Jump to content

Ellaw

Full member
 • Content Count

  985
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ellaw

 • Rank
  Lid aan huis kind
 • Birthday 02/01/1989

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Louvain
 1. Ellaw

  Blunts

  In sommige nightshops in Belgica kan je blunts kopen in rizzla verpakking, dus gewoon vloei formaat en van dat vuil bruin papier zoals infinity zegt. Tis niet wat je bedoeld maar ik kan wel zeggen dat ik het nooit koop, blehh. Wat maakt de phillies trouwens zoveel beter dan gewone sigaren van eender waar ter wereld?? Lijkt trouwens op van die goedkope, smakeloze sigaren die je met alle gemak kan inhaleren.
 2. Vandaag 0, gisteren 0, de dag ervoor 2, daarvoor 8 en daarvoor 6. Heeft niets met weekends of werk ofzo te maken, een gemiddelde dag zijn het er 4 tot 8 zou ik zeggen. Om de zoveel dagen een dagje of 2-3 niets om ff de gewening wat te laten minderen. Vrijdag beginnen we terug, word een extra dikke toeter AK47+iceolator samen met Alice in Chains in concert ;)
 3. Nice, van Madagaskar, daar lopen ookal vele zeldzame dieren rond die je nergens anders terugvind, dus planten ookwel zekers.. Zijn de zaadjes origineel van Madagaskar of zijn ze ooit ingevoert geweest? Veel geluk nog met de verdere kweek! Peace-
 4. Bernie, die mens woont in een apartement, een tuin heeft hij dus al niet, en mss ontbreekt hem ook het kapitaal en of plaats om indoor te growen. Die planten staan daar zeer duidelijk al een hele tijd, de politie zegt dat het geen probleem is en als er iemand last had van de heerlijke geuren had die tochwel al lang geklaagd?? Snap niet wat mensen hier tegen hebben :/ vind het best ookwel een humoristisch plaatje ^^ En die nijmegemse 'no-life's zoals jij ze omschrijft gaan toch niet een vertikale muur opklimmen om dan met enkele tochwel vrij grote planten terug naar beneden te klimmen?? Dan moet je wel een hele hardcore ripper zijn Peace-
 5. Ellaw

