Jump to content

powerplant16466

Full member
  • Content Count

    353
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About powerplant16466

  • Rank
    Volwaardig lid

Recent Profile Visitors

269 profile views
  1. Als het voor de verkoop is kun je het snel drogen door het in een doos te doen en hierop te zetten. Tijd is geld
  2. Wie zegt dat ik er geen zaadjes meer van heb !! WEET IEMAND WAAR SPEEDWAY IS GEBLEVEN!!! Profiel van Speedway . Aantal berichten 1615 ( 2.3 berichten per dag / 0.40% van alle berichten ) Meest actief in Indoor Kweekverslagen & Foto's ( 326 berichten / 20% van deze gebruiker actieve berichten ) Laatst actief 21 April 2008 - 23:45 Status User is offline (Offline)
  3. Ik was lang niet meer op het forum geweest dus ik moest weer even diep nadenken hoe ik ook alweer foto`s moet plaatsen. Sorry !! Morgen zal ik eens een foto van de stam maken . die is pas dik !!! Zoals je kunt zien staat hij echt in weer en wind . Het duurde lang eer zij ging bloeien maar ze groeit nu met de dag . De plant staat in goed bemestte volle grond , en verder doe ik er niets aan . Gewoon de natuur haar gang laten gaan. @blommers Alles wat er afkomt is meegenomen.
  4. Hierbij wil ik jullie mijn mooie Afghaan in scrog opstelling toch even laten zien. Zij heeft het ondanks het slechte weer toch nog steeds naar haar zin buiten. Ik lees veel over rot in de planten maar daar heeft deze nog steeds geen last van . De zaden waren afkomstig van een member van het forum Speedway genaamd , maar volgens mij is deze niet meer op het forum actief. Het zaad kwam volgens hem van Positronics !!!
  5. Happy new year , en nu ga ik slapen !!
  6. @Blezzzzz 20 kudoos !! Moet je hem ook even op ftd aanmelden , er zijn wel meer gegadigden !! Nu deel 2 nog , iemand !!
  7. In wat voor groep , en wat is de naam !!
  8. Zou iemand deel 1 een keer kunnen posten in de nieuwsgroepen , die er op staat krijg ik niet meer compleet. Dus als iemand zin heeft om deze nog een keer te posten , heeeel graag.
  9. Weet iemand waar speedway is gebleven , ik was wel benieuwd wat er uit mijn Lowryder 2 zaden is gekomen !! Sinds 18 july ook niet meer aktief geweest op het forum .
  10. Ziet er goed uit , komt vast door die nivea voeding op de achtergrond !!
  11. Pas maar op voor de kelder motten !!!!
  12. Volgens mij gaat je haar er van groeien , door deze paddo`s !!
×
×
  • Create New...