Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Panonic

Christelijken (cda) - Op Naar 0 Coffieshops !?!?!

Recommended Posts

UTRECHT - Het CDA wil dat er een einde komt aan het gedogen van softdrugs. Volgens CDA-fractievoorzitter Pieter van Geel heeft het gedoogbeleid gefaald. Het doel moet volgens hem zijn om alle coffeeshops in Nederland te sluiten.

 

Van Geel wijst erop dat op veel zolders in achterstandswijken illegale kwekerijen van softdrugs zijn, waaraan grote criminelen veel geld verdienen. Zolang dit getolereerd wordt, zullen volgens hem de problemen in die wijken nooit opgelost worden. In ons land is de verkoop van softdrugs in coffeeshops toegestaan, de aanlevering ervan is verboden maar wordt gedoogd.

Tijdens het partijcongres zaterdag in Utrecht stelde Van Geel dat volgens hem de samenleving de gevolgen van het gedoogbeleid niet langer pikt. Tevreden stelt hij vast dat ook binnen partijen als de PvdA en de VVD steeds meer stemmen opgaan voor een hardere lijn.

Wat betreft de PvdA lijkt Van Geel zich echter rijk te rekenen. De coalitiegenoot is tegen sluiting. Tweede Kamerlid Lea Bouwmeester van de PvdA zegt boos te zijn dat het CDA nu „wel heel stoer” roept het gedoogbeleid te willen beëindigen, maar niks doet om problemen rond softdrugs op te lossen.

Volgens Van Geel is er echter geen reden tot zorgen bij de PvdA. Hij noemt het huidige regeerakkoord met PvdA en ChristenUnie, waarin het gedoogbeleid wordt voortgezet, „de goede lijn”. Sluiting van de coffeeshops is volgens hem „een perspectief voor de lange termijn”.

Afgelopen week bleek nog de onvrede in de Tweede Kamer dat het kabinet pas begin 2010 met een nieuwe drugsnota komt. Het kabinet zal in de nota terugblikken op het gedoogbeleid van de afgelopen dertig jaar en aangeven hoe het drugsbeleid moet worden voortgezet

 

 

Bron

 

Willen ze de echte boeven een zeer mooie en zekere toekomst bieden ?Willen ze de wietprijzen verhogen?

Wat is hiervan de bedoeling?

 

Ze zijn helemaal gek geworden in Den Haag.

 

It's time for a revolution!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Coffeeshop zijn volledig geaccepteerde bedrijfen die bealsting betalen,, het kweken van wiet is altijd gedoogd geweest...waarom dan de coffeeshps sluiten???? Beter kunnen ze een beleid maken voor cannabis teelt... In de Highlife special in Dec. kunje lezen hoe de eigenaar van ''coffeeeshop Dampkring'', '' Coffeeshop Tweede kamer ''en ''Amsterdam Coffee'' dit allemaal ziet.. enja hij heb ook een gedegen oplossing voor al deze gedoog ellende...

Share this post


Link to post
Share on other sites

//edit whazzup: Je mag vinden wat je wilt maar we hebben regels voor respectvol posten!

Share this post


Link to post
Share on other sites
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2412251...ps__.html?p=2,1

 

Willen ze de echte boeven een zeer mooie en zekere toekomst bieden ?Willen ze de wietprijzen verhogen?

Wat is hiervan de bedoeling?

 

Ze zijn helemaal gek geworden in Den Haag.

 

It's time for a revolution!!!!

