loadrunner 4 Posted January 6, 2008 meng een combinatie van cacao, suiker en boter ( evenveel van alledrie) doorelkaar. net zolang roeren tot je een lekkere smeuiige massa hebt, deze op een stuk plastic folie leggen, en dichtrollen, Laat m een uurtje of twee in de koeling liggen. smelt nu een beetje chocolade(au bain marie), snijd de vulling in plakjes, doe wat cacoupoeder of poedersuiker op een bord. doe en plakje vulling in de chocolade, en haal m er uit en leg m op de poedersuiker of cacao. (mocht t niet goed gaan, kan je er alsnog chocolademelk van maken ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krekwakwou 0 Posted January 6, 2008 Beetje wietboter erbij,en dan t nog leuker! Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted January 7, 2008 dat was het idee ook Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted January 7, 2008 Lekker man, want chocolade is een flinke MAO-remmer... Quote Share this post Link to post Share on other sites