Jump to content

TissueTeler

Members
  • Content Count

    221
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About TissueTeler

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 02/11/1979

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Vrienden en andere Forum Leden. Ik kan / kon niet anders als stoppen. Zoals jullie weten heb ik de afgelopen maanden veel gezeik gehad. Door deze ervaring ben ik in contact gekomen met Ronald Glas van Alpha nova. Misschien wordt het mogelijk in de toekomst mijn onderzoek daar verder te doen. Wageningen is wel een stukje rijden maar laten we hopen dat er een opiumverlof komt. Ik heb wel besloten niet meer zelf te kweken of iets in die trant. Hopelijk kunnen we in de toekomst toch nog dingen samen onderzoeken met hulp van Ronald. Ook ben ik nu bezig met een nieuw huisje. Graag wil ik dit een ontmoetingsplek laten worden voor mensen met een vrije geest. Misschien zijn er mensen onder jullie die naast gewoon kweken een stapje verder willen denken, aan de toekomst en mogelijkheden. Ik wil me hard maken voor het onrecht wat mij en vele andere is aangedaan. Na de zitting ben ik misschien een wat emotioneel maar dat hoort er denk ik ook gewoon bij. Er is niets mis met onze hobby. Deze uitspraak heeft mij veel steun gegeven. Hieruit blijkt voor mij dat we ook gewoon mensen zijn. Al heb ik geneeskunde gestudeerd, en mijn best gedaan voor de maatschappij justitie ziet mij liever als een zware crimineel. Aangezien ik volgens de officier 2500 planten had staan (500 bakjes met 5 kleine stukjes callus ). Ben ik nog niet klaar met deze zaak. Maar laten we hopen dat de rechter beter kan rekenen als de officier van justitie. En als het niet zo is pech! Wat willen ze nog meer nou ze mogen het hebben. Soms denk ik wat een kut land is dit. Ik doe niet meer mee. Regels, wetten, normen en waarden Fuck it all.
  2. Beste Leden, Tot mijn grote spijt heb ik maanden niets laten horen. Het spijt me en ik vindt het ook erg jammer dat het zo is gegaan. Zo enthousiast ik ooit aan mijn hobby ben begonnen. Zo drastisch was het einde. Zoals jullie weten was ik erg geïnteresseerd in Tisseu cultures en cannabis in het algemeen. Uiteindelijk had ik 500 bakjes met verschillende samenstelling gemaakt. Ik had niet voorzien dat het voor veel problemen zou kunnen zorgen. Aangezien het naar mijn mening geen planten waren. Achteraf erg naïef. Helaas heeft het gezorgd voor problemen met justitie. Wat geresulteerd heeft dat ik veel ben verloren. Uit huisgezet, relatie verbroken, baan kwijt. Deze gebeurtenissen zijn mij niet in mijn koude kleren gaan zitten. En heb maanden nodig gehad dit te verwerken. Nu ga ik weer mijn leven proberen op te pakken. Voor Tisseu cultures heb ik in de tijd veel materialen verzameld. En o.a een kit van Doc gekregen. Deze zal ik aanvullen en terug sturen. Inclusief extra materialen en documentatie die ik heb aangeschaft. Hopelijk kan het forum hier iemand anders blij mee maken. En kunnen jullie er allemaal als nog wat van leren. Dit zal mijn laatste bericht op het forum zijn. In mijn geval was wiet inderdaad verdriet. Hopelijk hoeft niemand van jullie dit mee te maken. Nogmaals oprecht excuus, dit was nooit de bedoeling. Met vriendelijk groet, TT
  3. TissueTeler

    stekken.

