Jump to content

raging_bull

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About raging_bull

  • Rank
    Resistance will be futile...
  • Birthday 10/27/1987

Contact Methods

  • MSN
    ragingbu@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.ragingb.com

Profile Information

  • Location
    Nederland
  • Interests
    Gamen, Blowen, TV kijken, Hardcore.
  1. Ik heb hier een filmpje waarin iemand uitlegt wat het doet, het is echt een heel raar soort drugs.
  2. Pure alcohol doet dit klusje beter, maar water is ook prima.. Mischien helt het als je de sjag in een pannetje kokend water doet. Ik ga dit eens proberen want p de een of andere manier rook ik een pure joint zo op en een joint met tabak er bij heb ik moeite mee. Ik zat zelf te denken om die super lichte sigaretten te halen en daar jonko's mee te draaien. Die Barclay smooth and light ofzo.
  3. Zulke dingen 'vind' je niet, er zit gewoon een risico factor aan.. In Amerika zijn ze echt erg met dit soort zaken, ze laten het poststuk met dope doorgaan en zodra de ontvanger het pakketje accepteerd aan de deur slaan ze hem in de boeien. Dit heb ik op discovery ooit gezien, maar dan ging het wel over coke.
  4. Als ze cannabis in Nederland gaan verbieden komen er opstanden ja, en ik ga dan zeker mee doen alleen al om de vlek mensen op 1 plek groter te maken. De Cannabis business (coffeshops die weed inkopen en verkopen) is enorm, maar allemaal behind the scene. Ik weet zeker dat een heel erg groot deel na een verbod gewoon door gaat het verschil is dat je in die situatie niet meer naar de coffeeshop gaat maar naar bepaalde straathoeken. Ik vraag me toch sterk af hoe nederland dan beter af zou zijn. Wij als stoners zijn het liever legaal in de hoop dat er makkelijker aan te komen is en de prijzen dalen. Ik denk dat nederland op dit moment er nog helemaal niet zo slecht voor staat dus waarom de situatie veranderen als er niets aan de hand is. Dat is gewoon een vuurtje aansteken wat gaat lijden tot een flinke brandt!
  5. Toevallig zat ik een week geleden hier ook aan te denken, ik ga het zeker eens proberen want het is echt relax als het effect niet zo zwaar af zwakt! Dat betekend dat je gewoon op school kan smoke
  6. vriend.... crack.... Tenzij je vriend weet dat je er toch scheit aan hebt dat je zojuist crack gerookt hebt.. Ik zoume best genaait voelen, niet echt verantwoord.
  7. Bij mij begon het allemaal iets meer dan een jaar geleden allemaal met wiet, Op een geven moment begon ik er hasj bij te roken, ik maakte toen altijd mixjes met White Widow of Northem Light met Zero Zero of Superpolm. Toen ben ik andere soorten hasj gaan proberen en er achter gekomen dat alleen hasj eigenlijk veel relaxter is. Nu rook ik de laatste maanden alleen nog maar Maroc of Cristal, wanneer is de hasj goed, ik denk dat Maroc droog moet zijn en echt moet kunnen verpoederen terwijl Cristal weer iets zachter moet zijn. Ik draai altijd tussen de 0,3 gram en 0,5 gram in een joint, ik maak het warm en snijd het in zo dun mogelijke plakjes (het blijven toch geen plakjes want het brokelt helemal af als het weer hard is, plus dat het zo dun en warm nog eens extra droogt.) als ik mijn portie gesneden voeg ik het toe aan de shag die al op mijn vloeitje ligt.
  8. Ik vind die harddrugs keuzes een beetje vaag.. Kijk, als je nou lsd of andere niet verslavende en lichaams bedrijgende harddrugs bedoeld oké, maar onder harddrugs vallen dus ook coke, speed, crack, heroine.. En ik denk dat je toch echt niet 2 keer nagedacht hebt als je de keuze zou maken om dit te legaliseren. Ik vind zelf softdrugs genoeg, softdrugs sluiten zich veel beter aan bij de normale wereld, het liefst zou ik zien dat softdrugs legaal worden en dat mede alle harddrugs ook eens opnieuw onderzocht zouden moeten worden want er is genoegs spul wat voor een keer geen kwaad kan. En mede omdat deze harddrugs je het gevoel geven dat je dit toch even niet meer moet doen, en dan spreek ik over maanden of het zelfs nooit meer doen. Maar voor nederland zo ver is of als het er ooit van zal komen is de vraag, ik denk dat het eerder ooit stopt en helemaal illegaal word. Nederland is een van de zeer weinige plaatsen op de wereld waar je legaal wiet en hasj kan gebruiken, paddo's mag dan weer een veel meer landen en zo zijn er nog een aantal dingen op te noemen..
