Jump to content

slechtekont

Members
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About slechtekont

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. De volgende foto's komen eraan! Dag: 5 gaat aardig snel komen heel veel kleintjes omhoog. Dag 6 zal ik vanaaf er op zetten fototoestel lag nog thuis.( deze foto's zijn met mobiel genomen)
 2. Dag:4 Dit was afgelopen zondag de 19e andere foto's volgen nog. Gesoaked, 12 uur laten staan. Volgende 3 dagen op een warme plaats met deksel er nog op. Dit is het resultaat van de 1e dag zonder deksel erop. Het is bij mij nog nooit zo snel gegaan. Bij jullie wel?
 3. jawh post maar kzat er zelf ook aan te denken om een keertje truffels/repen te maken.
 4. In principe kan je als er een paar met kop en schouders boven uitsteken deze er gewoon uit trekken en de andere nog een paar dagen laten uitgroeien. Wanneer het merendeel klaar is moet je gewoon alles plukken, incl. de kleintjes. Hierdoor kan je aan je nieuwe flush beginnen. Maar zien er lekker uit! Ik zal binnekort ook maar even verslagje maken;), ff trip verslage er aan vast maken, nog nooit cambodian gehad.
 5. vraagje switch je nu de hele tijd tussen lampen en zonlicht... dat is ook niet erg slim, wordt de plant uitermate gestressed van.
 6. Misschien ligt het aan mij, maar van wat ik gezien heb is dat je je planten te vroeg hebt geknipt vooral die FW's. De planten dikken in de laatste dagen van de bloeperiode juist heel erg aan--> meer gewicht/kwaliteit. Corrigeer me maar als ik het fout heb maar zag nog vrij veel wit in de toppen zitten. Mvg, slechtekont
 7. geef je nog extra bloei voeding? Dit is wel aan te raden als je lekkere zware toppen wilt creƫren:) Maar ik weet niet precies watvoor voedingslijn je volgt. Ziet er voorderest lekker uit, ga zo door!
 8. Dat heet nou verbranden van bladeren (oftewel teveel voeding) je moet niet opeens meer voeding gaan geven maar langzaam ombouwen. Dit is niet heel erg hoor geen ziekte of wat dan ook wordt niet ongerust. Gewoon een stabiel voeding programma maken dan komt het goed. Bovendien zou ik meer toppen want anders is er straks ruimte tekort! Verder zien ze er goed uit hoor probeer gewoon een stabiel voeding+waterings programma te maken planten houden namelijk van een stabiel milieutje om in te groeien
 9. ik snap het ook niet ik doe precies hetzelfde al1 dan met hasj zoals je al zei works like a charm volgende x maar weer hasj proberen
 10. echt van die dames waar ik even in zou willen bijten
 11. waarom met al het blad drogen ik zou zeker de grootste bladen weghalen hoor daar zit superveel vocht in----> ROT!
×
×
 • Create New...