 

De kerken moeten ze dan ook verbieden,want elke zondag heb ik er last van omdat ze zo hard en luid zingen.Er is vrijwel geen parkeer plek op zondag ochtend bij mij in de buurt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

het is het probleem omdraaien. Het CDA wil zoiets als je in de VS hebben geprobeerd met "prohibition". Dat was een voedingsbodem voor de criminaliteit en de mafia. Immers: alles wat mensen willen en wat illegaal is verschuift naar de onderwereld, want daar is geld mee te verdienen. Criminele kwekers kunnen buiten spel worden gezet (althans voor de binnenlandse markt) als het achterdeurbeleid is geregeld.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Volgens mij worden de politici betaald door de grootste criminelen om met dit soort voorstellen te komen.Mooi,dan gaat een kilootje wiet 8000 euro kosten... lekker veel voor weinig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

heren wat je ook mag vinden: we hebben regels over respectvol posten op het forum. Termen als "christen nazi's" en "christenhonden geitenneukers" worden niet getolereerd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het CDA zou toch moeten zeggen: die plant is door god geschapen en wij hebben de taak ervoor te zorgen. Als beloning mogen we er dan de vruchten van plukken. Het is geen appel die door een slang aangeboden wordt!

 

Ik begrijp niet waarom die mensen niet naar de successen en feiten kijken. Ze verbergen iets. Kom er nu maar gewoon voor uit dat je bang bent van de EU en het braafste jongetje in de klas wilt zijn!

 

:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze verbergen niet zo zeer iets. Er wordt onder de tafel (achterkamertjespolitiek) heel veel afgesproken tussen politici. Deze uitspraak zal hoogstwaarschijnlijk gewoon een wederdienst zijn voor een klusje dat een ander voor Van Geel opgelost heeft.

 

Neem maar aan dat je qua kinderachtigheid liever in een kleuterklas zit waar je beste vriendje gaat klikken tegen de meester, want in de politiek is het nog een stukje erger. We kennen allemaal het beeld van Mat Herben die een clownsneus op zet.

 

Wel, beste cannabisten, kwekers, Medicinale gebruikers, blowers, coffeeshopgangers, hangers. Ik spreek hierbij een grote en zeer brede groep aan met een nog breder maatschappelijk denkvlak. Het is niet zo zeer dat wij met te weinig zijn om iets uit te maken maar wij zijn te verdeeld. Wij moetten ons verenigen. Met z'n allen D66 stemmen lijkt me voorlopig de veiligste keuze (op wietgebied dan).

 

Het is tijd dat WIJ de clownsneus opzetten en de politiek niet langer serieus nemen. Hol het systeem van binnen uit. Verwijder de rotte appels en zuiver onze naam!

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sjonge jonge :rolleyes:

 

veel eu landen nemen een voorbeeld aan nederland kwa drugsbeleid.

 

en weetje waarom omdat ze zelf eerst een beleid hadden wat niet werkte.

de rollen worden omgedraaid ;)

 

nederland wiet wahalla

wordt later het land waar je juist niet moet zijn voor wiet omdat je daar illegale wiet krijgt met rare verzwaringsmiddelen er door heen gemengt zoals glas haarlak en andere ongein.

 

binnen kort kotst elke blower bloed ???

 

 

blijkbaar wil den haag dat graag ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mijn relaas uit de Highlife van november 08, ''Met stijl doortrappen''.

 

Wat is hier nu eigenlijk aan de hand in dit smalle Nederland? En we horen het ook steeds meer om ons heen hè…

’’Het is een soort omgekeerde revolutie. In het buitenland wordt cannabis steeds meer gedoogd. Maar wij zijn onze vrijheden aan het kwijtraken. Kijk nu eens naar de States, cannabis wordt daar steeds meer getolereerd en gedoogd. Of Spanje en Zwitserland dan, dat zijn ook landen waar het steeds beter gaat.''

 

 

In Holland zijn het vooral de coffeeshops die de boel normaliseerde. Er is hier er een legale canna-business gegroeid zoals nergens anders op deze aardkloot. En dat kwam vooral door een paar slimmerds, die begin jaren 70tig doortrapte en coffeesshops, seedsshops en growshops uit de grond trokken. En er alles aan deden om deze in stand te houden tot de dag van vandaag.

