Jump to content

ni-G

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ni-G

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 12/26/1990

Contact Methods

  • AIM
    /
  • MSN
    /
  • Website URL
    http:///
  • Yahoo
    /

Profile Information

  • Location
    /
  • Interests
    /
  1. ja ja het was zeker een feesje. hoewel ik alleen in de green room ben geweest!
  2. we vertrekken NU! klaar voor een feesje. met een flesje red label en wat voorgedraaide. jullie ook veel plezier vannacht
  3. hoi dat ziet er allemaal leuk uit. ik heb ook zo'n piecemaker aangeschaft over een weekje krijg ik men pollinator binnen ik denk dat als je de toppen gaat verkruimelen je wel wat thc verliest, maar je vergroot het contact oppervlakte tussen de toppen en de zeef. zo zal er meer thc vanaf komen denk ik. groetjes.
  4. 10 november is het weer zover! I love techno! zijn er hier mensen die al van plan waren te gaan? ik heb men ticket al gekocht! kan niet wachten. www.ilovetechno.be/ check die line up alleen al! schranzen! groetjes.
  5. Ghallo. mijn highway delight staat nu 6 weken in bloei. nu zag ik van de week dat er een hoop witte puntjes op de bladeren kwamen. en dat er van gesnoept wordt. ik weet dat er wat slakken in de buurt zitten maar daar heb ik al wat tegen gedaan. namelijk 2 kopjes bier in de grond gegraven. maar nu zitten er ook andere littekens op. hier wat foto's. de witte puntjes. onbekende littekens. we weten allemaal wat slakken aanrichten. ik kan het toch niet laten. wat thc-shots. graag had ik wat advies. groetjes nigel.
  6. ni-G

    ziekte?

    23/09/07
  7. ni-G

    highway delight

    na 6 weken bloei
  8. so dat wordt zeker wel een lekker wietje! jammer dat je niet weet welk ras het is. als 80 procent van de haartjes bruin zijn en de thc kristallen een beetje een okerige kleur krijgen kan je oogsten. nog veel succes.
  9. goedemiddag. ik heb op het moment 4 highway delight planten staan. nou zag ik gister ineens dat het geslacht al te zien was. dit terwijl ik nog helemaal niet aan het verduisteren ben. ik was van plan om morge mijn verduistertent af te maken en dan vanaf morge gewoon begin met verduisteren. is dat een goed idee>? zo ja, moet ik dan eerst langzaam afbouwen of moet ik gewoom meteen om half 6 de tent erover zetten? hier de foto's. kan iemand mij met zekerheid zeggen welk geslacht de planten hebben? de eerste plant. ik vermoed een vrouwtje. de tweede plant. ik vermoed weer een vrouwtje. de derde plant. ik vermoed een mannetje. de vierde plant heeft nog een beetje achterstand. en daar was dus nog niets te zien. alvast bedankt.
  10. ni-G

    4 highway delight.

    buitenkweek
  11. en hoe zit het? al lang niet meer geupdate. ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten van je verschillende proeven. ik ben zelf student biotechnische wetenschappen in het 5e jaar. en leer dus dag en nacht over voedingsstoffen en belichting en plagen. was ook van plan een expirement te doen komende winter binnen. maar was nooit echt aan de details gekomen. vandaar. hou ons op de hoogte!
  12. hallo ik wil graag een keertje Herbal Xtc proberen. ik weet ondertussen dat je dit in de Smartshop kan halen. maar ik ben nog minderjarig is dat een probleem? ik heb ook al een beetje informatie opgezocht over de verschillende types ik denk dat ik er gewoon van het merk NXT Phase ga kopen. hebben mensen hier op het forum er al ervaringen mee? en tips? groetjes.
×
×
  • Create New...