Jump to content

deepee

Members
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Positief

About deepee

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vlaanderen
 1. Ik volg je, heb ook nog Kumaoni zaden liggen in de koelkast.. Volgend jaar ook maar eens proberen groeien. Ga je er een zadenkweek mee doen?
 2. De blaadjes die door trips waren aangetast leken mij nog voldoende groen en dus nuttig (fotosynthese!). Die had je naar mijn gedacht beter laten hangen. Oppassen met over-voeding bij vooral autoflowers. Ziet er goed uit verder.
 3. Interessante Docu Konopi, bedankt ! Zoals beloofd het gewicht van de northern light blue auto: een schamele 16,5 g. Niet veel, gelukkig wel geen budrot gehad en de kwaliteit was (voor een autoflower) betrekkelijk goed. Een zwaar stoned gevoel in de benen (alsof mijn kniën verroeste scharnieren waren die het elk moment konden begeven. Verder waren geluid en geur zeer scherp en zag elke boom of streepje gras eruit als de ideale plaats om een dutje tegen te doen. De auto Jack is ook geoogst (de ene is bijna volledig weggegooid als gevolg van meeldauw (jammer maar helaas). De andere heeft wel nog 30,7 g opgebracht. Zoals verwacht geeft deze wiet een zeer zure geur af, zeker niet aangenaam om te ruiken. Het effect was matig en bestond vooral uit een licht gevoel in het hoofd en een beetje desoriëntatie. foto bud: De eerste Ethiopische is ook geoogst en gedroogd ( maar 23,5 g omdat ik ze zelf in bloei heb getrokken vanaf het eerste 5-vingerig blad). De geur is aangenaam, niet heel compact maar ook niet erg fluffy. Roken heb ik ze nog niet gedaan, dat is voor later. De andere planten zijn nog volop zaad aan het maken (uitgezonderd de mini-topjes die ik opzettelijk niet heb bestoven). Wat mij wel opviel is dat ze bijna allemaal (vooral de mexican sativa en één ethiopische) terug aan het reveggen zijn.. Ik heb nochtans verduisterd tot 20 augustus, dus dit was wel een onaangename verrassing.. Groeten
 4. Er zijn verschillende heilzame toepassingen voor paddenstoelen, migraine zoals je zelf aangeeft is er één van maar ook bvb beta-glucanen met betrekking tot het immuunsysteem.. Vandaar mijn vraag om te weten waar hij zich specifiek op zal richten (ik gokte het hallucinerende). Overigens jammer dat het bij jou niet helpt, heb er al goede recenties over gelezen maar blijkbaar hangt het af van persoon tot persoon.
 5. Mooie planten en plaatjes weeral Collie. Over de paddestoelen (loop wat vooruit, ik weet het); wat bedoel je met medicinaal? Valt hier ook halucinogeen onder (dit kan in een bepaald opzicht ook als 'helend' worden aanzien)?
 6. Hahahaha ik heb mijn glas appelsiensap over men toetsenbord uitgeproest. Vrij zuur wanneer het via je neus gebeurd, letterlijk dan. Ontopic, macerror heeft gelijk, dit gaat nog wel enkele weken mogen wachten met knippen.
 7. Ik dacht dat de oorspronkelijke NDB geen rode kleur vertoonde. De CBD inhoud en het rood/paarse fenotype staan dus los van elkaar als ik het goed heb?
 8. Hoi Poldergrower en Collie Weed, bedankt voor de toffe reacties Ik doe mijn best om de soort zo goed mogelijk te behouden en tevens tot zijn recht te laten komen. Alle hulp is altijd welkom Bedankt Konopi voor de informatie, zeer interessant, ikzelf heb de zaden in 2012 meegebracht uit Shashamene. Toch werd er nooit rechtstreeks aan mij verkocht en kon ik er enkel via een bevriende collega aankomen (een Ethiopiër waar ik daar mee samen werkte). Had de indruk dat de mensen in die (kleurrijke) stad niet zo dol zijn op buitenstaanders.. Zoals je vroeg, vind je hieronder enkele foto's van een (guerilla) Ethiopische, de plant had gemakkelijk nog hoger kunnen worden indien ik ze niet meermaals getopt had. Groeten
 9. Hoi Konopi, Om je een idee te geven van de variatie die je kan verwachten bij deze Ethiopische: Enkelen waren al uitgeselecteerd voor het maken van de foto, velen volgenden nadien.. De mexican is bij nader inzien toch geen herma denk ik, eerder enkele stuifmeelkorrels die in de bovenste toppen gevlogen zijn. Groeten
 10. Wow blowmonkey, dit is meer info dan ik had durven hopen. Op het moment dat ik ze zaai maak ik er zeker een verslagje van, je stoeltje op de eerste rij is hierbij gereserveerd Duizend maal dank!
 11. Bedankt van je onderzoekingswerk Blowmonkey, zeker interessante lectuur wat ik daar lees. Indien ik NDB zaden vind zal ik er op letten van geen zadenkweek te doen met de planten die roze/paarse toppen vertonen. Zou deze zelf ook zuiver willen houden en pas nadien (misschien) verkruisen met Ethiopische/kuamoni planten om deze vroeger klaar te krijgen. Groeten
 12. Hoi Iedereen, Toch even twee vragen waar ik mee zit. Van de 45 zaden van de Ethiopische heb ik nu nog 2 vrouwelijke planten en 1 man over na selectie (op vroegheid, enz). De 2 vrouwelijke zijn even vroeg begonnen met bloeien, hebben dezelfde grootte en opbouw. Toch merk ik dat één van de twee veel meer trichomen op de bladeren heeft dan de andere (foto's onderaan ter illustratie). Mag ik er nu al gemakshalve vanuit gaan dat de plant met de meeste trichomen ook de hoogste THC waarde zal hebben? plant met weinig trichomen: De andere: Verder vrees ik dat er zich tussen de mexican sativa miniscule bananen vormen, kan iemand dat bevestigen of maak ik me te snel zorgen? Zou dit een gevolg kunnen zijn van de stress die de plant ervaart nadat ik ben gestopt met verduisteren ? Bedankt alvast !!
 13. Fantastisch dat al deze originele soortjes zich toch nog ergens bevinden! Heb je er al een zadenrun mee gedaan en vertonen ze allemaal dezelfde eigenschappen of zit er nog enige heterogeniteit in de planten ?
 14. Prachtige foto's Poldergrower, lijkt mij ook een ideale buitenplant te zijn, jij hebt een schat aan zaad liggen zo te zien. Normaal zou dat toch niet meer mogen uitmaken van zodra ze gekruist zijn (alle hybriden worden via ibl's bekomen.). Indien de DF niet was gekruist geweest met de NDB dacht ik dat je voor cannabis best niet verder gaat inkruisen dan F6..
×
×
 • Create New...