Ik zat te denken, hasj lost op in vetten en alcohol. Ze maken wietboter met speciale boter.
Is het dan ook mogelijk om een zachte hasj (zoals nepal en afghaan , alle soorten hasj die kneedbaar en niet kruimelbaar zijn)
in een lepel te leggen met olijfolie of zonnebloem olie.
Dan de lepel met daarin de olie en hasj op een zacht vuurtje te verwarmen zodat het in elkaar smelt.
En dan gewoon in 1 slokje achterover te slaan, of de olie op je drinken te laten drijven ofzo.
dit lijkt me veel makkelijker dan een gerecht maken met hasj of wiet erin, zelfs makelijker dan wietboter of wietmelk maken.
als je snel iets wilt maken om oraal te nuttigen is dit het makkelijkst en snelst.
Alleen mijn vraag is: Werkt dit eigenlijk wel?
theoretisch gezien hoort het te werken. maar ik kan het niet uittesten nu omdat ik geen hasj rook maar wiet.
Ik hoop dat iemand dit wel wilt proberen en dan een reactie terug stuurt.
ik hoop dat ik het duidelijk heb uitgelegt, zoniet vraag nog maar een keer:P.