Jump to content

coolceys

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About coolceys

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Ik hoop dat je de plaats hebt...deze worden heel groot..
  2. coolceys

    Bacterie

    nou,ben benieuwd wat jij voor een microscoop gebruikt,neem tenminste aan dat je bedoeld dat je bacterien ziet door je microscoop?!!
  3. Dus met co2 kunnen de planten beter tegen de hitte? Buiten is geen optie..
  4. High! Vraag:een kennis wil in zuid spanje een hokkie bouwen,buiten is onmogelijk,ook geen kelder aanwezig... Welke soortjes zouden nou goed tegen de hitte kunnen? In de zomer is 40 graden c geen uitzondering(zuid spanje),dacht zelf aan de soorten die ze in marokko bv hebben,daar schijnt t ook wel eens warm te worden..,iemand een idee wat ze daar hebben?
  5. weet je dat heeeeeel zeker?Hier controleren ze soms alles,grote sluis,uitstappen fooljeren,auto doorzoeken alles.. Ze mogen toch ook preventief fooljeren sinds 11 september..
  6. coolceys

    Bacterie

    wat zou je moeten zien door de microscoop?
  7. ok,overtuigd de mijne is mexican sativa...heeft gebloeid vanaf ergens eerste week augustus,tot vorige week!
  8. Ik heb ze van sensiseeds,de fotos zien er precies als mijn boompjes uit.....de grootste 3,7 meter hoog(buiten)Heel schimmelresistent(5 dagen geleden geoogst!!haha),niks nada noppes rot. ps, heb hier een honderd tal zaden van,
  9. Dat zeg ik,weer voor een regering stemmen die onze hobby nog meer in de criminele sfeer terecht laat komen,dan krijgen we steeds meer creatieve mensen die een centje willen verdienen aan een gram. Braaf cda stemmen..
  10. Met een cooltube kan je praktisch je lamp in de toppen hangen,en inderdaad bij 1,4 meter breedte zou ik 2 maal 400 watt overwegen.
  11. das lachen he henkie! Ik zie dat je uit kerkrade komt!? wat kostte een kg wiet een jaar geleden in kerkrade? 2800 euro... nu mag je blij zijn als je wat krijgen kan voor 3600... moet je kijken dat er niet 2 ons gruis bijzit,of buitenwiet,of wit poeder,of erger.. De trend is sinds aanpak van alle kwekers(tijdje geleden alleen die overlast bezorgden),dat weed en stekken prijzen de pan uit rijzen... De jongens die vroeger in de coke en pillen deden gaan nu massaal op de wiet....kopen dure natte wiet,en strekken dat met whatever voor t snelle geld,toen er nog genoeg weed voor iedereen was pikte niemand dat,nu bij schaarste wel... Een kilo natte weed brengt in kerkrade 800 euro op...als je dit laat drogen blijft er mib. van enkele procenten verschil 20 procent van over,kom je dus op een kilo prijs van 4000 euro...nat kopen dus,strekken die handel en verkopen voor 3600 per kilo of meer... just my snowball against my head...pompidompompidom...
  12. prachtig topic dit!!niemand die wakker wordt hier... VRAAG EN AANBOD IS OOK HIER VAN TOEPASSING!! WEINIG WEED IS DURE WEED,DUS LOONT HET OOK OM HET ZWAARDER TE MAKEN! coffee shops kunnen geen normale weed meer kopen ,geen aanbod genoeg,dus dan maar zaken doen met criminelen,die voor t snelle geld gaan.. Hoe komt dat?tja..... Iedereen weer braaf rechts stemmen bij de volgende verkiezingen,dan wordt 1 gram weed duurder als een pakje drum,beloofd!!
  13. coolceys

    Bacterial

    Cees,ik stel jou kennis echt niet in vraag,ik ben maar een nederige beginner! Maar....ik ben al een aantal jaartjes best wel serieus bezig met koi(yep die grote goudvissen ja) Daar worden deze baccies ook al jaren gebruikt,zonder nitrificerende bacterien geen koi leven in je vijver mogelijk! In het koiwereldje worden deze middeltjes al jaren gebruikt,ik gebruik ze ook al jaren,ook van velda ja.maar de eerste producent die echt nitrifiers in een potje verkoopt,gaat binnenlopen...verschillende onderzoeken in koi-bladen en koi-internet fora hebben vastgesteld dat hier geen nitrificerende baccies inzitten,wel zeg maar de sporen(klopt ook niet helemaal)maar inderdaad,de inhoud van een potje toevoegen zonder mijn genoemde emmer voorverwarmen etc.etc. moet ook werken,er zullen ook meteen baccies tot leven komen,alleen het duurt daaaagggen voordat je er wat van gaat merken,ze kunnen zich slechts eenmaal per 24 uur delen.. Enne het is zeker niet mogelijk een nitrifier baccie te vriesdrogen,dat is een verkoop praatje van velda,wat ook onderzocht werd,ook in koibladen en fora. Maar zeer zeker een product wat ik zeker gebruik! Nitrifiers zitten bij mij in een flter,bij enige ander duizenden andere vijver houders(en miljoenen aquarium houders wereld wijd in een filter gevuld met WATER,dus nitrifiers kunnen zeer zekerin een vloeistof bewaard worden,sterker nog,als ik mijn filter leeg laat lopen en droog laat staan is mijn baccies cultuur binnen 48 dood... Maar deze heterofe bacterien kunnen zich zeker maar eens per 24 uur delen...Ik ben zeker dat deze baccies een positieve invloed hebben op het bodem leven,zeker bij steenwol,kokos etc. Oja,velda geen sufferds.....ze hebben ook een product wat ze al jaren verkopen aan visliefhebbers,wat een hoop hobbiesten gewoon hun hele (vaak belachelijk dure )koi bestand heeft gekost..een apperaat dat koper ionen afgeeft tegen algen,hier kunnen met name koi)karpers slecht tegen(kopervergiftiging)maar dat heeft niks met een wietforum te maken..
  14. coolceys

    Bacterial

    nou,nitrificerende baccies houden van warmte (20/30graden is optimaal),eten( een beetje voeding met een lage ec,bv 1,0)zuurstof. In potjes bacterien zitten geen bacterien,maar zegmaar een soort van sporen van bacterien(beter omschreven als levensvatbare delen van bacterien) Een nitrificerende bacterie kan zich slechts een maal per 24 uur delen,dit in tegenstelling tot een hoop auto-trofe bacterien die zich bv.1 maal per kwartier kunnen delen. Dus beste werkwijze zou zijn emmer met aqaurium verwarming voorzien,water met een lage voedsel gave voorzien,beluchten,ph 7a8. Hoelanger je het laat staan hoe beter lijkt mij...
×
×
  • Create New...