Jump to content

jaap2

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jaap2

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik moet woensdag mijn appartement uit dus heb vandaag geoogst. Er waren wel redelijk wat bruine haartjes te zien maar lang niet 80%. Is deze oogst nu waardeloos of?
  2. Als je een 600 watt lamp aan hebt zou je het dan duidelijk zien op zon ding?
  3. Mijn zeil is geurloos en ruikt dus niet naar tafelkleed maar het is wel wit en het is merkloos. En ik heb dus ook gele bladeren. Hoe kan ik er nou achter komen of ik een giftent heb?
  4. Ik heb deze tent 1x1x2 meter : Heb ook gele bladeren, zal morgen eens ruiken of het naar tafelkleed ruikt.
  5. Ik heb ook een tent en heb ook gele bladeren. Hoe kan ik zon gif tent herkennen dan?
  6. tsjah sommige mensen zeiden dat ik misschien oud zaad had gekocht. Maar iig eerst tussen vochtige tissue gehad op pannetje onder huiskamerlamp, gebeurde niks. Toen op aanraden van de growshop de zaadjes in een vochtig washandje op de kachel gelegd, gebeurde niks. Toen na wat gelezen te hebben de zaadjes in een glas met water gedaan en die op de kachel, elke dag water ververst, ook niks gebeurt. Heb dat zaad nu in de koelkast liggen maar ik denk dat ik binnenkort met stekjes ga werken, vind het maar niks dat ontkiemen van zaad.
  7. Hallo mensen Jaap is de naam. Heb al redelijk wat vragen gesteld in het beginners forum. Daarom ff voorstellen. Heb een 1x1 tentje met 600 watt lamp. Groei nu een buitenplant in de tent omdat het ontkiemen van mijn pp zaadjes mislukt was.
  8. Hier zijn de foto's. Het gaat alleen om bladeren recht onder mijn lamp die geel zijn of die gelig worden. Mijn toppen beginnen een beetje bruin te kleuren trouwens.
  9. jaap2

    foto's

    mooie foto's van mijn plantjes
  10. //EDIT leer quoten, lees hier hoe we het graag willen. Ja ik heb de plant gebogen want hij was veel te hoog, hij zit nu iets van 50 cm van mijn 600 watt lamp af. En bladeren die nu recht onder de lamp zitten zijn geel geworden, alleen sommige toppen die hoger zijn en dichter bij de lamp maar aan de zijkant zijn nog mooi groen. Hij is niet uit de volle grond naar een pot verpot maar heeft al die tijd in deze pot op het balkon gestaan. Elf liter pot. Ik geef nu soms een klein beetje hy-pro terra voeding, half dopje om de paar dagen bij mijn 6 ph water. Ik weet eigenlijk niet welke ph waarde mijn grond heeft. Zal maandag ff testen. Ec meter heb ik niet. Wat betekent tensio?
  11. Ik heb ook zon tent met een 600 watt lamp en koolstof filter met erbij. Die lamp maakt klein beetje lawaai maar die fan maakt nog best veel lawaai moet ik zeggen.
  12. //EDIT leer quoten, lees hier hoe we het graag willen. Bovenaan, ik kan nu ff geen foto maken zal maandag ff een foto posten.
  13. Heb dus die buitenplant nu een week binnen staan op 12/12. En heb nu rond de 10 bladeren die echt geel zijn. Wat zegt het als sommige bladeren geel zijn? Wat doe ik verkeerd?
  14. Ja duidelijk, is die ec waarde heel belangrijk? Heb alleen een ph meter. Hoeveel kost zo'n ec meter?
  15. Dus 0,1 liter terra met 1 ml zuur mengen tot het 5,8 ph is. Maar moet ik die terra ook nog aanmengen met water? Of geef je voeding en water apart?
×
×
  • Create New...