Jump to content

slappy

Full member
 • Content Count

  2,678
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About slappy

 • Rank
  V.I.P.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

874 profile views
 1. Middel wordt gebruikt in colombia. Niet voor de gewone tuinier te krijgen maar wie weet als je wat moeite doet: http://www.biosafesystems.com/Product-HORT-ZeroTol.asp
 2. Ik had het laatste wat ik in een ander vat had zitten erbij gemixt, jammer, want het was superblond (zie plaatje pan) maar er is behoorlijk wat bladgroen bijgekomen. Maar dat breekt vanzelf af. Over een week of 2 is ie mooi bruin.
 3. hasjiesh!! na het hevelen in een emmer en nog een keer bezinken en hevelen een lekkere overschotel vol eindresultaat, moet nog wat indrogen. Van rond de 2 kilo topjes 100 gram hash. Ik durf em niet te roken Zo 2012 is nu echt over en sluiten. Was een goed jaar voor me. De late soorten waren wederom weer niks geworden, de early skunk ben ik nu echt klaar mee. Niet eens slechte toppen maar veel te laat klaar. Volgend jaar weer verder met mijn eigen soortjes. Wel ga ik het kleiner aanpakken. Wilde een keer meer dan een paar kilo oogsten en dat is gelukt. Misschien weer eens een gedoogkweekje......... naahhh just kidding slappy out.
 4. mijn planten waren rijp voor de compost hoop. Er zat nog wel goeie wiet aan, maar ben te lui om dat nog te verwerken. Dus met pijn in mijn hart is het een half uur geleden echt einde kweek 2012. Alles ligt om en wordt teruggegeven aan de aarde. Ice maken! Heb wel nog ongeveer 5 planten verwerkt tot kleine topjes, zelfs mooie toppen, allemaal stuk geknipt en in de zak ermee. Heb 2 vuilnis zakken gebruikt en schat dat ik ongeveer een kilo of 2 natte topjes had. Zo bak koffie gezet en aan de slag, grote pan en vat en bak om alles mee te verwerken. Heb chineesbakjes met water ingevroren om zo voldoende ijs te hebben. Vat inhoud is dacht ik 60 liter, pan past ook zoiets in. Alles in het vat en draaien maar! Begon te schuimen als een gek, maar heb dan ook wel een half uur volle kracht zitten mixen. overscheppen en nog een keer draaien met schoon water, nog een half uur. De resten uitknijpen en weg ermee. Pan nokkie vol, heb nog een bodem in het vat zitten. Morgenvroeg ga ik hevelen, hoop dat het een beetje lukt allemaal want heb het alleen gezeefd met een zeef, geen doek ofzo. Hoop dus dat er niet teveel troep in bijft. We zullen zien, anders voeg ik schoon water toe en ga het zuiverder zeven ofzo. Zal proberen dit weekend nog de rest te doen en te posten.
 5. Zo, weer een stap verder. Gisteren nog een paar planten omgehaald en verwerkt. Na een nachtje in de vriezer vandaag de eerste batch verwerkt. Denk dat ik het hierbij laat, ik heb nog geloof ik 6 planten maar heb echt geen zin meer in het knippen. Dikke kans dat ze dit weekend de composthoop opgaan. Ik zal nog wel de enigzins leuke toppen erafhalen, hooguit een paar hoofdtoppen dus. Vanavond, of morgen ga ik beginnen met hevelen. Fotos volgen nog. Heb ook nog fotos van die laatste planten, dan snap je wel waarom ik er niet zon zin meer in heb...
 6. tjsa, ik ruil ook geen zaden meer. Zorg zelf wel voor goed zaad. Meestal is het toch onbetrouwbaar zaad, daar ga ik geen kweekjaar aan verspillen. En wat moet je in godsnaam met al dat zaad doen? De meeste hier zetten echt niet zoveel planten neer.
