Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

BeeKaa

Ancient Aliens

Recommended Posts

Ancient Aliens seizoen 1 "The return"

There is evidence that suggests we experienced 20th century alien contact. In 1942, the Battle of Los Angeles involved the US military and Air Defense allegedly fighting a UFO. WWII Allied Air Force planes were buzzed by balls of light that some think could have been extraterrestrial. And the alleged crash of a flying saucer in Roswell, New Mexico in 1947 propelled the world into the age of UFOs. For decades, some people have been searching for the sounds of extraterrestrial intelligence, while others have been sending messages out into deep space. What would happen if aliens answered... or came calling? What protocols exist to determine who would speak on behalf of mankind, and how might we communicate? What happens if they return? Some believe they already have.

 

 

pt1

 

pt2

 

pt3

 

pt4

 

pt5

 

pt6

 

pt7

 

pt8

 

pt9

 

 

 

 

 

Ancient Aliens seizoen 2 "Mysterious places" Totaal 45 minuten

Mysterious places can be found around the Earth, and, inexplicably, UFOs are often sited near these mystical areas. Planes and ships unaccountably disappear in the infamous Bermuda Triangle. Strange magnetic anomalies in Mexico's Zone of Silence have not only drawn missiles off their course, but seem to pull meteorites out of the sky. An ancient doorway carved into a sheer rock wall in Peru's Puerta de Hayu Marka is said to be a portal to other worlds. Markawasi's plateau is filled with strange rock formations allegedly left behind by an ancient advanced civilization. What connections do these and other "hot spots" share? Is it possible that ancient extraterrestrials also knew about these mysterious places?

 

pt1

 

pt2

 

pt3

 

 

Veel kijkplezier,

Als er goede reacties op komen wil ik er nog wel meer tijd insteken, want er zijn nog wel een aantal mooie afleveringen bij.

 

gr

 

BK

Share this post


Link to post
Share on other sites

links aangepast zodat de video werkt

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks whaz, wat heb ik verkeerd gedaan dan?

 

(anders geformuleerd, waar heb je die code vandaan?)

 

gr

 

BK

Share this post


Link to post
Share on other sites

The ''Triangle'' en tijdreizen heeft me altijd geboeid,aliens wat minder. Draai ff een dikke cheese :whistling en ga ens ff wat kijken,altijd leuk/interessant.

 

Greetz Kitefreak

Share this post


Link to post
Share on other sites

en wat vonden we ervan ??

 

(bump, bump...)

 

gr

 

BK

Share this post


Link to post
Share on other sites

jaa nu geloof ik in aliens ;) , heb het altijd al een vreemde zaak gevonden.

 

zeker na een uitzending op national geopraphic :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Overheid VS bereidt kinderen voor op aardbeving en... ufo'sVerband met Illuminati kaartspel uit 1995 en zeldzaam duidelijk UFO filmpje uit Mexico

the_day_the_earth_shook_01.jpg

 

'De Dag dat de Aarde Schudde' begint met de komst van UFO's.

De Emergency Management Agency (IEMA, onderdeel van de beruchte FEMA) heeft samen met de Terrorism Task Force (ITTF) van de Amerikaanse staat Illinois een computerspel ontwikkeld (1) waarmee schoolkinderen spelenderwijs kunnen leren hoe ze zich het beste kunnen gedragen tijdens een ramp. Vreemd genoeg komt er naast een krachtige aardbeving rond de New Madrid breuklijn ook de verschijning en landing van ufo's in voor. Is dit opnieuw een voorbeeld van 'predictive programming'? Waarom zouden kinderen anders worden voorbereid op iets dat volgens de meeste mensen alleen in films en series gebeurt?

 

Hieronder de 7 inleidende plaatjes voordat het interactieve spel gespeeld kan worden. Een jongetje is nietsvermoedend met een bal in de tuin aan het spelen als er plotseling een grote UFO boven zijn hoofd verschijnt. Uit de UFO komt een kleiner exemplaar dat vervolgens afdaalt naar de Aarde. Merk op dat het jongetje niet wegrent maar -alsof het nauwelijks iets ongewoons is- blijft staan, en aan het 'wezen' in de kleine UFO vraagt: 'Kom jij uit de ruimte?' Hierop antwoordt het wezen niet met 'ja' of 'nee', maar noemt wel zijn naam, de planeet waarvan hij afkomstig is en het doel waarvoor hij op de Aarde is gekomen: het jongetje van een wisse dood redden.

