Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

robdh

Cda Wil Limburg Snel Coffeeshopvrij

Recommended Posts

Limburg moet de eerste coffeeshop-vrije provincie van Nederland worden. Het CDA Limburg wil zich daarvoor sterk maken in Den Haag. Sluiting van coffeeshops is de officiële partijlijn van de landelijke CDA. Maar de Limburgse afdeling wil die in een stroomversnelling brengen.

 

Bron met video

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze zijn G E K!!!!!!!!! De andere partijen weten wat er gebeurt als de shops dicht gaan. Roken blijven ze toch, dus gaan ze de wiet wel ergens anders halen en dan krijg je juist dat er meer criminaliteit komt en hebben ze er helemaal geen zicht op. Want dan word het "ondergronds" geregeld.

 

Christelijke partijen willen ons mooie Nederland terug brengen na de middeleeuwen!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

kijk he, het is gewoon heeeel simpel. Het enigste wat verwarrend is is de besluiteloosheid.

 

Kant 1 van de medaille.:

- Alles wordt verboden en crimineel gemaakt door de CDA. Ze zullen vanzelf wel zien dat dit niet werkt zoals zij dat willen. Ze zullen inzien dat ze gefaald hebben, en POEF! er wordt gelegalizeerd!

 

Kant 2 van de medaille.:

- Men luistert nu naar de conclusies die getrokken zijn uit het cannabistribunaal! Men reguleert dan de hele boel, en als blijkt dat het dan goed gaat is de volgende stap ook legalisering!

 

Wat is nu gewoon is is en blijft een wellis-niettis spelletje. Gewoon 1 beslissing maken, maakt niet uit welke, legalisering komt er toch! ... vroeg of laat...

 

 

Boks,

 

een optimistische Domi :smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites

drooglegging in Limburg...

Wie had dat ooit gedacht van die bourgondiers?

 

Gaan straks al die limbo's in Belgie naar de straat/huisdealers waar ze een lekkere wietcoketail kunnen roken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben ik blij dat ik meer soortjes in huis heb dan een gemiddelde coffeeshop :smoke

 

Las gister trouwens nog iets over een 3e coffeeshop gedogen in Kerkrade, wonder why...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het CDA is echt helemaal de draad kwijt....... ze weten niet wat ze doen en roepen maar wat gelukkig blijkt uit de recente peilingen dat het CDA op de helft van hun zetels staan als tijdens de verkiezing ze maken zich veels te druk om te onbelangrijke dingen.

 

Snap niet waarom CDA hun naam niet wijzingd in VOC alles wat ze nu roepen creert onrust in de maatschappij en niet zo'n klein beetje ook kijk hier op het forum lees ik niet eens zo de reacties want wij zijn het uiteraard allemaal met elkaar eens, althans in dit verhaal dan, maar je moet is kijken naar de reacties van mensen op onlinekranten website's enz enz die zijn het ook met onze stellingen eens en worden het CDA ook beu en dat zijn mensen die nog nooit in een shop zijn geweest of uberhaupt weten hoe een wietplant eruit ziet, maar laat het CDA maar gaan ze draaien hun eigen nek om want nu krijgt ook de "gewone" burger er genoeg van.

 

Laat ze zich *#%^@#%@#$ (zelf censuur :smoke ) meer druk maken om Puber ComaZuipers,Harddrugs,Kinderporno,Verkrachtingen,Moord,Roofovervallen,Bejaarde zorg,Opleidingen,Ouderezorg enz enz ik wordt hier zo moe van zoals Geer en Goor het zeggen IK HEB ER DE KRACHT NIET MEER VOOR!!!

 

Mijn woord aan de CDA kom terug met je hoofd uit dat hemelserijk en kijk om je heen wat er speelt in ons mooie kikkerlandje en doe wat je moet doen, en vergeet in godsnaam niet dat ik jullie salaris betaald en dat de bevolking dus eigenlijk mag bepalen wat er gebeurd!!! En voorkom alles op voorhand want genezen is veel pijnlijker!

Ik kan weer alle voor en nadelen gaan roepen maar ik heb die zelf ook al zoveel gehoord dat ze mijn neus uitkomen.

 

En trouwens ministers van het CDA lezen jullie wel eens internationale kranten of kijken jullie wel eens buitenlandse TV zenders??? dan zul je zien en lezen dat landen om ons heen nu diverse onderzoeken hebben gedaan en zelf jullie grootste vriendje de USA, en die zijn allemaal tot de conclusie gekomen dat de harde aanpak op drugs niet werkt en die gaan nu zelfs kijken of ze het nederlandse gedoogbeleid willen gaan toepassen, en wij zouden het gaan verbieden......... Als dat zou gebeuren dan weet ik al wel een nieuw spotje voor het CDA "en het reklame filmpje eindigt dan in...... stem CDA, ff Apeldoorn bellen". "en dan nog 1 alle Criminelen een dikke auto geven en een bumper stick met daarop "mede mogelijk gemaakt door het CDA"

 

Frans out

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wat is nu gewoon is is en blijft een wellis-niettis spelletje. Gewoon 1 beslissing maken, maakt niet uit welke, legalisering komt er toch! ... vroeg of laat...

