet meer zo is door het te legaliseren! Als er iemand schizofreen is dan zijn het deze politici. Rare kronkels en gedachtengangen, ze hebben duidelijk moeite met het gegeven '1+1=2'. De logica is ver te zoeken en ondertussen verwijten zij de cannabisliefhebbers dat ze aan de gevaarlijke drugs zitten met "10, 20, 25 procent thc"....

 

Ik kan hun van harte aanbevelen om er 'eens eentje op te steken', misschien dat ze dan het licht een keer zien... Maar ja, bang om te relativeren en hun eigen fouten in te zien denk ik.

 

Ik voel me steeds benauwder in de situatie die er in de landelijke politiek ontstaat. Wat doe ik in hemelsnaam verkeerd? Ik zou graag in rust en vrede mijn plantjes willen kweken zonder dat ik aangezien wordt als een of andere crimineel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

als het illegaler wordt dan wordt er straks nog meer geschoten, en nog meer geld mee verdiend......dan wordt het één grote puinhoop en dan mochten ze alleen maar hopen dat er noig shops waren.

 

maar ze hebben ook wel een punt, er worden mensen vermoord vanwege de wiet/hash..........

 

daarom LEGALIZE IT

 

van mij mogen ze de grote jongens ook opsluiten, en de jongens met de gele en blauwe pilletjes ook.

 

groete VAUTEN worden er gemaakt.

 

ejb

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ik voel me steeds benauwder in de situatie die er in de landelijke politiek ontstaat. Wat doe ik in hemelsnaam verkeerd? Ik zou graag in rust en vrede mijn plantjes willen kweken zonder dat ik aangezien wordt als een of andere crimineel.

En het ergste is, dat een liberale partij zoals de VVD het mede verziekt.

Liberalisme: de vrijheid hebben om te doen wat je wilt zonder iemand er mee te schaden.

Waar is mijn vrijheid dan, als ik er niemand mee schaad?

 

Rare kronkels en gedachtengangen, ze hebben duidelijk moeite met het gegeven '1+1=2'.

Ja, dat krijg je als je jezelf in coma zuipt...

Hoe meer je gaat verbieden, hoe meer stofjes ze gaan uitvinden om onder dat verbod uit te komen. Die link legt die kronkelkop ook niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ze maken er echt een grote puinhoop van criminialteit wordt alleen maar erger de dealers geven er niks om of ze nou wiet hasj pillen coke of wat dan ook moeten verkopen ga zo door !!!!!

wordt het hier ook eeen grote kutzooi criminelen aan de macht ! daar zijn ze mee bezig over heel de wereld wordt het beter en hier strenger ze zijn echt kei gek ! en al die zatte mafkeezen dan dat mag wel mensen met alchol achter het stuur levensgevaarlijk agresief snap er echt niks van wat ze hier allemaal in denhaag doen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het begin van t einde :rofl , had niet gedacht dat die mayas t over gedoogbeleid hadden met dat 2012 :lol: :tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die kerel waarvan ik niet de moeite ga nemen de naam te spellen... sticky = zelfde als biertje.

 

Wat een fucking UBERmongool. Het enigste wat mensen moeten doen is respect voor hem van 15% naar 0% brengen.

 

"Dan komt er vrouwenhandel".

Dat is er al sukkel.

 

"Drugs gaat om winst. Ze zoeken wel wat anders."

Right, al het andere is moeilijker en schadelijker. Wiet is ver en verreweg het meest gebruikte (nog illegale) genotsmiddel.

Nogmaals; dat andere is er al; maar mensen hebben daar geen behoefte aan omdat ze weten dat 't fout is.

 

 

Die CousCous moet kok worden ofzo, doet ie nog wat nuttigs. Politiek snapt hij niets van.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@kweekfreek: Ja die liberalen zouden beter moeten weten! Zo min mogelijk bemoeienis van de staat. En wat doen ze? De huidige coalitie regelt alles aanmekaar en vrijheden worden je ontnomen. Het gaat zelfs zo ver dat je je eigen geest niet meer mag verruimen/verrijken. Dit geldt voor (soft)drugs, maar ook de toegang tot onderwijs. Het is nu bijna onmogelijk voor studenten om een beetje fatsoenlijk door te leren, dit kost nu klauwen met geld. Kortom: alleen de kids van rijke lui kunnen meerde opleidingen volgen. Gevolg: elite die meer kennis heeft dan het gros en ervoor zorgt dat een groot deel van de maatschappij hun slaaf blijft. Want kennis is macht!

 

@Eleven: Laat hem alsjeblieft geen kok worden. Die gast is zo achterlijk, hij zou zichzelf meteen in de vingers snijden. Net zo min ik z'n ideëen voorgrschoteld wil krijgen, wil ik al helemaal geen verpest eten van die vent! Laat hem maar sociaal maatschappelijk werk doen, kan hij eens zien hoe moeilijk mensen met een beperking het tegenwoordig hebben. Het is wel heel laag dat de regering ook deze mensen aanpakt door bezuinigen op sociale werkplaatsen. Triest! Maar alles voor de winst he! Heb uw naasten lief meneer Çörüz, hypocriet!

 

Zo, ben echt klaar met deze regering zoals zo velen! Idd wat een PUINHOOP!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sommige mensen vind ik hier wel een beetje naief.