the_day_the_earth_shook_02.jpg

the_day_the_earth_shook_03.jpg

the_day_the_earth_shook_04.jpg

the_day_the_earth_shook_05.jpg

<Verborgen boodschap?> Er kan een moment in de -mogelijk al nabije- toekomst komen dat er UFO's aan de hemel zullen verschijnen en dat er landingen van buitenaardse wezens zullen plaatsvinden. Deze wezens zijn hier om ons te redden van één of meerdere verschrikkelijke rampen. Wees dus niet bang maar verwelkom ze. Uitleg: Het feit dat het wezen de vraag van het jongetje niet rechtstreeks met 'ja' of 'nee' beantwoordt kan er op wijzen dat het wezen liegt en/of zijn ware afkomst niet bekend wil maken. Dat betekent dat de verklaringen die de overheden en buitenaardse wezens zullen geven als er écht UFO-verschijningen en landingen plaatsvinden wel eens niet zouden kunnen kloppen, en er sprake is van een grote misleiding. Ook het vervolg van de inleiding lijkt hier inderdaad op te wijzen:

the_day_the_earth_shook_06.jpg

the_day_the_earth_shook_07.jpg

the_day_the_earth_shook_08.jpg

Het wezen in de kleine UFO geeft het jongetje een Virtual Reality Bril. Het jongetje doet de bril zonder vragen te stellen op en vraagt 'hoe staat ie me?' Het wezen zegt dan dat die vraag geen zin heeft en dat er nog maar weinig tijd is om zijn training te beginnen. 'O, komt er dan een aardbeving?' vraagt het jongetje. 'Ja, en daar moet je op voorbereid zijn.' <Verborgen boodschap?>Als er inderdaad UFO's landen op Aarde, ga dan geen 'moeilijke' vragen stellen maar accepteer wat je verteld wordt. En daarnaast: ja, er gaat over niet al te lange tijd een zware aardbeving komen rond de New Madrid breuklijn.

 

Uitleg: Op 'moeilijke' vragen zul je geen antwoord krijgen - net zoals de 'Visitors' in de remake van de SF-serie 'V' -mogelijk een realistisch bedoelde vorm van 'predictive programming'- geen behoefte hebben aan nieuwsgierige vragen van menselijke journalisten. Het jongetje dat zonder een spoortje wantrouwen de Virtual Reality Bril accepteert staat voor het overgrote deel van de mensheid dat straks in de grote (eindtijd) misleiding zal trappen (mits deze inderdaad op deze manier 'gespeeld' zal worden) en zal geloven dat de buitenaardsen zijn gekomen om ons te helpen en te redden. Dat zal echter slechts een virtuele realiteit zijn, maar niet de échte realiteit.

 

Wat dan de échte reden van hun komst zal zijn valt wellicht op te maken uit een al eerder op deze site behandelde vorm van 'predictive programming', namelijk het Illuminati kaartspel uit 1995 (dat bijna angstwekkend reëel werd door het nauwkeurig voorspellen van de aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon 6 jaar later en bijvoorbeeld ook de opkomst van Al Gore als milieugoeroe en de verkiezing van de eerste zwarte president van Amerika voorspelde): ill_kaartspel_-_yacatisma_church_ufos_demons.jpgill_kaartspel_-_alien_abd_moonbase_aid.jpg

 

Deze zes kaarten uit het spel laten perfect zien wat het eventuele toekomstige scenario zal zijn. Links en midden boven: UFO's verschijnen openlijk aan de hemel. De linkerafbeelding is des te opmerkelijker als dit

bekeken wordt van een recent in Yucatan, Mexico bij de Maya piramides en tempels van Chichen Itza waargenomen UFO die er -behalve de kleuren- precies zo uitziet als op deze kaart! (Yucatan = Yacatisma?. Yacata = naam voor in Mexico en midden Amerika voorkomende piramides) De tekst bij de middelste kaart spreekt van de christelijke kerken, die 'het nog steeds niet zullen begrijpen, zelfs niet als de UFO's boven hun hoofd vliegen.' Betekent dit dat het leeuwendeel van het christendom zal vallen voor de grote eindtijdmisleiding?

 

De kaart rechtsonder impliceert dat er buitenaardse hulp zal komen op een moment dat de landen van de wereld platzak zijn en zich in een grote financiële en economische crisis bevinden. We schreven al vaker dat de instorting van de Verenigde Staten en daarmee de Oude Wereldorde die sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog bestaat in 2011 een feit zal zijn. Kunnen we hier uit opmaken dat de komst van ufo's en 'aliens' aanstaande is?

