Jump to content

Wietkiet

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Wietkiet

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. De gemiddelde bloeitijd staat tussen de 6 en 8 weken maar alle trichodes zijn nog wit. Dus ik dacht dat dit misschien nog wat vroeg is.
  2. Zoals je aan de fotos kunt zien is het wel een stuk erger geworden. Toch lijken de toppen en de topblaadjes er geen last van te hebben. Iemand enig idee wat er aan de hand is? Ik zit inmiddels in week 5 van de bloei en ga bijna week 6 in. Ik geef 7 ml Floranova GHE bloeivoeding op 10 liter water. Dit is zoals beschreven op de fles, verder zijn al mijn waardes goed. Daarom kan ik zo even niet bedenken waar het aan kan liggen? Als er iemand iets weet, alvast bedankt!
  3. Hierbij de foto's. Deze zijn al van een aantal dagen geleden. Ik zal vanavond proberen om nog een paar foto's te maken want ze zijn nu een stuk geler en er zitten meer bruine vlekken in. Thanks voor de tips!
  4. Beste Leden, Mijn dames staan nu ongeveer 4 weken in de bloei. Alles ziet er nog goed uit alleen ik merk dat er bij 2 dames gele vlekken op de middeloude bladeren komen. Ook zitten er soms bruine puntjes in. Het geel komt van binnenuit het blad. Verder zien de toppen er gewoon goed uit. Ik zal zo proberen de foto's te uploaden. Heeft er iemand enig idee wat dit kan zijn? Hier nog wat info: Info Soort: RQS Critical Grond: Light mix Pot: Smart Pot 26 liter Water gift: 1 liter p/d p.p. Afstand lamp: +- 60 cm bij een 660 watt Voeding: 7 ml/10 l GHE Floranova bloeivoeding. Temperatuur min: 18.3 en max: 27
×
×
  • Create New...