Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'geel blad'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Algemeen
    • Algemeen
    • Mededelingen, suggesties en bugs
    • Nieuws/Media
  • Kweken Algemeen
    • De Info
    • Biologie & Chemie
    • De Planten Kamer
    • Ziektes, ongedierte & bladproblemen
  • Testen en Onderzoeken
    • Wietforum tests en reviews
    • Wietforum Test Lab
    • Editorials
  • Indoor
    • Indoor Beginners Vragen
    • Indoor Vragen
    • Indoor Kweekverslagen & Foto's
    • De Bouwdoos
    • Paddo's & andere natuurlijke genotsmiddelen
  • Micro / Fluo
    • Micro/Fluo vragen
    • Micro/fluo bouw en techniek
    • Micro/Fluo kweekverslagen & foto's
  • Outdoor
    • Outdoor Beginners Vragen
    • Outdoor Vragen
    • Outdoor Kweekverslagen & Foto's
    • Guerilla Corner
  • Breeders
    • Sannie's Corner
    • NAW seeds
  • Gebruik van Wiet en Hash
    • Medicinaal gebruiken
    • Roken? Rollen?
    • Recepten
    • De Hasjmaker
  • Chill Out
    • Coffeeshop/Growshop
    • Wie is wie en wie is hoe?
    • Overig & Zo
    • Games, muziek, films en uitgaan
    • Testen

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. goedenavond mede forum leden, na ongeveer het hele forum doorgelezen te hebben, en alles verbetert te hebben, heb ik nog steeds problemen met de plantjes. de stekken slaan goed aan, alleen daarna stoppen ze wat met groeien en krijgen geel blad. ik dacht dat ik het gevoinden had, ik had namelijk een folie in de bak liggen wat wel eens pvc vergiftiging tot gevolg kon hebben. dat er uit gehaald en ligt nu epdm folie in. dus weer nieuwe stekken gehaald. 5 februari stekken gepoot, en nu hebben ze het zelfs allemaal overleefd! (vaak heb ik altijd wel 2 of 3 die niet aanslaan) maar nu, 2,5week later, heb ik toch weer het idee dat de groei stagneert. ik ben op 15 febr overgegaan op 12/12 en de bloeilampen er in 3x600W. (deze lampen zijn wel aan vervanging toe, nu 1 jaar oud, maar daar kan het niet aan liggen lijkt me) voorgroei doe ik met 2 stuks blauwe groeilampen 400W. (LUMI EVSA) heel wat planten blijven dus achter in groei, vrij kleine bladere, weinig bladeren, en sommige worden al weer wat geel. temperatuur is goed, minimaal 18 graden omgevingstemp,. max 27 graden. op het moment dat ik op 12/12 ging heb ik de afzuiging ook aan gezet op het moment dat de lampen aan gaan, en de ventilator draaid sinds vorige week ook constant, niet rechtstreks op de planten, maar ze bewegen wel allemaal wat. verse lucht komt van buiten. in de groei periode ook zo iets qua temperatuur, iets kouder met lampen aan. groei periode afzuiging uit gelaten om een zo hoog mogelijk luchtvochtigheid te krijgen. dit zat in de eerste week tussen de 40 en 70 PR, vaakst rond de 60pr.. metertje ligt naast de bak, ik ga er dus van uit dat de RV hoger is bij de bak zelf. RV krijg ik niet hoger. ik leg natte handdoeken neer/hang op, en sproei met een drukspuit bladvoeding om de dag, een half uur voor de lichten aan gaan, , deze ronde van BAC vitality, (vorige ronde cannacure)., en om de dag met water uit mijn waterton waar dus ook voeding in zit, ik kweek op cocos en met canna voeding. ik houdt altijd het MINIMALE aan van wat er op de voorschriften staat van canna. zo houdt ik de toplaag ook vochtig, om maar die hoge RV te halen. en om de drie dagen geef ik dan water met voeding. uit die zelfde waterton. die ton is altijd na een week (soms 10 dagen of zo) wel leeg, waarna ik nieuwe aanmaak. ik heb nu al wel weer wat last van spint (daarom spoot ik ook al in het begin met BAC, preventief) maar de hoeveelheid spint is ook nog niet heel extreem. roofmijt 1000stuks is inmiddels besteld. (eerste x roofmijt voor mij) het lijkt me zeer sterk dat de kleine hoeveel spint de reden is van de beginnende gele bladen en groeistagnatie. het enige wat ik nu nog kan bedenken is dat ik telkens de bak te nat heb, zou dat het kunnen zijn? en wat kan ik nu ogenblikkelijk aan doen om de planten nog enigszins te redden? (en wat geen schade brengt al het niet het geval is dat de bak te nat is) cocos grond hergebruik ik altijd, vaak na een nieuwe ronde 1 of 2 zakken nieuwe er bij in. (is vorig jaar geheel nieuwe ingekomen, voro de start maak ik het altijd goed nat en woel het helemaal om. (gewoon in de bak dus, ik kweek niet in potten) oh ja, heb een extra temp metertje gekocht om mijn bodemtemp te meten, die is ook perfect, lijkt me, altijd rond de 20 / 21 graden, MINIMAAL 18 geweest, max 23 graden. oh ja en wat men wel vaker roept uiteraard, HET WAS EERDER ALTIJD GOED, EN ZO DEED IK HET ALTIJD AL haha. nou, het is een heel verhaal geworden, ik weet het niet meer, ik begin er wel moedeloos van te worden. symptomen zijn nu ook weer een beetje als de omschrijving van pvc vergiftiging, maar het enige wat nog in de ruimte lit wat het zou kunnen zijn is de spaanplaat plankjes 150mm hoog om de bak te maken, en 4 buizen elektrabuis van 3 meter. in een open ruimte. (niet in een tent oid. iemand een gouden tip? bijlage zie fotos. groetjes kees
  2. Wietkiet