 

De kaarten rechtsboven en linksonder laten zien wat de werkelijke afkomst en beweegredenen zijn van de 'buitenaardsen'. Onder het mom van hulp en redding zullen net als in de Bijbelse tijd van Noach demonen uit een andere dimensie op Aarde verschijnen en zich voordoen als wezens van andere planeten. Hun doel is echter niets anders dan te roven, te moorden en de hele wereldbevolking te onderwerpen. Een alternatieve mogelijkheid is het al vaker besproken 'Project Blue Beam', namelijk dat de UFO's en aliens deels of geheel fake zijn en een onderdeel zijn van het plan van de New Age Nieuwe Wereld Orde machtselite om 'Orde Uit Chaos' te scheppen.

 

Als laatste is de titel van het interactieve spel 'The Day The Earth Shook' een duidelijke verwijzing naar de Science Fiction film 'The Day The Earth Stood Still', wat eveneens over de landing van een grote UFO (in New York) gaat. Zal de Aarde binnenkort daadwerkelijk op zijn grondvesten schudden, zowel letterlijk door een enorme aardbeving als figuurlijk, als de ogen van de hele mensheid verbijsterd naar de tussen de wolken verschenen UFO's zullen staren?

 

Voor de christenen onder ons: veel medegelovigen van over de hele wereld menen in dromen en visioenen deze gebeurtenissen te hebben gezien en 'zagen' tevens dat de lang verwachte Opname inderdaad pal voor of tijdens een grote -mogelijk zelfs wereldwijde- aardbeving zal plaatsvinden. 'Wanneer deze dingen beginnen te geschieden, richt u op en heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing genaakt.' (Luc.21:28)

 

Xander

 

 

Zie ook: 2010:24-04: 'Grote eindtijd misleiding -onthulling bestaan van aliens- steeds dichterbij'

2009:23-08: Illuminati kaartspel (3): Conditionering door massamedia, 'aliens' en de Bijbelse realiteit

21-08; Illuminati kaartspel (2): Grieppandemie lijkt volgende 'spelfase' in te luiden

28-05: Remake sf-serie 'V' volgt Bijbels eindtijdscenario

16-05: Christelijke beweging VS gaat publiek waarheid over aliens vertellen

14-03: Bizar Illuminati kaartspel uit 1995 bevat 'Opname' kaart 2008:16-10: 'Onenigheid in VN over onthulling buitenaardsen aan mensheid'

 

 

 

bron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seizoen 2 aflevering 3 is ook erg boeiend.

Over vreemde plekken op aarde zoals de bermuda driehoek, en de verloren beschavingen onder de zee op die plekken.;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vind het grappig, dat als er een muizenkeutel ligt of iets wat er op lijkt, dat iedereen gelooft dat er een muis heeft gelopen, zonder enige discussie

 

Maar dat er 1000en tekeningen en boeken over buitenaarden zijn gemaakt, en men gelooft het nog steeds niet :)

 

Waar zijn de kapitalisten bang voor? verlies van kapitaal? verlies van geld?

 

Is de mens vergeten dat ie het toch een keertje allemaal kwijtraakt... (het enige wat zeker is in het leven)

 

Ik denk dat het inderdaad tijd word voor ze om zich te laten zien...

 

 

Al zouden sommige mensen nog steeds niet in buitenaardsen geloven als zouden ze bovenop een ufo staan te kijken naar 4 verbaasde mannetjes met grijze huid en grote zwarte ogen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

haha idd loadrunner.

 

Het is de arrogantie van de mens die zijn eigen ontwikkeling in de weg staat.

contact met buitenaardsen zou geweldig zijn of ze nou goedschiks of kwaadschiks zijn.

 

1. Als ze ons zouden helpen zou dat betekenen dat we wellicht met sprongen vooruit gaan.

Nieuwe, schonere technoglogie, wellicht een eerlijk en verbeterd financieel/politiek systeem

 

2. Als ze kwamen om oms op te ruimen of iets dergelijks dan zou dat ook positief uitpakken

Voor het eerst in 1000en jaren zal de mensheid dan functioneren als 1 volk...

Ineens zullen landsgrenzen dan verdwijnen.. Waarom onderling kibbelen als we ineens een gezamelijke vijand hebben .

 

 

Ik wacht gewoon rustig af, ik Probeer degenen te verlichtten die hier om vraagt (bewust of onbewust)

Altijd weer een verassing wie het oppakt en meeneemt in zijn eigen denkwijze.

