Jump to content

kees_

Members
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About kees_

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

238 profile views
 1. https://azarius.nl/seedshop/brands/cbd-crew-seeds/cbd-skunk-haze-cbd-crew-feminized/ Is dit de soort? Kan wel kloppen want de internodes zitten ver uit elkaar. Ik zie dat er vrij weinig thc inzit, en best veel cbd? Ist wel fijn te roken om die reden??
 2. Niemand een idee of dit een haze soort of zo is? Of gewoon giga gestrekte indica superskunk?
 3. Ja hoor gewoon lumii 600watt, deze heb ik altijd. Sowieso geen MH lamp, ook niet minder vermogen, de lamp heb ik altijd op 50 a 60cm hangen. Kunnen jullie aan de plantvorm / bladvorm zien of het een superskunk is of niet? Of in elk geval een indica dominante soort? Daar twijfel ik een beetje aan. Voor de rest last ik ze lekker gaan hoor. Ik zie wel wat er van komt. Lampen zijn net nieuw en die zijn wel goed.
 4. Dit is een hoofdtop van een plant die in de zelfde ruimte staat, net geknipt. Is van een maand eerder ontkiemt. Hoe zou deze top er uit zien als er een mannetje in m'n hok zou staan? Waar zitten de zaadjes dan?
 5. Zou kunnen hoor, die fout maak ik snel, heb nu een nieuw watergeef systeem door bak vol te laten lopen, dus iets minder controle er op. Maar zoals gezegd, ze staan er allemaal zo bij hoor, lang beetje dun, gestrekt. Wat vinden jullie van de bloemontwikkeling, en dan met name de posities van de bloemen? Ik zie haast geen bloemen boven de oksels bijvoorbeeld. In elk geval geen mannekes dus. Ik maak over paar dagen wel weer ff fotootje.
 6. Nee, alle zogenaamde superskunks zien er ook het zelfde uit, anders moest ik wel allemaal mannetjes hebben. Ook geen balletjes gezien in het begin. Wel allemaal gestrekt, ik heb de lampen er niet te ver van af gehad, behalve in 't begin een beetje. Voor de rest 50 a 60cm op 600watt. Of is dit een haze of zo? Dat ze verkeerde zaadjes gepakt hebben? Het moest superskunk zijn van merk gangsterseeds
 7. Maar me de kop niet gek, haartjes is goed in dit geval toch? In de grote mensenwereld niet haha. Serieus, geen manneke?
 8. Even voor mijn beeld, hoe zou een vrouwelijke plant zich gaan gedragen als er een mannetje tussenstaat, komen er dan minder bloemen aan, geen bloemen, of kleinere bloemen? Die bigbud heeft wel mooie bloemen, dus ik ga er op dit moment van uit dat er geen mannetje tussen staat? (ik had eerst altijd stekjes dus nooit geen problemen mee gehad)
 9. Ik hoop dan wel een janneke toch? Haha
 10. Goedenavond. Ik dacht een paar week terug superskunk zaden gekocht te hebben. Dat zou een meer indica plant zijn. Echter ze worden heel groot, en ook vind ik er weinig bloemen aan zitten. Ze staan nu een week of 5, ik heb ze 1 week laten in kiemen en voorgroeien, daarna gelijk op 12 12 gezet. Wat is dit voor plant? Ik heb er ook een bigbud tussenstaan, die veel mooier in de bloemen zit. Of zou ik er een mannetje tussen hebben of zo? Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen.
×
×
 • Create New...