    Lijkt me wel handig dat het iets van rooting hormoon bezit? (Indole Butyric Acid). Suiker als voedingstof kan ik me nog wel iets bij voorstellen. Maar waarom het sneller zou wortellen als in water zou ik niet weten. Nou ja wie niet waagt wie niet wint.
  4. Zo vandaag heb ik even die bakjes goed bekeken! Er is nog weinig te zien. Op twee bakjes na. Ik geef toe lastig te zien. Maar uit dit klompje zijn twee blaadjes ontstaan. En nog een soort van Callus Tumor (Callus met paar nieuwe sprietjes).
  5. Ey Snowy leuk dat je even mee komt kijken. Dat is altijd handig. Welk medium die kit gebruikt weet ik niet zeker. Maar op de DVD stopt hij dit ook in de autoclaaf. Het basis medium dat ik nu zelf gebruik komt van Caisson (Agar Micropropagation Type 1). Deze wordt goed hard. Ook na 15 min in de snelkookpan. Van de verschillende media heb ik 4 bakjes 15 min in de pan gestopt. 2 Bakjes 5 min die heb ik vervolgens onder UV lamp gezet. Zijn ook hard geworden. Ik hoop dat op deze manier die hormonen niet stuk gaan. Kan je ze ook na het koken toevoegen? Hoe zou jij dat doen?
  6. Ondank is 's werelds loon. Ik ben ook wel benieuwd, mij kritiek is zeker niet erg. Echter bepaalde opmerkingen lokken soms een reactie uit. Veder ziet die kweek er best grappig uit. Ook succes van mijn kant.
  7. Misschien had je beter eerst ff kunnen inlezen op het forum mensen zullen hier vast niet zeggen wat hun functie is. Maar tussen de regels, zal je merken dat er best een aantal AIO's, promovendussen, Dr, IRtjes rond hangen. Kwekers zijn er in alle soorten maten. Ik ken in ieder geval 1 ds uit mijn woonplaats die actief is geworden op het forum. Dat wil absoluut niet zeggen dat je bij het kweken ook maar iets hebt aan een theologische wetenschap. Wel durf ik te zeggen dat er genoeg hoog opgeleide mensen te vinden zijn op dit forum. Nou ben ik de laatste die zegt dat opleidingsniveau kweek resultaten bepaald. Maar het niveau van Ervaringsdeskundige op het Forum is zeer hoog. Toch moet ik door jou opmerking even aan mijn overleden vader denken. Dat vindt ik wel weer positief. Mijn vader heeft tijdens de bezetting / Bersiaptijd geen letter gelezen. Maar in de laatste 42 jaar van zijn leven genoeg ervaring opgedaan met kweken. Ik heb bij mijn moeder nog een erg leuke foto van tiener die van de boot komt met twee zeer schrale plantjes. Taboe is iets van de laatste tijd GEÏNDUCEERD door de media. Om te voorkomen dat proleten zorgen voor gevaarlijke situaties. Sommige mensen zorgen helaas voor een slechte naam van onze tak van sport. Er zijn trouwens zeer veel wetenschappers zie zich bezig houden met cannabis. Zoek eens op Isvett Josefina Flores-Sancheza heeft best aardige publicaties gemaakt. Goede universiteit ook! Al zal keesthemad daar misschien anders over denken.
  8. Vandaag heb ik verschillende soorten media voorzien van plant materiaal. Ik heb tussen de 4 en 6 stukjes weefsel in 1 bakje gedaan. In totaal heb ik vandaag 8 soorten media getest. Helaas was mijn plant materiaal op. Dus kan pas volgende week weer verder. Dan ga ik nog 8 soorten media testen. Gr, TT
  9. Protecol is kwestie van tijd. Of dit ons gaat lukking is een kwestie van geluk en doorzettingsvermogen.
  10. Leuk dat er mensen zijn die het boeiend vinden. Begin het zelf ook steeds leuker te vinden. Ja volgens mij gaat het wel oke. Misschien heb ik sommige shoots iets te klein geknipt waardoor ontwikkeling wat langer gaat duren. Maar we zullen zien. Morgen helaas geen tijd foto's te maken. Maar zal Dinsdag wat foto's plaatsen. Vandaag best productieve dag gehad. Ik heb 11 verschillende soorten media gemaakt. Met elk van deze media heb ik 6 bakjes gevuld. Helaas kon ik geen cytokininen krijgen. Dus bij de volgende ronde moet ik nog 5 soorten media maken. Het ziet er in ieder geval mooi gekleurd uit:
  11. Nog even een TC Flow Chart. Helaas is voor Tissue Culture wel een beetje geduld nodig. We hebben in ieder geval nog geen bakjes met schimmel.
  12. De hormonen waar ik mee ga werken zijn: 1. Auxine 2. Cytokininen 3. Gibberellinezuur 4. Ethyleen In eerste instantie wil ik starten met een power van tien dus 120 testen.
  13. Ey Jaap, Suc6 volgende keer met het ontkiemen. Wat is er mis gegaan. Gr, TT
  14. Misschien is zo iets wat: Coupeuse heeft interesse voor leuke opdrachten. Nee zonder dollen ductape werkt prima.
  15. Laatste keer kreeg ik na ongeveer 1 week klompjes Callus (Wondweefsel). Het is de bedoeling dat hier zoveel mogelijk totipotente cellen in ontstaan (soort stamcellen). Deze klompjes kan je met behulp van hormonen sturen in hun differentiatie proces. Voordat ik iets heb wat je kan planten zal ik een week of drie verder zijn. Als het allemaal mee zit. Zal ik daarna een kweekje doen met plantjes uit de Tisseu Culture. Hoelang het aanslaan van Tissue Culture's duurt weet ik niet. Maar we zullen zien. .
×
×
  • Create New...