 

oet er wel bij zeggen dat als ik iemand tref die bijv. zonnestormen al probeert te "debunken", of al niet gelooft dat er zwarte gaten bestaan.

Dat ik er dan geen tijd en energie in ga steken.

 

Ik vind iemand niet dom als hij niet snel kan rekenen of niet goed kan schrijven.

Ik vind iemand pas echt dom als andere mensen als dom/goedgelovig afschildert terwijl hij er zelf niets vanaf weet.

Puur vanuit het punt omdat het zijn voorstelling te boven gaat, en hij bang is dat andere mensen hem gaan uitlachen.

 

Ze lachten columbus vroeger ook uit toen hij zei dat de aarde rond was, zijn bemanning had hem bijna vermoord!

Niemand geloofde het... maar hij had wel gelijk.

Angst en groepsdruk waren de redenen dat niemand hem geloofde

 

Het is een beetje zoals dat nu is met buitenaardsen:

 

Het woord UFO wekt bij de meeste mensen gevoelens van ongeloof op.

De maatschappij bestempeld je meteen als zweverig, goedgelovig, beinvloedbaar...

 

"want er is toch al zoveel onderzoek gedaan! Wij hebben alle wijsheid in pacht"

 

ik zie het zo:

We hebben een glas water uit de oceaan geschept, concluderen dat er geen vis in zit omdat er ook geen vis in het glas zit.

Terwijl we eigenlijk hadden moeten concluderen dat de oceaan wel heeel erg groot was en dat we veel meer onderzoek moeten doen voordat we conclusies kunnen trekken.

 

Universum-gewijs zijn we nog niet eens verder dan onze eigen achtertuin met (onder)zoeken.

 

Misschien zijn wij wel 1 van de weinige volkeren die nog op de buitenkorst van hun planeet leeft, puur en alleen omdat wij het geluk hebben dat we nog een aangename atmosfeer hebben en dat we precies de goede afstand van onze zon orbiteren.

Dat zou zomaar kunnen.

 

ik heb ook niet alle wijsheid in pacht, maar mijn gevoel zegt me dat ons niet alles wordt verteld.

Ons beeld wordt vervormd door meningen van andere mensen en films etc.

(schrikbarend bijvoorbeeld hoeveel mensen 2012 associëren met het einde van de wereld/mensheid)

 

99% van de mensen weet niet wat "apocalypse" betekent, terwijl het toch een hoofdstuk van swerelds meest gelezen boek: de bijbel is.

Beetje jammer vind ik dat (zacht uitgedrukt),

 

"BeeKaa klimt van de Preekstoel"

"oef"

 

goedemorgen allen trouwens :)

 

gr

 

BK

Share this post


Link to post
Share on other sites
We hebben een glas water uit de oceaan geschept, concluderen dat er geen vis in zit omdat er ook geen vis in het glas zit.

 

Dit is de beste opmerking die ik ben tegengekomen het afgelopen jaar.

 

 

En dat te bedenken dat er heel mensen die zijn ontvoerd of een ontmoeting hebben gehad er helemaal niets over zeggen...

 

 

(Mensen praten wel eens in zich zelf, maar dat hoeft dan geen nutteloze discussie zijn.)

 

 

Ik zie het als een egoisme, om te denken dat wij er alleen zijn, in een universum groter dan groot, met ontelbaar veel sterrenstelsels, en compilaties als de melkweg( een groep met sterrenstelsels)

Ze hebben ooit een experiment gedaan door de basiselemente( stikstof, zuurstof, waterstof, koolstof en enkele metalen) in een kolf te doen, en deze 54 uur te verhitten. Deze bleek moleculen te vormen die lijken op aminozuren (Een gevolg van een chemische reactie) En een aminozuur is het essentiele van leven zoals wij dat kennen. Moet je nagaan hoeveel verschillende elementen bij elkaar andere soortgelijke moleculen vormen.

 

En de toeval kan er ook zijn. : Je hebt onbeperkt de tijd, en je hebt alle elementen en energieën ter beschikking, je gooit ze bijelkaar. en je kijkt:

2 mogelijkheden

 

 

1 Er gebeurt helemaal niets, en dan ook echt niets( en er zal dan ook tot de einde der tijden niets gebeuren).

 

2 Er gebeurt iets, maar je weet niet wat er gebeurt, maar het ziet er wel grappig uit.

 

 

Kijk, er is dus iets gebeurt. En om dan te zeggen dat dit allemaal voor ons is gebeurt is een beetje vreemd.

