Jump to content

Kwekertj..

Full member
  • Content Count

    395
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kwekertj..

  1. Nog een kleine updatje, Heb de planten een beetje gebogen en geknakt. .. kwekertj..
  2. ruilen zonder huilen........................ royaldane En juicyweedy .. KWEKERTJ..
  3. @Grow Weed Check 200*120 die ga ik tog nooit vol krijgen met 1* 250watt..!! Volgenoeg voor me eigen rokertje.. Foto van paar dagen geleden. Foto van gisteren. Foto van de plant opbouw sugar puchs. Grz.. kwekertj..
  4. @Elmo2007 leuk dat je weer mee kijkt Vandaag heb ik de tijd op 12/12 gezet, ik vind ze nu wel mooi gegroeit. .. kwekertj..
  5. kleine update: ik wacht nog 1 of 2 dagen dan gaan ze 12/12, de killingfield moet nog een beetje groeien. .. kwekertj..
  6. Vanmorgen de tijd al beetje terug geschroeft, lamp laat ik zo staan, heb nog geen ventilator en een beetje strek kan geen kwaad .. kwekertj..
  7. @gobru Hij staat zins vanmorgen 10cm lager, die planten staan er net 24 uur ze moeten eerst wennen aan het licht. .. kwekertj..
  8. @acab1312.. heb een ds60 die past niet op de plek waar ik wil en je zit zo te kutten met warmte, 250watt is genoeg power @Peperfreak.. ze staan nu bijna 24uur onder het hps licht, ze waren erg gestrekt op de balkon en veder ingrafen kon niet. .. kwekertj..
  9. Deze ronden word het 5 plantjes, Mad shack, killingfield, shackzilla en 2x sugar punch. dr120 op ze zij, met 250watt hpsje. ze hebben een weekje op de balkon gestaan en dit is hun eerste dag onder hps. die kratten zijn ongeveer 20ltr. ze krijgen 3 of 4 dagen voorgroei, daarna 12/12 hopen dat ze een beetje gegroeit zijn. .. kwekertj..
  10. @Spikey Als jij iets anders weet waar ik dat moet melden doet ik dat.
  11. Shop: HighLines/Headlines zaandam dood lopende steeg. Waarom: Wat een respectloze klootzak die daar werkt. Nou jullie, of als iemand ervaring heeft met specifiek deze shop meld het.
  12. @Azaqthoth Heb jij even een massel, ook nog eens een mooi gebied waar ik zo zou wonen, meschien een keer een tripje die kant op. @Aad je hebt helemaal gelijk, maar ik kan wel op zoeen forum zitten maar hun zijn net karpervissers, Net als ik. Hun gaan je niets vertellen, en de mensen hier zijn allemaal relaxe jointjes rokers, die wat sneller iets kwijt willen snapie
  13. @Azagthoth Waar in het noorde is dat noordwegen? mooi Omgeving daar Heb je meschien wat meer informatie? Engeland is geen EU daar hebben ze andere regels, heb wel een paar sites gevonden maar nog niet genoeg info. info.. Vergunningen & verzekering Elke jager moet in staat zijn om een geldende jachtverzekering voor te leggen. Wat ik hier aan begrijp is dat je alleen een jachtverzekering moet hebben tog? Kan niet wachten binnenkort jarig (3maandjes) Grz kwekertj..
  14. Goedendag, Mijn vraag is: Waar in EU is het mogelijk om te jagen zonder jachtvergunning? Jacht trips? Ben al een site tegen gekomen, waar ze jacht trips geven naar Engeland! Iemand al eerder gedaan? Grz Kwekertj.. Voor dat mensen raar doen, ik ga voor het eten, en het survival gevoel.
  15. Leuke zaklampje volgens mijn prima te gebruiken voor micro kweekje, of politie agentje spelen. Alleen ff zelf in elkaar knutselen Edit: er staan nog andere leuke projectjes..
  16. Hey whazzup ziet er netjes uit man mooie struik heb je daar Ruikt ie ook een beetje na de amnesia of meer richting de heri! Ik blijf je volgen volgende maand mijn nieuwe ronden met Kronocaine. Grz Kwekertj..
  17. Hey sannie had een vraagje! Ben er benieuwd wanneer er een mooie Orangebud kruising word gemaakt of iets in die richting. Orange x heri Keiharden buds ik zie het al helemaal voor me. jij niet? ideaal voor kleinere ruimtes scrolls het is maar een idee. Grz Kweker..
  18. Mini mini updatje Mijn plantjes zijn nu planten, en ze groeien kei hard dat wou ik eventjes kwijt Iemand trouwens nog voor voor bloei verschijnselen met de herbeitjes? Ik wel met 1 die maakt al wat haren?? greatsz kwekertj.. hoop morgen op een mooie zomers dag voor iedereen
  19. Kleine updatje.. Dutch blue automatic die lekker in bloei staat, door de wind van laatst staan ze een beetje scheef maar groeien nog goed. Links fruitspirit midden white widow rechts heribeitje.. 3 heribeitjes in 50ltr pot gaan lekker groeien te hard denk ik Greatszz kwekertj..
  20. @zODd Mini zijn ze niet meer maar het ging om de update Hopen dat ze niet al te groot worden, denk dat ik nog 2 keer ga toppen en fimmen, wat denken jullie dat het genoeg is? ik wil ze zo ie zo niet groter dan 1,40m dus misschien Sgrollen?!? Even afwachten. Wat Zouden jullie doen Sgrollen of blijven toppen en fimmen en knaken?
  21. Mini update.. Zoals je kan zie zijn de Herbei hard bezig om de PP in te halen, ik heb alle planten behalve de blue auto en pp getopt. De Blue automatic staat ook lekker in bloei En de RQS white widow en Fruit spirit zijn net zo groot als de Herbei alleen zitten ze in een kleinere pot. Greatsz kwekertj..
  22. Kleine update.. Alle blue automatic's zijn gaan bloeien De RQS white widow en fruit spirit doen het prima op me balkonnetje. HerbeiTjes Die nu lekker de hoogte in groeit. De helemikmak Greatsz kwekertj..
  23. Mini update De el monstre heb ik op de compost hoop gegooit, en in die 11ltr pot heb ik dutch blue automatic gedaan. (nog 12 planten over)
  24. @Marsupium Welke van de RQS bedoel je? allebei? Het gaat mijn egt om wat kleurtjes op de balkon, tog een leuke combi tog? De White widow en 1 herbei gaan naar me visstekkie Eind van de maand volgen er nog een paar Dennen bij. Ik hou jullie op de hoogte Greatsz kwekertj.. PS.. Iemand ervaring met die Blue Automatic?? (herhaling)
  25. @zODd ty hoop het voor iedereen @Peperfreak die satestokjes zijn voor die katten, ik wou vossenklemmen maar dit werkt ook goed op een paar bladere na. @Army Dude we gaan zien of die white widow in de buurt komt van de egte Ik hoop dat die Dutch Blue Automatic optijd gaat bloeien voordat de zomer eindigt dan heb ik nog wat lekker bij het nachtvissen, elke keer weer naar de shop daar moet egt een eind aan komen want ik hou geen geld meer over. Maar gelukkig hoeft mijn pptje nog maar iets van 6 weken denk ik, en ik hoop dat ie voor 23juli klaar is want ik ga op vakantie. Eind van de maand ga ik een paar denen planten, op een leuke plekje achter me visstekkie Greatsz kwekertj.. Ps Iemand ervaring met die Blue Automatic? hoop dat het wel autoflowers zijn.
×
×
  • Create New...