Jump to content

Geisa Sosa

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Geisa Sosa

  • Rank
    Groentje
  1. Kun je de plant niet gewoon binnen zetten met een vuilniszak erover? of in een donkere kamer, dan heb je ook geen last van eventueel ongedierte en hogere luchtvochtigheid. Natuurlijk wel lastig als je plantje in de volle grond staat
  2. Mooie dikke toppen en veel trichomes op de bladeren, zullen zeker wel een lekker potent wietje opleveren. En wat die bruine plekken betreft.. Rot voor je, man!
  3. Mijn excuses Ambiorix, dacht dat je me voor de gek zat te houden! maar t was dus een serieuze vraag.. Tsja, miscommunicatie komt wel vaker op forums.. lastig. no hard feelings!
  4. Heb ook nog geen rot bij mijn mexican sativas gehad, eentje al geoogst. De andere 2 moeten nog zo'n 2 weken maar staan lekker binnen af te bloeien, dus heb goeie hoop op een rotvrij jaar.
  5. Jo bedankt Staff, dat was alles wat ik wou horen. Simpele vraag, simpel antwoord. En niet van die domme vragen stellen he, amperrioolmix!
  6. Ik wil er gewoon hasj van maken op de icelator manier, en dat wil ik over 2 weken in 1 keer doen, dan heb ik al het bladafval van mijn planten. Ik heb het vers ingevroren in plastic afsluitbare zakjes. Nou is dus mijn vraag (iets duidelijker dit keer): Maakt het iets uit (voor het maken van hasj) of dat bladafval van mijn oogst van afgelopen zaterdag over 2 weken nog vers is, en zo ja, hoe houd ik het dan vers?
  7. Ik heb zaterdag een van mijn planten geoogst, maar ik heb er nog twee staan die pas over ongeveer 2 weken klaar zijn. Nu heb ik wat bladafval van die ene plant maar vind het niet genoeg om hasj van te maken, dus wil ik nog ff wachten op die andere planten om zo in 1 keer alle hasj te maken. Nu is mijn vraag: Hoe lang en hoe kan ik het verse bladafval vers houden? heb het nu in de vriezer liggen in plastic afsluitbare zakjes. Of kan ik het ook gewoon in een doos doen ofzo? of is droog ook goed?
  8. Oh, nou das maar goed ook dan. Dacht echt ff dat ik een manwijf had geoogst. Bedankt voor de reactie!
  9. Die plant op de foto lijkt toch verrekte veel op een mannetje of hermafrodiet als je t mij vraagt. Ik zie allemaal balletjes eraan hangen, maar ook thc haartjes.... of ben ik nou aan t hallucineren. Ik heb afgelopen zaterdag een van mijn mexican sativas geoogst waarvan ik zekr wist dat het een vrouwtje was (dikke toppen), maar tijdens het knippen zag ik ook allemaal balletjes in de vorm druppels tussen de toppen zitten, dus ik dacht aan een herma. Ze zaten wel vol met trichomes. Ik heb ze maar te drogen gehangen maar ik weet niet zo goed wat ik er mee aan moet, aangezien dit mijn eerste oogst is. iemand een idee?
  10. Jo bedankt, heb fotos er net bijgezet. Greetz geisa sosa
  11. Hallo allemaal, Zou iemand mij kunnen vertellen of ik al zou kunnen oogsten. K heb foto's gemaakt van de trichomides met een microscoop, maar ik twijfel of ze nu wit of doorzichtig zijn. De thc haartjes zijn redelijk bruin, maar daar kun je niks uit opmaken, toch? De plantjes staan nu ongeveer 7 weken in bloei en ik heb t gevoel dak binnekort kan gaan hakken, maar daar heb ik jullie advies voor nodig want dit is me eerste kweek.
×
×
  • Create New...