Jump to content

GreenGarden

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GreenGarden

  • Rank
    Groentje
  1. Door de hele hoge prijzen van de natte wiet zullen veel mensen nat verkopen, wat doe jij?
  2. Overzicht foto van het hele veldje kan ik nu niet plaatsen ivm details van de ligging. Ik zal ze plaatsen als ik ze vanuit de goede hoek gemaakt heb. Eigenlijk te dicht op elkaar, maar we hebben rekening gehouden met uitvallers en achterlopers. En we hadden geen zin om nog meer werk te verrichten. Zolang het maar mooi dichtgroeit.
  3. Hierbij wat foto's van outdoor 2007. Grond is omgespit, we hebben er kalk, mest en 350 liter kweekzand doorheen gegooid om de zure grond wat aangenamer te maken. De planten zijn allemaal voorgegroeid en goed geworteld geplant. Nu maar hopen op een goede afloop. De kans dat het ontdekt wordt is zeer klein, alleen spelen alle andere factoren natuurlijk mee. Voornaamste zorg is droogte, ongedierte is nauwelijks aanwezig. Uit voorzorg 2 grote mierennesten aangepakt en preventief kippengaas geplaatst en slakken korrels gestrooid. Updates volgen.
  4. als ik in mijn vat een ph van 7 heb en gooi er ph-min bij gaat de ph omlaag, dus ph min verlaagt de ph waarde. hoef je geen gymnasium voor te volgen lijkt mij
  5. PH- ???? Zou ik niet doen, zuur betekend een ph van ongeveer 4,5 Dus als je PH- erin gooit wordt het alleen maar erger.
  6. Nooit stekken maken van een plant die geen 18 uur licht krijgt. Je hoeft de bloei niet eens te zien maar de moederplant moet in de groei staan dus als ze 1 week 12 uur licht heeft gehad en je ziet de bloem nog niet is het nog niet goed. Dat is les 1 van het stekken snijden.
  7. FF tussen haakjes, als die kleine zielige stek zijn moeder al in de bloei staat heb je dus een stek gesneden van een plant die al in de bloei staat. Dit kan ook wel eens nare gevolgen hebben voor je stekje. Laat staan de veels te hoge ec waarde rond de wortels.
  8. 300 gram droog ken je helaas vergeten, maximaal een 200 gram. En door het weer de laatste tijd hebben veel mensen van die luchtige toppen waardoor het gewicht al helemaal tegenvalt.
×
×
  • Create New...