Jump to content

MR_BOLIEZ

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MR_BOLIEZ

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Ik heb niets ontvangen van mail in verband met contoles , iemand die me er iets meer over kan vertellen hoe je die kan krijgen?
  2. Het was de belgische politie die er stond welke of wat weet ik niet. Het rare was van de auo voor ons deden ze de koffer wel open. Ik bleef echter wel kalm, en was vriendelijk. Ok het is ook maar hun werk dat ze moeten leveren, maar hebben ze niets beter te doen. Misschien is bestellen via internet wel de beste oplossing maar voor een keer omdat het me te groot, zwaar leek om te versturen dacht ik: ok waarom niet zelf naar het maffe buurlandje!
  3. Ik heb vandaag naar growshop alien geweest en tijdens het terugkeren naar belgie hebben we eerst nog eens gepaseert langs sluis.Eens de winkeltjes bezoeken en het is wel een aangenaam stadje.Maar toen we vertrokken vanuit sluis zo'n 3-4 km verder was er politiecontrole.Natuurlijk moesten we stoppen voor de controle terwijl er anderen gewoon voorbijreden.Ik had niets bij van verdovende middelen of zo.Maar had ik wel een lamp gekocht van 400 wat en een zak aarde en een afzuigsysteem, voeding voor mijn allereerste kweek.Dit lag in de koffer en hebben ze niet gecontroleerd.Maar Indien ze de koffer opengedaan moesten hebben wat ging er dan gebeurd zijn?? iemand die dit weet? volgens mij was ik echt wettelijk bezig
×
×
  • Create New...