 

Boks,

 

een optimistische Domi :smoke

 

Maar niet via de democratische weg, dat zal men niet toestaan en is ook vrijwel onmogelijk in dit politieke stelsel.

eigenlijk is er maar 1 manier en dat is KEIHARD negeren. blijven kweken, blijven verkopen, Blijven kopen en lachend voor de rechter verschijnen. Net doen of de wet niet bestaat. Burgelijke ongehoorzaamheid is nog steeds een recht wat we kunnen uitoefenen als de overheid onredelijk blijkt te zijn, en laten we eerlijk zijn, die conclusie hebben we de laatste 2 dagen zeker kunnen trekken. Het CDA vindt het niet normaal, dan moeten we er maar voor zorgen dat het normaal wordt en ze er niet meer onderuit kunnen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

al jaren weten we dat we leven in een "schijndemocratie"..stem links of rechts of in het midden maakt geen reet verschil. Stem je niet gaat je stem toch naar de grootste partij, zag het bij onze laatste gemeenteraads- verkiezingen: de winnaar werd buitenspel gezet door de oude garde die niet samen wilden werken en met elkaar toch weer nét de meerderheid vormden....

Hier waar wij leven (west friesland..) word het meeste door de jeugd gezopen echt triest mar er wordt niets tegen gedaan..Vermanend vingertje opsteken en lekker laten comazuipen. Nee het echte gevaar is de CS..i.d.d. een stelling van mensen die er nooit zijn geweest..Mijn zoon's en mijn schoonzoon blowen allemaal al sds. hun 15de jaar. Hebben allebij ADHD en hebben de ritalin (lees speed, ) verruilt voor een jointje. Bespaar je weer op de gezondheidszorg, en op lange termijn waarschijnlijk minder schadelijk dan die ritalinzooi..

Onze "leiders" (lees lijers) zijn toch wereldvreemd, is nederland eigenlijk geen eiland...???

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehehe en ik als domme belg maar denken dat het blowen in nederland al enkele 10talle decenia als normaal werd beschouwd :smoke ;) wat was ik verkeerd dan :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

gadverdamme

die vent heb ik vaker gezien

tijdens z'n spreken in het filmpje ging ik bijna over m'n nek

walgelijk gewoon

't liefste........... ;) :smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites

"want die overlast en rotzooi zijn wij zat, het zit ons heel erg hoog"

 

Waar hebben ze het nou over?

Ik ken persoonlijk geen coffeeshop waar overlast en rotzooi is...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duivelszaad... meer is het niet

 

 

Het is heel erg typerend.

 

Vroeger toen ik nog jonger was zou ik als tegen protest misschien wel 40 kerken hebben beklad met leuzen.

Ik weet dat dit de weg niet is.. maar soms gaat het me eventjes men petje te boven. :smoke

 

 

Maar 1 ding is zeker.. winnen dat zullen we!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dus alle Belgen moette dan in Brabant gaan halen?? Dat gaat zeker niet meer overlast geven dan O_o

 

kerken bekladen zou ik zeker niet doen peridan, daar schietten we niets mee op, au contraire..

Share this post


Link to post
Share on other sites

laat die partij zo maar lekker doorgaan zodat ze alle geloofwaardigheid gaan verliezen, ook onder hun eigen volk. wat een zielig volkje. geen realiteitszin. eng mannetje in die video, gadverdegadver. wat een schijnvroomheid,

 

S-CDA zou ze beter passen: Schijn-Christelijk Democratische Achterlijkheid, net zo achterlijk als andere fundamentalistische groepen. opzouten!

 

en iedereen hier in het forum die stemgerechtigd is: ga stemmen ga stemmen op een partij die wel de ogen open heeft!

 

 

Limburg wil snel cda vrij worden! =beter

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

CDA Limburg heeft toch een probleem met burgemeister Van Leers (ook CDA).Volgens hem is het iederedag toch weer een godswonder dat er weer een dagvoorraad voor de shops klaarligt.Hoe willen ze dat voorkomen. ;) Dit is een historisch moment, een natuurlijke vorm van de inquisitie met opperhoofd Ballin

Wanneer ik nu het paddobeleid bekijk hoe chaotisch dat verloopt.Hoe willen ze dat nu gaan aanpakken!Een ander punt dat Limburg nu niet echt een rijke provincie is.Sinds de staatsmijnen daar dicht gegaan zijn gaat het economisch nu ook niet echt goed.Waar halen ze het geld vandaan voor de bestrijding?Bij de paus, Bos, dacht het niet :smoke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze doen het beetje bij beetje tot de laatste coffeeshop dicht is. Ze verdwijnen makkelijker dan dat er bijkomen. België en Europa doen moeilijk. Gerd Leers blijft ook niet eeuwig burgemeester, de volgende kan dus even goed iemand zijn die tegen is en zo de shops kan laten sluiten.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Nee, dat klopt van Leers blijft ook niet eeuwig, maar het CDA & CU in Den Haag blijft ook niet eeuwig aan de macht! :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

elmanito,

 

da's precies wat ik hoop, CDA & CU in Den Haag blijft niet eeuwig aan de macht!. dat nederland zoals wel eens vaker in de geschiedenis koploper van de wereld gaat worden met legalisatie van cannabis! (ben er nou al bijna trots op!!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...