 7. nog een kleine update. Zitten toch niet verkeerde topjes in de planten. Veel fluff maar toch wat leuke hoofdtoppen. Maar ik knip eigenlijk alles aan stukken, totaal geen zin om de wiet netjes te verwerken. Heb al 2 planten geknipt, binnen een uur gedaan. Hoop dit weekend veel te doen, heb alleen te weinig vriezerruimte. Misschien alles in 2 keer, maar het liefst verwerk ik alles tegelijk. Lijkt me het leukst. Ga zeker fotos maken van de hele operatie, dit verslag gaan we afmaken tot het bittere einde
 8. Ik zal wel proberen nog fotoos te maken, maar heb ondertussen wel een plannetje. Ik wil eigenlijk wel hash gaan maken van wat ik nu nog heb staan. Heb geen zin meer om te knippen en wil het niet weggooien. Dus, hoe kan ik dat het beste doen? Wil niet veel spullen gaan kopen om de hash te maken, tenminste niet als het duur wordt. Als ik een goede manier vind ga ik er zekers een hele fotoreportage bij maken ps heb nog 11 planten staan, dus best wat volume. even ter info.
 9. kleine update, alles gaat lekker door hier maar de planten willen maar niet afrijpen. Ze zien er al niet meer uit maar laat ze staan zolang het kan. Moeten echt nog weken maar misschien ga ik dat niet redden. Grote kans dat ze om moeten omdat er waarschijnlijk binnenkort bezoek gaat komen die echt niet mag weten dat ik kweek. Fotos heb ik niet, geen tijd voor.
 10. snap ik bas Overigens is het gewicht naar beneden bijgesteld. Het was niet droog genoeg. Echte eindgewicht is 3277. Nog steeds mijn doel bereikt dus.
 11. oops had je even niet in het resultaat neergezet, had er overheen gekeken. Maar winnaar blijft zodd omdat iedereen er ruim een ons naast zat.
 12. Uitslag is bekend! We hebben een uitstekend jaar gehad voor de vroege meisjes. De pubertjes wegen samen 3484 gram Die had ik zelf niet zien aankomen omdat mijn eerste weging zo weinig was en ik dacht niet zoveel meer in mijn netje te hebben. Dacht zelf rond de 2000 te halen. Dus dat is lekker. Mijn doel voor dit jaar heb ik al bereikt dus. De laatste planten laat ik nog staan, oogst ik hopelijk nog, maar als er teveel schimmel in komt ofzo ga ik het niet proberen te redden. Ik ben al meer dan tevreden met deze oogst. De oogst is met de hand geknipt, de laatste planten zijn ideaal om machinaal te verwerken (kleine harde ronde topjes), dat ga ik doen zodra het tijd is. Ik ga nog wel verder met dit topic tot alles klaar is. carpie; 4800 gram skunkmonster; 960 gram bechje; 1783 gram merinhos; 1740 gram shiningsilverhaze; 2300 gram RNL88; 1800 gram get in the ganjabus; 4600 gram jj20; 3000 gram piet piraat; 2500 gram zodd; lekkere grammetjes Iedereen zat er flink langs, zekers meer dan een ons in ieder geval (regel van de wedstrijd). Dus er kan maar 1 winnaar zijn en dat is Zodd met zijn gok dat het lekkere grammetjes werden. Zodd PM me maar Slappy is weer happy en zal proberen dit weekend nog wat fotootjes te posten.
 13. Het haalt de meeldauw helemaal weg, maar moet je er wel redelijk op tijd bij zijn. Als het door je hele plant heen zit kan de plant maar moeilijk weer beter worden zo laat in het seizoen. En NEE! je kan niet spuiten als je geoogst hebt!!! Het heeft een verval tijd zoals ik al zei, je plant moet de tijd krijgen om het probleem op te lossen. Dus als je MOET oogsten heb je pech, oogst je met meeldauw.
 14. Lijkt wel industriele hennep man. Hoop dat het lekker rook iig.
 15. Eindelijk gevonden! Ik had in het begin van het kweekjaar dit topic effe gezien en wilde gaan volgen. Kom em eindelijk weer tegen! Prachtig mooie planten, heel leuk kweekje. Van die mooie bossen wil ik ook wel weer eens gaan kweken. Nog effe geduld en dan mag je gaan knippen. Hoop dat je hulp krijgt
×
×
 • Create New...