rock fever 36 Posted March 14, 2009 Zijn er eigelijk gevaren bij het verwerken van hasj in een maaltijd,drank? En dan heb ik het even over Nepal en Afghaan etc. omdat daar toch wel veel handen aankomen. Of zijn er niet echt gezondheidsrisico's? Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted March 22, 2009 als je wist hoeveel handen er aan een koe zitten, voordat de biefstuk in de winkel ligt.. nee het enige risico is, als je aan het verkeer deelneemt na het consumeren. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wiet4me 0 Posted August 17, 2009 als de hasj meer dan 60 graden celsius is geweest is het ongevaarlijk omdat alle bactieren dan dood gaan. Ik zou die hasj anders echt NIET eten. Als de hasj ook echt uit het Buitenland is geimporteerd, kan je zelfs dood ziek worden omdat wij niet gewend zijn aan de e bactieren die daar geen vlieg kwaad doen. Quote Share this post Link to post Share on other sites