Jump to content

Idrial

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Idrial

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 02/20/1992

Contact Methods

  • MSN
    jasperbloem@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Nederland,Geldrop
  • Interests
    Blowe,beetje chille en muziek luistere
  1. Idrial

    Shot

    Jaa wij noeme da heir een klaptshott (By eindhove in de buurtt) Enjaa je kan shotjes op verschillende maniere doen..ik doe meestal watervalletje geve
  2. Tibia is wel geinig..en ook wel verslavend:p www.tibia.com..moet je meer info pm me maar en dan leg k wel wa uit hoe et werkt en die zooi.
  3. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Hier heb je ze ookk mar dan heet et gewoon Onzichtbare Vloei en je ken ze hier halen by de Grasshopper in Eindhoven,noord brabant.
  4. Haha gaat ie het ff helemaal uitrekenen Majaa vind ik ook nie gek nee..heb je een oveschot aan geld ofzo
  5. Als je stoned bent moet je niet teveel stilzitte,beweging is dan goed voor je.. En als je je al misselijk voelt,drink dan water met veel suiker erin,dan word de stonedheid minder en word je minder ziek,behalve als je keiziek bent.
  6. Idrial

    Forum Spel

    Okee het spel gaat als volgt..ieder zegt 1 woord en het word dan een soort verhaal. Voorbeeld: Ik: Er 2: was 3:eens 4: een 5:kweker. 6:die etc etc. Zo gaat het dus..Doe mee Mijn
  7. Idrial

    coktail?

    Vanavond weer lekker goed smoke,3gram white widow,helemaal gruis (helemaal van die poederzooi) allemaal op vandaag,waarschijnlijk met maar 2 of 3 man want de rest smoked nie. Ik geef dr niks om,ik heb lekker veel en helemaal gek worre
  8. Ja maar als je iets anders kan gebruiken heb ik geen zin om een panty te gaan kope
  9. Brakkie was je teruggegaan om ze te hale en ze lage dr nog gewoon?
  10. Idrial

    Thc Kristal

    Maar ik heb een wietzakje met wiet erin in de diepvries gedaan,de wiet komt wel van knipafval maar ik heb het al soort van verpoederd voordat ik het in de diepvries heb gedaan.. kan ik er nu nog wel hasj van maken of ook nie meer?
  11. Voor zover ik weet zouden de zaadjes wel ontkiemen in vochtig wc papier,maar ik heb (nog) geen zaadjes/stekkies dus ik heb geen idee. Eigenlijk wel een interessante vraag,ik ga vandaag met me ma naar de growshop misschien dus..
  12. Wat kan je gebruiken als 'filter' als je geen vitrage of panty hebt?
  13. Wij hebben gewoon een afdakje van 3meter lang..er kan geen regen onder komen maar de zon kan er wel goed doorheen schijnen. Handig dus voor plantjes en ze staan buite,zon en droog.
  14. Idrial

    Thc Kristal

    Maar al die dingen kosten geld..is er geen manier om het zonder geld uit te geven te doen? Ik heb ook niet veel..minder dan 5gram is het zeker maar binnekort nemen we 5 plantjes dus dan zal het meer worden. Maar heb je manieren om het gratis te doen?
×
×
  • Create New...