Jump to content

tosainu

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About tosainu

  • Rank
    hupla,,,,,,,,,,,

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. tosainu

    Chocoladewietcake

    Mijn theorie is echt waar: Niet koken!! Langzaam op het liefst 50 graden ofzo laten trekken die boter!!
  2. THNX WIETFORUM. 4 prachtige verschillende soorten waarvan ik van geen 1 de naam weet. Met een gemiddelde van 2 ons per plant ( 1 van 3,5 ons) 2 ervan geven je echt soepogen!! De 5de is helaas met oom agent mee gegaan na een klik lijn accidentje. Ook het zicht is prachtig,,,,,,,,,,,,,niet verkleurde, compacte topjes met zeker op die twee soepoogsoortjes een prachtige "kristalvorming" . De smaak wordt met de dag beter!!! again THNX see y'all next year.
  3. Alles stond in volle grond,,,,,,,,,,en idd de buren stonden mee te kijken!! Khad ook gewoon de gedachte dat het mocht.....maar idd,,,overlast gaat boven gedogen. maarja mijn excuus maar op mijn kop laten zitten heb ik nog nooit gedaan. Kword dan juist feller,,,,,,,Kheb daar nog geen onderschrift voor bij mijn avator.
  4. ja sorry hoor kan je admin zijn maar van wie zegt dat nou meer??van jou of van mij?? kheb dit al eerder gezien op dit forum, mensen die afgezeken worden op zinsbouw, gramatica etc.. beetje stijlloos is het idd. maar vindt het best hoor ,,,,,,,,,,,,,,,,,,komma. geen klote op je forum te doen behalve same ol' same ol' , dus pick your topic to bitch on. en ja Epilady,controleer my english ff
  5. nou,,,,volgens oom agent (meer neefje agent) mocht er geen 1 plant.. Kijk vertellen hoe ze er bij komen doen ze toch niet maar ACHTERLIJK ben ik niet.. Teringlijers zijn het ,die van de buren...en echt waar volgens mij is die kliklijn gratis want anders hadden ze me nooit verlinkt NOG EEN PARA GEDACHTE......die IP adressen checken ze hier gewoon!! ben nog nooit gepakt en woon hier al jaren,,,,vorig jaar was mijn plant dik 2 meter.
  6. tosainu

    Karatefilmpje

    ahh geeft niet hoor.
  7. Verdomme!!!!!!!! Netjes achter 1.80 schuttingen stond mijn plant. Alleen een select groepje vrienden is in mijn tuin geweest,,,,,,,,,,,,,,,,, khad nog 1 plant staan,,,,,,,,,,, DING DONG hond over de rooie ,,vrouw in de stress.............................POLITIE.. ff wat vragen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1 plant,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mag niet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,afstand van doen??????verklaring tekenen,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,plant in zak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,daaaaaaaaag. nou jippie hoor,,,,,,,,,,,,,,,vieze honden van de buren hebben me verlinkt!! kan niet anders. ben nog van slag BAH
  8. tosainu

    Karatefilmpje

    ff voor het duidelijkere::::::::: like give a fuck,,,,,what you think................. nie lulle als je er nie over kan brulle
  9. tosainu

    Karatefilmpje

    Yess you like?? het is van een japanse tv show,,,,,,,,,,,,,,,,,,doen ze een race op d'r knieen,,,,,,,met een kalf van een tosa op hun kont. slaat helemaal nergens op,,,,,,,,,,,,,maar tís een tosa en best grappig.
  10. ik ga dan voor van die hele grote bereklauwen..
  11. kwoon in zeeland helaas,,,,,,,,,,,,,,,,,,anders weerbericht lijkt wel
  12. Dan ben je verder van huis als mij,,,,,,,,,,,,en ik zit in de stress over het weer,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dat duurt nog wel ff voordat je daar rijpheid aan gaat zien...........kheb er ook zo een paar staan.. Mijne vraag is nu: Ik heb er 1 die echt fucking dik aan het worden is maar de gehele top is nog niet zo,(onderkant fluffy),,,,,,,,,,,,,zou ik hem preventief op zijn kop hangen?????(rijpt dat fatsoenlijk door?) Of zou ik het er ook op gokken de komende dagen?? (ook nada toprot in deze///////khad liever mijn andere toprotvrij gehad maarja)
  13. Ze zijn hier gisternacht ook geweest!! Ik weet het zeker!!Ben er nog melig over!! Om half 3 sloeg mijn hond aan en dat doet hij zelden,,,,,,,,,,,,,,,,,,zeker op zo'n manier!! Ik ben naar beneden gegaan en heb gelijk met mijn duffe kop de achterdeur open gegooid voor hem ....... Ik hoorde gasten wegrennen hahahahahahahhaaaa Achteraf ben ik blij dat ze nog niet in de tuin waren want anders had ik de politie, ziekenwagen etc zowiezo aan de deur gehad. En weer van een andere kant bekeken: "het hadden prachtige foto's geweest" hier op het forum.(beetje van die jachtfoto's,ik met mijn voet op de inbreker en mijn hond ernaast,,,,mooie wietplant op de achtergrond ) dus naast roofmijten,,,wespen,,,,etc mag een hond ook op het lijstje van natuurlijke bestrijdingmiddelen. En die heb je in verschillende soorten van: Grote mond /weinig schade(alarm-jack russel) tot Geen geluid/vaarwel ledematen (grow-yard fila brasiliero) kortom en zonder dollen: Een hond, wat voor maat dan ook schrikt af.
  14. ik denk dat 90 % van alle wiet gepikt wordt door SNOTkinders!!!! En dan vaak te vroeg ook
×
×
  • Create New...