Jump to content

HHR

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About HHR

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Nou heb ik 10 Holland Hope zaadjes en 10 Durban Poison en wilde ik deze ontkiemen in pitpot. Ik had alle zaadjes in pitpotjes gedaan en in een propagator voor het raam gezet. Ook zat er in de propagator een beetje aarde om de luchtvochtigheid hoog te houden. Omdat het, toen ik ze voor het raam zette, erg warm was, besloeg de kas helemaal. Ik denk dat het voor de zaadjes iets te warm was want deze bleken na een week nog niet ontkiemt te zijn. Nou komt mijn vraag. Een paar van deze zaadje waren al een heel klein beetje open. Nu heb ik alle zaadje in potjes van 1 liter gedaan met wat zaai en stekgrond. Deze staan in mijn kamer op een tafeltje met wat folie eroverheen. Zullen deze zaadjes nog goed uitkomen of niet doordat ze al eerder in de grond hebben gezeten? Ik hoor het graag van jullie!
  2. Nou ben ik van de zomer een maand weg en wil ik me planten ook op dit systeem aansluiten. Nou ga ik 4 planten in 30 liter bakken stoppen. Wat heb ik dan nodig als ik hier kijk: http://www.hewo.nl/test/order.php
  3. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik/lees/leer HIER aub. Dank je!
  4. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik/lees/leer HIER aub. Ik heb even gekeken op de site en het enige wat ik kon vinden was dit: http://secure.thegrowshop.nl/index.php?opt...3&Itemid=26 Staat de pitpot hier tussen?
  5. Zijn deze pit pot setjes ook los te koop? Zo ja, kan dat hier of ergens anders?
  6. Hallo, nou heb ik al weer een tijdje geleden me planten geoogst en nou vroeg ik me iets af. Ik knip niet alles in een keer maar alleen als ik iets nodig heb. Iedere keer als ik knip doe ik me knipafval in een gripzak zodat, als ik klaar ben met knippen, ik er hasj van kan maken. Is er nog hasj van te maken als ik het alleen maar in een gripzak doe of moet je het per se invriezen? Me planten zijn al wel gewoon helemaal gedroogt! Ik hoor het wel.
  7. HHR

    Pollinator Huren

    Op internet vond ik ook nog adresje waar voor geloof ik 12.50 per dag + 400 euro borg een Pollinator gehuurd kan worden. Deze growshop heeft 3 winkels in Noord-Holland. Hier het adres: http://www.greenline.nl/product_info.php?c...oducts_id=99100
  8. HHR

    Pollinator Huren!

    Ik zag dat er ook al een ander topic over geopend is en heb ook al iets gevonden geloof ik. Bedankt! Deze kan dicht!
  9. Weet iemand een adres of een growshop waar een pollinator of een ander apparaat om hasj te maken te huur is? Liefst een beetje in de buurt van Utrecht maar ergens anders kan ook! Ik hoor het wel.
  10. HHR

    Grond

    Ik heb al op de site van plagron gekeken en ook al op de zak maar hier staat niks op over voor hoe lang er voeding in zit. Over dat er bij doen van de voeding. Bij de growshop waar ik het heb gekocht zeiden 2 mensen twee verschillende dingen: De een zij dat ik het bovenste laagje eraf moet halen en dan daar nieuwe aarde bij doen met supermix, de ander zij dat ik de gehele plant eruit moest trekken en dan even schudden en dan de aarde die over blijft opwaarderen. Beetje vreemd vond ik dat maar goed. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier
  11. HHR

    Grond

    Er is mij verteld dat als je plagron light mix hebt je er om de 2 weken wat nieuwe plagron bio supermix bij moet gooien. Klopt dit?
  12. Ik heb ook plagron light mix. Hier zit geloof ik genoeg voeding in voor de eerste week ofzo. Beetje weinig dus maar anders moet je even vragen of ze bij je growshop ook van plagron bio supermix hebben. Dit is behoorlijk geconcentreerd spul en je hebt er maar iets van 2 tot 4 liter voor nodig per 100 liter aarde. Hiermee zit er zeker wel genoeg voeding in je bodem voor je planten. Bij mij bij de growshop zeiden ze dat je om de 2 weken even wat bij de grond moet doen van die supermix en dan komt het allemaal goed!
  13. HHR

    Grond (opwaarderen)

    Ja dat had ik al gedaan maar mijn vraag is anders dan de vraag in dat topic. Mijn vraag gaat namelijk over verse grond die om de 2 weken opgewaardeerd moet worden en niet om grond van een kweek van een ander jaar en hoe die opgewaardeerd moet worden. Zit een verschil in vandaar dat ik een ander topic aanmaak. Maar ik denk dat ik gewoon maar het bovenste laagje grond eruit haal en dit ververs met nieuwe grond en toevoegingen.
  14. HHR

    Grond (opwaarderen)

    Dat is zeg maar precies het gene wat op de zak zelf staan en daar heb ik dus niet zo veel aan. Nog iemand anders?
×
×
  • Create New...