Men praat alsof ze het daar geen idee hebben wat het effect van hun acties zijn

 

Ze weten allemaal donders goed waar ze mee bezig zijn

Ze hebben hun redenen om dit te doen, oa domme afspraken met duitsland etc en andere bijna persoonlijke belangen voor hun, industrie, en hun partijen

Het gaat helemaal niet om wat het beste is voor de maatschappij of burger.

 

Voor hun is het positieve aan de jaren gedoogbeleid de criminalisering van de achterdeur, die gebruikt men nu om iedereen die er wat te maken heeft af te schilderen als harddrugs verslaafde/crimineel.

 

Het jammere is hoe erg de bevolking is gebrainwashed, zelfs hier op dit forum heb ik een paar mensen gezien die niet snappen waarom het gelegaliseerd (rereguleerd) moet worden!!!! laat ik daar maar aardig tegen blijven en niks van zeggen. (en nee dit waren geen grote kwekers maar hobby kwekers, nog dommer dus)

 

Nee ik ben bang dat de regering hier amper/niet op zal worden afgerekend (elmo), bij de gemiddelde niet blower en slachtoffer van politieke propaganda staat dit wel heel erg laag op de lijst.

Men zal zich in eerste instantie druk maken om : geld, geld, geld, geld, geld, geld, geld geld, en dan nog 10x zorg, onderwijs, arbeidsvoorwaarden, persoonsgebondenbudget nog wat andere shit nog wat shit en oja hebben ze iets aan het gedoogbeleid verandert who cares??

 

Mensen we zijn voorlopig FUCKED lets get real. het pakket wat er nu ligt is voor de meeste coffeshops al zon beetje einde verhaal

 

Hopen op een of andere uitspraak van een rechter in de zaak die er is of komen die misschien iets kan uitstellen ofzo.. meer hoop heb ik niet want de politiek heeft schijt aan het protest van een paar stoners. Die al totaal niet georganiseerd en gemobiliseerd zijn. (zo is het gewoon helaas)

 

Ik heb aleen hoop op de lange termijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Deze overheid schiet zich zelf in de eigen voet, terwijl de waarheid hun inhaalt.Ik moet wel zeggen dat deze vid ook een beetje op de onderbuik gevoelens inspeelt zoals de christelijke partijen dat doen.Er komt een moment dat de heer Çörüz zich verspreekt.De afspraak met Duitsland zal niet lang stand houden, want ook daar gaan stemmen op om te gaan legaliseren.

 

Namaste :rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Einde gedoogbeleid?, Alles illegaal?

 

NEE..

 

Einde gedoogbeleid?, Begin van Legalisatie

 

:rofl

Share this post


Link to post
Share on other sites

alsjeblieft, zeg mij waar deze mensen wonen dan zorg ik dat ze nooit en te nimmer nog 1 woord kunnen zeggen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat vind ik heel goed gezegd Elmo :rofl

En helaas amnees ik had je graag geholpen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Over Çörüz

 

"In 2003 verstuurde de Onderzoeksgroep Turks Extreemrechts een persbericht naar aanleiding van zijn (Çörüz) bestuursfunctie bij de Pan-Turkistische organisatie SOTA (Stichting Onderzoekscentrum en Stimuleringsfonds van de Talen en Culturen van Turkistan, Azerbaycan, Krim, Kaukasus en Siberië), een organisatie die gelieerd zou zijn aan de Grijze Wolven. Çörüz ontkende hiervan op de hoogte te zijn, hoewel hij vanaf 1992 bij de Kamer van Koophandel als bestuurslid vermeld stond."

 

Gozer is gewoon een Turkse nazi!

 

Als je niet weet wat de Grijze Wolven zijn: http://nl.wikipedia.org/wiki/Grijze_Wolven

 

En het CDA weet heel goed dat hij een rechts extremist is: "De door zijn handtekening ongeloofwaardige ontkenning was aanleiding voor de Beweging Christelijke Koers CDA om in 2006 bij toenmalig partijleider Balkenende te protesteren tegen zijn hernieuwde plaatsing op de kandidatenlijst van het CDA."

 

http://nl.wikipedia.org/wiki/Coşkun_Çörüz

 

Hij woont in Haarlem overigens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

de eerste Turk in nederland waar ik een probleem mee heb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mij gaat het gewoon om de hele handel in verboden middelen erachter en de

miljoenen omzet in het zwarte circuit, waar men geen grip op krijgt. Criminaliteit

heerst er altijd al, is niks nieuws. Het is zaak om het niet te laten ontsporen.

Legaliseren van softdrugs kost het rijk in eerste instantie enorm veel geld, geld wat er

niet aan besteed wil worden denk ik althans op dit moment.

 

Van die 2 heren in het filmpje krijg ik wel een beetje het maagzuur branden van, vooral

die Coruz; "..dan is het vrouwenhandel, dan blauwe, groene pilletjes.." wat lult ie nou

allemaal. En waar is het gevaar vanuit de cannabis smoker? Laat het houden van

max 5 planten gewoon aan de consument.

 

Overigens, terwijl het gebruik van bv Cocaine ( een harddrug ) eeuwen geleden al alleen

voorbehouden was aan de rijken, de aristocraten ofwel adel. Sommigen rijden zelf nog steeds

een scheve schaats, maar ach, daar praat men niet over toch?

 

 

 

 

gr, Zappie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...