  bad trip

  Bah als ik slecht ben geweest (en ik bedoel dan niet een bad trip maar kotsen) kan ik nog meer van men jointje daarna genieten, ff terug kalmeren en dat evil momentje achter je laten. Maar als er dingen zijn om het te voorkomen hoor ik het graag, om de zoveel maanden moet ik zonder enige aanleiding overgeven na het roken van een jointje, soms meerdere maar niet per sé. Ook niet altijd in de mix met alcohol. Overlaatst had ook een maat van mij het voor, is een hele avond slecht geweest (voor dood met zen kop op de tafel liggen en daarna een dik uur lang alles onderkotsen) van 1 jointje en twee pinten.. (kan aan de wiet gelegen hebben, was paraguayaanse brickweed, maar ik had er geen last van, was best goeie wiet: )
 6. En voor degene ten zuiden van antwerpen is er nog altijd Geleen/sittard en Maastricht en eventuele anderen in Limburg. Als je meer naar het Noorden trekt kan je ook nog Vlissingen doen en Goes, Middelburg ligt daar ook nog in de buurt maar ben ik nog niet geweest. De laatste 3 bereikt ge door richting roosendaal uit Belgie te rijden maar dan de andere kant op te rijden, zeeland in ipv Brabant.
 7. Ik word denk ik niet extra vergeetachtig als ik heb gesmoord, dat komt wsl omdat ik van nature al ongeloofelijk vergeetachtig ben, zo ben ik vroeger onderweg naar school men boekentas een paar keer onderweg vergeten op een tussenstop, dan kwam ik aan op school zonder rugzak.. heb em wel steeds teruggevonden. In het middelbaar heb ik ook 100'en pagina's strafwerk geschreven omdat ik elke les mijn boeken thuis vergat, en dat ws in de periode voor ik blowde, verder vergeet ik altijd wel waar ik men portefeuille, autosleutels, tv-kakske (afstandsbediening) en andere kleine dingen heb laten liggen. Wat ik wel van wiet kan krijgen, meestal in combinatie met alcohol danwel zijn blackouts, dat ik me de volgende morgen gewoon een paar uur van de nacht ervoor niets kan herinneren, suckt wel. Haha, grappige verhalen hier ookwel, interessante topic
 8. Ik heb 72watt spaarlampen op 1 stekker hangen, geen problemen hiermee gehad en al 2 kweken op gedraaid
 9. Ik ben vooral bezig met de kruising tussen (China x (WWxST)) x Santa Maria gekruist met Toendra Mist x Santa Maria. Ik heb nu een F1 dnkik en moet ik dus ook nog 3 keer gaan voor ik tevrede ben. Verder ga ik zeker nog zaad kweken met de shiva's die ik heb, mogelijk met white molokai, killing fields of blue hammer maar van de laatste heb ik nu een plant staan en meh.. de shiva is toch veeel mooier van groei, vertakking en structuur.
 10. Ellow folks, een van de laatste updates van deze kweek, heb vandaag de eerste plant geoogst, de china1, ze had al lang een voorsprong tijdens groei en bloei, zeker de meest potente plant van de 3 alhoewel de toendra mss nog kan gaan evenaren, valt te zien. Heb nog enkele foto's van voor het weekend: de chincrossa 2 China cross 1 toen ze nog onder het licht stond Side budje van de china cross 1 net voor ze geknipt werd In het geheel Het zal niet zoveel zijn dat ik er vanaf zal halen, ik denk ongeveer 10-20gr per plant. Verder heb ik ookwel 1 probleemje bij het kweken, ik rook nog net iets liever en heb wel hier en daar een plukje weggehaald.. maar nu ze geoogst is raak ik ze niet meer aan tot ze hellemaal klaar zijn natuurlijk. Voor ik de plant had geoogst heb ik ze ookwel gewoon water gegeven en 2 dagen donker. Met de te fluffy wiet en met het knipafval ga ik waarschijnlijk wietboter maken. Totaal geoogst zaad: 90 zaadjes tot nu toe Peace~
 11. Ellaw

  2de maal china en toendra

  5x china x [(ww x st) x DF] 5x Toendra Mist x Santa Maria. 1 vrouwelijke chinese zal worden gekruist met de sterkste man (liefst een toendra) de rest word gwn afgebloeit. Low-budget micro grow.
 12. wow banaan wat een lekker lijstje ik zou ze allemaal wel willen planten maar als moest kiezen zouk gaan voor: Hawai Skunk x Santa Maria KO Kush x Eirdbei Enjah de fuck-a-duck voor de nieuwsgierigheid
 13. Of je nu gepakt word of niet maakt niet uit. Het is het gebaar dat telt.. en hoe meer mensen er meedoen hoe meer aandacht het zal krijgen en dat is enkel goed. Het is trouwens geen handel, de plant die je ophaalt was al van jou, jij hebt de plant bekostigd, hij staat op jouw naam en volgens de wetgeving in Belgie zou dat moeten gedoogd worden. Ik vind et zeker geen slecht idee maar de politie zal idd wel een omweg vinden om alles naar de kloten te helpen.
 14. Zijn anders wel genoeg amerikanen die voor geen meter kunnen rollen.. maar die hangen ook allemaal aan de bongs
 15. Jah een zelfgemaakte soepje smaakt altijd beter natuurlijk maar er zijn zoveel mensen die soep uit blik eten Ieder wat hij wil he.. en er zijn ook mensen die het gewoon niet kunnen, rollen. Uiteraard rol ik men joints wel zelf..
×
×
 • Create New...