 

Omdat de eerste coffeeshops onder het volk een groot succes waren, kon de tegenpartij haar ogen niet meer sluiten. Daarom moest de regering destijds wel in debat. En ja, heel handig, het CDA (minister van Agt) en kompanen verzonnen toen een gedoogbeleid. Coffeeshops werden gedoogd om de blowende jeugd van straat te houden. De achterdeur bleef dicht want het was tenslotte alleen een gedoogbeleid wat was opgemaakt om de verkooppunten van hasjiesj te regulieren.

 

Nu was de revolutie pas echt begonnen, overal groeide er coffeeshops als paddos uit de grond. Maar het duurde wel tot eind jaren tachtig voor dat de eerste growshops tevoorschijn kwamen. En het duurde niet lang dat ook de growshops door heel Nederland te vinden waren.

 

En weer ging de regering in debat, want een groene golf van hobbykwekers die op zolder een zakcentje bij elkaar tuinieren, dat kan toch eigenlijk niet… Dit was een doodsteek voor de ontwikkeling van ons gedoogbeleid. Alles werd steeds meer aan banden gelegd. Er werden telkens nieuwe normen bedacht binnen het gedoogbeleid. Alles wat met kweken te maken heeft werd langzaam aan gecriminaliseerd. Doormiddel van strak handhaven en de achterdeur potdicht houden verharde de Hollandse kweekscene steeds meer. Wat ook weer criminele overlast veroorzaakte. Deze overlast werd natuurlijk meteen zwaar gedramatiseerd kwam als zure regen, via de reguliere media ,over het volk geregend en zo tegen het gedoogbeleid zelf gebruikt, waardoor alles nog meer werd verpest.In de afgelopen 10 jaar werden met antie-wiet teams die tegenwoordig zelfs geprivatiseerd zijn. En met helikopters, gewapend met infrarood camera’s, de hobbykwekers systematisch uitgeroeid. Mensen werden zelfs door de woningbouw hun huis uitgetrapt.

 

Terwijl de coffeeshops het steeds moeilijker krijgen met de achterdeur problematiek en daarbij de leugens over de heftige weed soorten van wel 40 of 80%THC, ook nog over zich heen kregen. Belachelijke leugens gingen er ter ronde. Alleen maar om cannabis op Harddrug lijst te krijgen. Van wiet zou je psychotisch worden en meer van dat soort onzin. En dan moesten er weer tig shops sluiten omdat ze te dicht bij scholen zouden staan, terwijl er geen 1 ziel onder de 18jaar naar binnen mag? Maar gelukkig, de cannabis-branche en de diehard homegrowers en blowers, stand their ground. En daarmee namen wij een standpunt in Holland zoals nergens anders op de wereld…

 

Het is niet te filme wat er allemaal gebeurd. Complot theorieën waar je bijna psychotisch van wordt liegen ons om de oren. De leugen regeert, ik word er depri van weetje…

En daarom beperk ik me liever tot cannabis, en alleen cannabis. We moeten het positief benaderen. Cannabis moet in haar volledige hoedanigheid voor iedereen helemaal legaal worden. Geen achterdeur politiek die vanuit een torentje bepaald wordt. We moeten dit vreedzaam oplossen. Ik geloof in samenwerking tussen alle landen. We moeten het een nieuwe draai geven. Persoonlijk houw ik ook liever alles in de underground, maar zo het gewoon niet langer…En als je mij vraagt hoe, dan is me antwoord, gebruik gewoon dezelfde wetgeving als bij tomaten.