 

Er zijn al exoplaneten ontdekt, die de zelfde verhouding grootte afstand hebben als aarde / zon. En dan te bedenken dat er op Mars, al bijna leven mogelijk is. Ze denken ook dat als de zon over 3 miljard jaar groter is gegroeid, dat er dan wél leven mogelijk is (Als de mens intussen er niets mee heeft gedaan)

 

We moeten gewoon blijven denken. Als we stoppen met denken, dan gebeurt er ook niets.

en dan ook echt helemaal niets.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er zijn ook nog te veel machtige mensen die er baat bij hebben dat er geen weet/contact van komt.

Dat is logisch vanuit hun standpunt, hier op aarde is macht geld en wapens, geld heeft geen waarde voor buitenaardsen en wapens hebben ze vast veel geavanceerder dan wij.

Dus dan verliezen deze machtige mensen hun "macht".

Want dan is er een hogere macht die ze niet hun wil/het zwijgen kunnen opleggen, dat baart ze begrijpelijk veel zorgen

 

Zij zullen er dan ook alles aan doen om het zo subtiel mogelijk stil te houden.

Of juist het zover te overdrijven of te manipuleren dat de meeste mensen het belachelijk maken.

 

Verder hebben wij er ook niet veel tijd om over na te denken want we worden wel bezig gehouden met werk etc. etc.

Goede/zuivere informatie is slecht te vinden.

En bronnen zijn er niet tot nauwelijks te vinden.

 

Ik ben zelf erg blij met de Ancient Aliens series, ik kijk ze nu op "History HD" op tv.

Dat zijn erg mooie documentaires, met veel gerespecteerd wetenschappers en veel bronvermelding en onderzoek naar bewijs dat we ooit bezocht zijn/ nog bezocht worden.

Erg boeiend ook voor leken makkelijk te begrijpen, zeker een aanrader voor degenen die het interessant vinden.

Ze zijn overigens ook gewoon op youtube te vinden in stukjes van 10 minuten (gemiddeld 6 delen per episode)

 

 

gr

 

BK

Share this post


Link to post
Share on other sites

ancient aliens is ook rehelmatig te zien op veetle.com(livestreaming site waar iedereen een eigen tv-kanaal kan beginnen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Epic Discovery: China's National Radio-Astronomy Observatory Announces Monitoring of 'Dark' Satellite in Orbit Around Saturn -"Transmitting the Universal Genetic Code"[/url]</H3>

China's Xinhua News Agency, the official press agency of the government of the People's Republic of China (PRC) announced Thursday that the National Radio Astronomy Observatory has been monitoring signals from a previously unknown "dark" satellite in orbit around Saturn for the past 90 days. According to government officials, the signals appear to be the first verified transmission from an alien civilization. China's leading astrobiologist, Dr. Xi Chang, a graduate of MIT, told Xinhua that "the sigal repeats itself continuosly in 2 minute long sequences and appears to be the four bases of the genetic code A,G, U and C that ribosomes must convert mRNA sequences into proteins and the twenty different amino acids that proteins are comprised of."

 

http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2011/...-code.html#more]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Misschien zijn wij wel 1 van de weinige volkeren die nog op de buitenkorst van hun planeet leeft, puur en alleen omdat wij het geluk hebben dat we nog een aangename atmosfeer hebben en dat we precies de goede afstand van onze zon orbiteren.

zou dat geluk zijn, of zou dat zo bedoeld zijn ? dan hebben we natuurlijk nog steeds geluk. maar voor dat geluk hebben we dan zelf gekozen, als we een ziel zijn, die er zelf voor gekozen heeft om hier te zijn !

 

wel hele mooie informatie :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
ik heb ook niet alle wijsheid in pacht, maar mijn gevoel zegt me dat ons niet alles wordt verteld.

Ons beeld wordt vervormd door meningen van andere mensen en films etc.

het grootste gedeelte van de mensheid heeft voor 99 % geen eigen mening. die heeft een mening die gecreeerd is door het slechte via de overheid en media enz terwijl ze het zelf niet in de gaten hebben.

 

dat is ook precies het geval met wiet olie.

 

de mensen moeten zich dat weer gaan realiseren en hun angs overboord zetten en weer zelf gaan voelen, denken, ervaren. en dan pas met een mening/verklaring komen.

 

gelukkig krijgen steeds meer mensen het door

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...