  9. Een blunt hoeft helemaal niet puur, wel heel weinig tabak. Ik rook namelijk alleen hasj, en puur hasj in een blunt dat werkt niet echt.. Daarom zorg ik dat er wat grovere stukjes sjag tussen zitten.
  10. Mijn ervaring is wel goed met die 2! Ik vind het juist het beste medicijn er tegen! Als ik verkouden ben en ik rook wiet of hasj dan trekken al mijn luchtwegen weer open en voel ik niet meer dat ik verkouden ben.
  11. ooooow wtf!!! https://www.leafman.nl/product_info.php?products_id=2081 Sick! Dit ga ik dus zeer zeker binnenkort doen! Maar wat ze zeggen over 20 gram er in ofzo! wtf! wat hun daar hebben liggen is echt geen 20 gram hoor. En ik vind het ook maar een raar goedje, mijn wiet ziet er altijd heel anders uit als ie uit de grinder komt. Edit: @Speedway: Aha, hebben ze hem daar ook! Wat is er zo gevaarlijk aan het proces dan? dan het ding exploderen ofzo? Want ik doe het toch buiten, en er is zeker nergens vuur waar ik het doe. Ik was sowieso al van plan handschoenen aan te doen, want dat gas is erg koud! een veiligheidsbril is geen probleem, die heb ik wel een. Ok, maar dat gas dan.. Waar kan ik aan zien of het gas goed is voor mijn doeleinden, dat er dus GEEN gif in zit? Mochten er nou wel giftige stoffen in zitten, in hoeverre is dat giftig dan? Is het dodelijk, of word je er ziek van en is het het mischien waard het gewoon te proberen? Moet het ook perse 750gram gas zijn? Dat is natuurlijk nodig voor de druk die op de fles staat?
  12. Ik had laatst ergens een filmpje gezien waarin ze hasj olie maakte met een bijen honing extractor ofzo. Dat was zo'n kokertje zo groot als een wc rol (zonder wc papier dan ). Hun hadden dat ding vol gestopt met wiet, (gok zo'n 8~10) gram... En hadden ze bovenin een gaatje gemaakt volgens mij en daar deden ze butaan gas doorheen spuiten. Ze hadden gewoon een fles waarmee je ook je aansteker kan vullen. Dit zijn gewoon huishoud artikelen, dus erg makkelijk zelf te doen mits je de spullen hebt natuurlijk. Zo'n gas fles waarmee je je aansteker koop kan ik wel aankomen, wiet is ook geen probleem, momenteel hebben ze 6 gram voor 30 euro bij ons in de shop. (grasshoper eindhoven) Weet iemand wat ik bedoel? Weet iemand het wat en waar van zo'n bijen honing extractor? Waar ik die halen en is het wel een bijen honing extractor??? Ik ben erg nieuwsgierig hiernaar, ik vind zo puur mogelijk het vetst! Heb zelf al heel wat zeef mengseltjes gemaakt, maar dit is zeker wel een keer de moeite waard! Edit: http://youtube.com/watch?v=1CTOc16QNos
  13. Ik ben het helemaal met je eens na dit weekend! Ik heb van het weekend 5 gram echte! goede! hasj geregeld voor 25 euro. Eenmalig. Van een kennis die het via via weer had. Deze hasj brokkeld af en verpoederd in plaats van dat ie vlokt als je hem warm stookt. Je hoeft hem niet perse warm te stoken, want je kan er met je nagel ook wel stukjes uit krassen. Ik heb 1/15e van het hele blokje gerookt in 1 joint. Echt heel voorzichtig omdat ik ook al advies kreeg dat het erg snel en hard werkt. Het effect was totaal anders dan ik gewend ben. In plaats van wazig en hangerig was ik ineens heel actief en vrolijk. Wel voelde ik me in mijn lichaam stoned. Ik heb nog niet van dat aansteken geprobeerd, maar dat ga ik bij deze ook niet doen.. zonde! Ik ga wel ff die andere shit van de shop proberen. Die van de shop is idd veeeel minder van kwalitijd! Ik ga voortaan echt eerst vragen of ik de hasj mag zien voor ik hem koop. Goede hasj herken je aan zijn licht bruin goud achtige kleur met een mooie structuur er in. Deze kleur is goed! Donkere hasj smaakt naar mijn mening ook minder.
  14. Dat wil zeggen dat je ze dus altijd zeg maar binnenste buiten kan draaien op de normale manier van draaien. Lol, ik snap de zin jullie ook?
×
×
  • Create New...