 

Kijk we hebben al veel bereikt gezien de normalisatie van cannabis. Via verschillende media is het gelukt om elk detail van de cannabis teelt in beeld en geluid uit te leggen aan een ieder die het wil leren. Online hebben duizenden homegrowers zich kunnen verenigen in forums om krachten te bundelen en nog sneller te ontwikkelen. Over de hele wereld worden er maandelijks cannabis magazines verspreid met allerhande informatie over homegrow en insights. Verschillende jaarlijks terugkerende cannabis-minded-events, cups en beursen. Er zijn in veel landen zelfs al growshops, of soort gelijke winkels, waar je alles kan kopen voor de cannabis teelt. Doorgewinterde breeders bedienen ons al jaren lang met exsotsche soortjes. En dan nog ons eigen cannabisparadijsje, wat we zelf bij elkaar geknokt hebben, een indrukwekkende cannabis bedrijfstak. Zelfs de ouderen die niet blowen hebben nu door dat cannabis minder schadelijk is dan alcohol. En vrijwel iedereen weet nu dat hennep heel veel industriele en medicinale toepassingen heeft. De cannabis brigade heeft wereldwijd goed gescoord. En het ligt niet meer alleen aan de coffeeshops, breeders en growshops, growers en blowers, het ligt nu aan ons allemaal of cannabis ooit helemaal legaal word. We hoeven alleen nog maar met stijl door te trappen.

 

 

 

grtz...

 

Dokkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als ze shops gaan sluiten komen er alleen maar meer problemen.

Dit is weer eens struisvogelpolitiek; steek je kop in t zand en weg zijn alle problemen :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een goed stukie teks weer Dok, maar ik zou graag nog een beetje info toevoegen .

Er is iets wat heel weinig mensen weten maar ik zal je een klein geheimpje vertellen.

Er worden op deze wereld heel veel chemische en biologische stoffen ingezet om het denkvermogen van de ''gewone'' mens te beinvloeden en niet positief. Het is een domhoud proces op globaal niveau dmv. E-stoffen in de voeding, medicijnen, vaccinaties , en niet te vergeten Chemtrails en H.A.A.R.P.

Laten er nou stoffen in de wietplant zitten die deze effecten verminderen, het is dus dat ook niet raar dat je vaak mensen tegenkomt die blowen en toch nog op een heel hoog niveau kunnen nadenken en waar je een heel diepgaand gesprek mee aan kan gaan.

Het denkvermogen van mensen die blowen is dus vaak op een ander level , dat wil niet zeggen hoger of lager vergeleken met iemand die niet blowt maar de persoon houd zich vaker bezig met de natuur, dieren en ook spirituele zaken.

Ook is het een feit dat er mensen genezen zijn van thc olie, deze mensen hadden een hele erge ziekte maar hebben deze dmv. thc olie overwonnen. En dat is nou net iets wat de overheid nou niet wil dat je dat zelf kan.

Je mag dus geen medicijn van een plantje afhalen wat bijna overal ter wereld groeit. Je mag alleen dure medicijnen kopen waarvan de vraag is of het werkt(dit geld tevens niet voor alle medicijnen, van sommige is wel bewezen dat dezen werken zonder bijwerkingen).

Daarom staat THC olie dus op de hard drug lijst , voor de mensen die afvragen waarom....

 

Het wordt tijd dat er een vliegtuig met zaad de wereld overgaat en wereldwijd effe gaat zaaduitsproeien, dat zijn we zo geholpen.

 

Mvg Aza

Share this post


Link to post
Share on other sites

High Azarias leuk je weer te treffen, volgende keer zuwwe der maar eens eentje weg roken onder gezelligere omstandigheden. ;)

En wat betrefd je poost, Jaman your right, dat is de bleeke waarheid, jammer genoeg... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dok, ik heb deze post links en rechts verspreid op diverse sites:

 

Het zou het CDA sieren een fatsoenlijke uitleg te geven aangezien tot kwekerij omgebouwde zolders niet binnen het gedoogbeleid vallen.

Die zijn namelijk NU al verboden.

Wil het CDA nu een heksenjacht op (bijvoorbeeld) medicinale gebruikers die het voor hun geschikte wietje zelf telen ?

Net als bij koffie zijn er ook bij wiet vele soorten en smaken. Een andere vergelijking kun je maken bij bijvoorbeeld bier. Iemand die graag een pilsje drinkt is ook niet automatisch een liefhebber van sterke drank. Sterker nog: men mag gewoon thuis een eigen biertje brouwen. Pak de georganiseerde misdaad aan maar maak niet van iedere kweker een crimineel.

