Jump to content

Kwekertj..

Full member
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kwekertj..

 • Rank
  Volwaardig lid
 1. Nog een kleine updatje, Heb de planten een beetje gebogen en geknakt. .. kwekertj..
 2. ruilen zonder huilen........................ royaldane En juicyweedy .. KWEKERTJ..
 3. @Grow Weed Check 200*120 die ga ik tog nooit vol krijgen met 1* 250watt..!! Volgenoeg voor me eigen rokertje.. Foto van paar dagen geleden. Foto van gisteren. Foto van de plant opbouw sugar puchs. Grz.. kwekertj..
 4. @Elmo2007 leuk dat je weer mee kijkt Vandaag heb ik de tijd op 12/12 gezet, ik vind ze nu wel mooi gegroeit. .. kwekertj..
 5. kleine update: ik wacht nog 1 of 2 dagen dan gaan ze 12/12, de killingfield moet nog een beetje groeien. .. kwekertj..
 6. Vanmorgen de tijd al beetje terug geschroeft, lamp laat ik zo staan, heb nog geen ventilator en een beetje strek kan geen kwaad .. kwekertj..
 7. @gobru Hij staat zins vanmorgen 10cm lager, die planten staan er net 24 uur ze moeten eerst wennen aan het licht. .. kwekertj..
 8. @acab1312.. heb een ds60 die past niet op de plek waar ik wil en je zit zo te kutten met warmte, 250watt is genoeg power @Peperfreak.. ze staan nu bijna 24uur onder het hps licht, ze waren erg gestrekt op de balkon en veder ingrafen kon niet. .. kwekertj..
 9. Deze ronden word het 5 plantjes, Mad shack, killingfield, shackzilla en 2x sugar punch. dr120 op ze zij, met 250watt hpsje. ze hebben een weekje op de balkon gestaan en dit is hun eerste dag onder hps. die kratten zijn ongeveer 20ltr. ze krijgen 3 of 4 dagen voorgroei, daarna 12/12 hopen dat ze een beetje gegroeit zijn. .. kwekertj..
 10. @Spikey Als jij iets anders weet waar ik dat moet melden doet ik dat.
 11. Shop: HighLines/Headlines zaandam dood lopende steeg. Waarom: Wat een respectloze klootzak die daar werkt. Nou jullie, of als iemand ervaring heeft met specifiek deze shop meld het.
 12. @Azaqthoth Heb jij even een massel, ook nog eens een mooi gebied waar ik zo zou wonen, meschien een keer een tripje die kant op. @Aad je hebt helemaal gelijk, maar ik kan wel op zoeen forum zitten maar hun zijn net karpervissers, Net als ik. Hun gaan je niets vertellen, en de mensen hier zijn allemaal relaxe jointjes rokers, die wat sneller iets kwijt willen snapie
 13. @Azagthoth Waar in het noorde is dat noordwegen? mooi Omgeving daar Heb je meschien wat meer informatie? Engeland is geen EU daar hebben ze andere regels, heb wel een paar sites gevonden maar nog niet genoeg info. info.. Vergunningen & verzekering Elke jager moet in staat zijn om een geldende jachtverzekering voor te leggen. Wat ik hier aan begrijp is dat je alleen een jachtverzekering moet hebben tog? Kan niet wachten binnenkort jarig (3maandjes) Grz kwekertj..
 14. Goedendag, Mijn vraag is: Waar in EU is het mogelijk om te jagen zonder jachtvergunning? Jacht trips? Ben al een site tegen gekomen, waar ze jacht trips geven naar Engeland! Iemand al eerder gedaan? Grz Kwekertj.. Voor dat mensen raar doen, ik ga voor het eten, en het survival gevoel.
 15. Leuke zaklampje volgens mijn prima te gebruiken voor micro kweekje, of politie agentje spelen. Alleen ff zelf in elkaar knutselen Edit: er staan nog andere leuke projectjes..
×
×
 • Create New...