    Rqs Critical Bladproblemen

    Beste Leden, Mijn dames staan nu ongeveer 4 weken in de bloei. Alles ziet er nog goed uit alleen ik merk dat er bij 2 dames gele vlekken op de middeloude bladeren komen. Ook zitten er soms bruine puntjes in. Het geel komt van binnenuit het blad. Verder zien de toppen er gewoon goed uit. Ik zal zo proberen de foto's te uploaden. Heeft er iemand enig idee wat dit kan zijn? Hier nog wat info: Info Soort: RQS Critical Grond: Light mix Pot: Smart Pot 26 liter Water gift: 1 liter p/d p.p. Afstand lamp: +- 60 cm bij een 660 watt Voeding: 7 ml/10 l GHE Floranova bloeivoeding. Temperatuur min: 18.3 en max: 27
  3. Ik heb sinds een paar dagen een klein probleem.... Mijn Pp plantjes beginnen wat geel verkleurde bladeren te krijgem. Op zich niet enorm veel, maar het kan het begin zijn van iets vevelnds... Eerst maar even wat feiten : Vorige week liep EC op tot ruim 3.2 PH bleef keurig op 5.8 zitten..... Direct gespoeld tot een EC van 2,5. Waarschijnlijk nog wel iets te hoog, maar er zit ook wat extra toevoeging van co2 bij.... Temperatuur lampen aan 29 graden, licht uit 20 graden.... 2 emmertes co2 booster op een oppervlakte van ongeveer 3.5 x 2.2 meter met een hoogte van 2.4 meter. Ik geef nu met een EC van 2.0 en nog steeds PH van 5.8 Ik heb vandaag ontdekt dat 1 van beide emmertjes co2 booster altijd aan stond, terwijl je eigenlijk dat niet moet geven als de lampen uit zijn..... ik denk dat het echter geen probleem kan zijn geweest angezien ik meer moet afzuigen dan mij lief is. Dus het meeste co2 zal toch wel afgezogen worden..... Eigenlijk zijn het enkel de wat grotere bladeren die ergens halverwege de plant zitten... boven en onderin de plant zit het goed, ook zijn de bladjes de tussen de bloeiknoppen zitten goed.... Wat kan het probleem zijn !! P.s. de eerste afbeelding is een overzicht van hoe de planten er bij staan. de volgende 3 een overzicht van de problemen die ik tegenkom......
×