Menig liefhebber kweekt voor eigen gebruik wiet, die bijvoorbeeld smaakt naar bosbessen of citroen, ofwel bepaalde eigenschappen heeft die niet in de coffeeshop te verkrijgen is.

Veel liefhebbers kweken zelf wiet omdat ze een heldere high verkiezen boven de verlammende stoner die de cs verkoopt. Zonder bestrijdingsmiddelen of "boosters" die gebruikt worden door de grote jongens.

De hobbyist is juist diegene die z`n zaakjes WEL op orde heeft, veiligheid voorop stelt en z`n energie rekening braaf betaalt. Mensen die nu gewoon een bijdrage leveren aan de maatschappij, werken, belasting betalen en bijvoorbeeld ouder zijn van kinderen. U zult versteld staan van de mening van deze mensen over de "wiet-maffia" waarmee men nu geassocieerd wordt. Verhoog de leeftijd voor het betreden van een cs naar 21 jaar bijvoorbeeld.

Het beeld van de blowende jongere die z`n toekomst vergalt door MISBRUIK domineert de discussie over het gedoogbeleid terwijl de volwassen GEbruiker, die misbruik door jongeren erkent en veroordeelt, doelbewust, om propaganda redenen (?), het zwijgen wordt opgelegd. Hij/zij is immers staatsgevaarlijk en bij voorbaat crimineel. Meld misdaad anoniem wordt dankbaar gebruikt door mensen die met de hobbyist nog een appeltje te schillen hebben, men hoeft immers geen verantwoording af te leggen.

De wietkweker die 5 plantjes verzorgt en oogst moet immers KEIHARD duidelijk gemaakt worden dat hij een gevaar vormt voor de samenleving, zowel voor het kweken op zich alswel voor z`n open, alternatieve visie op de hedendaagse samenleving !

 

:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

relax guys

 

het gaat ze toch niet lukken en zo wel ,dan willen ze snel weer terug naar het gedoogbeleid.

 

Want straathandel gaat een zooitje worden ,dat willen ze blijkbaar eerst met eigen ogen zien!!

 

 

 

Ik maak me er echt niet druk om :rolleyes: ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Michael, je mist hier een fundamenteel punt. Het CDA interesseert het niet of er coffeeshops zijn of niet. Wat men wel interesseerd zijn mensen met (te) vrije denkbeelden die niet binnen de conservatief extremistische christenbeginselen past.

 

Daarom is verbieden voor deze "mensen" (water menselijk aan is weet ik niet) een heel effectieve manier, want wat je niet ziet... Dat is er niet...

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Respect moet je verdienen, deze godvergeten gristenkliek van CDA/CU verdient dat niet.

 

Op naar 0 zetels!

 

Illusie, want onder de bevolking geniet de Gristentaliban veel steun.

 

NSB-ers, ze zitten overal ja....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michael, je mist hier een fundamenteel punt. Het CDA interesseert het niet of er coffeeshops zijn of niet. Wat men wel interesseerd zijn mensen met (te) vrije denkbeelden die niet binnen de conservatief extremistische christenbeginselen past.

 

Daarom is verbieden voor deze "mensen" (water menselijk aan is weet ik niet) een heel effectieve manier, want wat je niet ziet... Dat is er niet...

 

Kees.

 

 

dit krijgen ze er toch niet door Kees en zo wel dan willen ze vanzelf terug naar het gedoogbeleid :rolleyes:

 

gr michael

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Dit geroep van het CDA is gewoon om de CU te sussen.Men vergeet dat de wet van godlastering uit het wetboek van strafrecht is gehaald.Als tegenpresentatie nu dit gezeik.

In september van dit jaar is er ook een heel mooi rapport uitgekomen van de Beckley Foundation's Global Cannabis Commission die stelt dat het verbod op Cannabis totaal niks uitgehaald heeft.D66 heeft dit rapport ook aangekaard bij Ab Klink en Hirsch Ballin om dit rapport mee te nemen in de nieuwe drugsnota, die nu uitgesteld is.

Cannabis safer than alcohol ;)

 

Hier het werkelijke rapport voor de liefhebbers :rolleyes:

The Global Cannabis Commission Report

Share this post


Link to post
Share on other sites
Het denkvermogen van mensen die blowen is dus vaak op een ander level , dat wil niet zeggen hoger of lager vergeleken met iemand die niet blowt maar de persoon houd zich vaker bezig met de natuur, dieren en ook spirituele zaken.

Ook is het een feit dat er mensen genezen zijn van thc olie, deze mensen hadden een hele erge ziekte maar hebben deze dmv. thc olie overwonnen. En dat is nou net iets wat de overheid nou niet wil dat je dat zelf kan.

Mvg Aza

 

Dit is nu wat ze precies willen verbieden, ze zeggen het niet meer hardop maar zien het nog steeds als ketterij.

Als je ze hun gang laat gaan gooien ze je nog het liefts op de brandstapel.

 

En de illegale teelt houden ze niet mee tegen, de grote jongens leveren het meeste aan het buitenland.

Share this post


Link to post
Share on other sites

<h1 class="k20">Nederlandse PvdA tegen sluiting coffeeshops</h1> In Nederland kant de PvdA zich tegen een sluiting van alle coffeeshops, zoals fractievoorzitter Pieter van Geel van het CDA voorstelt. Tweede Kamerlid Lea Bouwmeester zei in een reactie boos te zijn dat coalitiegenoot CDA nu 'wel heel stoer' roept het gedoogbeleid te willen beëindigen, maar niks doet om problemen rond softdrugs op te lossen.

 

Volgens Bouwmeester verdwijnen de problemen op gebied van criminaliteit en volksgezondheid niet met het sluiten van de coffeeshops. "Wij zijn voor reguleren en tegen verbieden, omdat je met reguleren voorwaarden kan stellen en beter kan controleren." (bron)

Share this post


Link to post
Share on other sites

volgens mij draait de halve nederlandse-economie opde wiet.

 

stel dat je geen inkomen zou hebben van de wiet die je nu kweekt...

 

 

dat cda lidje wil ook eens inde belangstelling staan joh..

wat kan die kneus nou klaarspelen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heren, Heren, (en Dames natuurlijk ;) )

 

Ze kunnen er niets aan doen :rolleyes:

 

Ze zingen zoals ze geleerd is. Er is geen Grefo eerzaam opgevoed. De hele opvoeding van die Grefo's zit vol list, bedrog en valse schijn.

Eerlijkheid word er al jong uitgeprest. In mijn omgeving staat "Grefo" voor :

 

Maten naaier, gluiper, verrader enz. Wie een Grefo vertrouwd wordt gefuct.

Als je op zondag 2 x naar de kerk gaat, mag je maandag de boel weer oplichten.

 

En vooral: ......................"GIJ ZULT NIET GENIETEN"

 

Maar toen porno nog verboden was waren zij de beste klanten, en voor ilegale wapens gingen ze naat Staphorst en voor Cocaine naar Urk.

 

Dat volk deugt gewoon niet.

 

Ze willen ook het kraken verbieden; omdat het onder de Grefo's barst van de huisjes melkers

Zouden ze gelijke belangen hebben met het verbieden van wiet?, In America zit dat volk ook dik in de "handel"

 

Ze hebben altijd verborgen belangen, voornamelijk omdat ze niet eerzaam zijn. Wat het daglicht niet veelt...........................................

 

Groet, hjm

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dok, ik heb deze post links en rechts verspreid op diverse sites:

 

:rolleyes:

 

Das cool suff, meer van dit soort awaress please...vertel eens wat over de reacties suffie... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...